Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Morgen Brzuchatki
U nas tyż pochmurno i dość chłodno, a tu czas się szykować na działkę - wyjeżdżam na tydzień z MamuśkąOd środy mają być upały, także lepiej być blisko lasu
Skabarka, no widzisz, taki chyba urok naszych Oli, że brojąMoja tak samo jak Twoja
Mam nadzieję, że złapię zasięg na daczy i będę się meldować, a jeśli nie, to nadrobię Was jak wrócę.
Trzymajcie się cieplutko, powodzenia na wizytach !skabarka lubi tę wiadomość
Córcia
-
Witam
U nas ruchy też dosyć mocne, chwilami takie jest wypychanie stopy przez brzuch, że mogłabym ją złapać, aż czasem mam obawy, czy mi skóry nie rozerwie
Myślę, że tu ma znaczenie łożysko (tylna ściana, na przedniej takie ruchy czułam dużo później) i może to, że to druga ciąża (choć tu bywa różnie).
U nas pochmurna i mokra niedziela. Ja za to od rana spotkałam w mieszkaniu mola, zepsuł mi humori od razu zabrałam się do poszukiwań gdzie to dziadostwo ma źródło
Niby mam czysto w szafkach, a jednak cholera nie do końca. Muszę wszystko przesypać w słoiki, więc czeka mnie wyprawa do ikei po duże słoje, bo kilku mi brakuje.
Dobrego dnia dziewczyny!
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
AniaM wrote:a na SOR ponoć lepiej pojechać jak sie zużywa wiecej niz co 2 godziny wkładki.Mały wyciek nie bedze zauwazany w tym badaniu AFI bo wody na bieżąco sa produkowane
AniaM jedź na SOR, od wczoraj się stresujesz a to też nie jest dobre, a uwierz mi wyciek będzie zauważony, jakby rzeczywiście to były wody to już 2 raz Ci wyciekły także zanim się doprodukują to w szpitalu na pewno zauważą ich brak bądź zmniejszoną ilość. Nie ryzykuj bo to poważna sprawa. -
nick nieaktualnyHej
dziewczyny, nie potrzeba tych drogich podpasek, zwykłe paski lakmusowe w zupełności wystarczą
ja też zamierzam się zaopatrzyć. Na allegro są za 4-5 zł już z przesyłką (list ekonomiczny), ale zerknę jeszcze do aptek, bo może uda się kupić na miejscu
Witam się w 31 tygodniu ciąży
Lilla_My super ciuszkiten pajac z osiołkiem sama oglądałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2015, 12:19
Czarna_88, adzia, skabarka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Widze ze nie tylko ja nie moge spac. Dzisiaj okazalo sie ze sikam krwia i zla jestem na gina bo bylam w srode i juz wtedy mialam podwyzszone leukocyty i mogl mi juz wtedy zapisac cos na pecherz. Jutro musze sie dopchac do rodzinnego a jak on nic mi nie przypisze to po poludniu wcisne sie do gina o ile w ogole przyjmije. -
Dominka92 wrote:Aaa ! Smarowalam brzuszek balsamem i pod blizna wyczulam takie twarde cos.. Myslicie ze to moga byc zrosty po tej operacji, czy to normalne jak sie goi ?
-
Dzień dobry
Uffff... dopiero wstajemy, ale wczoraj dzielnie do 2.30 była praca w pokoju małej... efektem jest juz pięknie pomalowany pokój i okleiona szafa... jeszcze co prawda wiele pracy przed nami, ale juz zupełnie inaczej to wygląda
U mnie póki co jeszcze nie ma takich baaaardzo mocnych ruchów - chociaż myślę, ze to ze względu na łożysko z przodu, czasem sie zdarzy, ze dostane jakiegoś ciosa w bok, to az się wtedy prostuje
Kucykowa miłego wypoczynku... -
nick nieaktualny