X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym jednak nie szlifowala, bo jeśli kolor to jest bejca to nigdy nie wiadomo jak głęboko w drewno sięga.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna_88 wrote:
    lady zazdroszczę wizyty nad naszym polskim morzem bo sama je bardzo kocham ale mam ponad 600km nad morze a w tym roku nóżek nie zamoczę hehe

Ja się właśnie bardzo cieszę że Rafał ma tutaj rodzinę, w innym przypadku nie było by nas tu, bo teraz mamy ważniejsze wydatki niż wczasy, a tak do mamy zawsze wpaść na kilka dni można :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wczoraj jak siedzieliśmy na plaży skończyłam bluzeczkę dla Zuzi :)
    5chqtf.jpg

Lilla My, Czarna_88, Gusiak, la_lenka, AniaM, Anitka201, easymum, adzia, Wonderland, kasig lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady już nie zaczynajmy tego tematu.
    Super że pogoda dopisuje, upału nie ma więc czerp jak najwięcej ze spacerów :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Lady już nie zaczynajmy tego tematu.
    Super że pogoda dopisuje, upału nie ma więc czerp jak najwięcej ze spacerów :)

Czerpię, teraz siedzimy w domku czekamy, aż zadzwoni kuzyn od Rafała, że wrócił z pracy, i jedziemy do niego na ryby morskie z grilla :3
    Aż szkoda że jutro wracamy do Poznania, ale Rafał więcej wolnego nie chciał wsiąść, weźmie w sierpniu jak się mała urodzi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 15:17

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady super, że nie pada i korzystaj ze spacerów póki nie ma upałów :) Ja też Ci zazdroszczę, że możesz być nad morzem, my nikogo nie mamy, a i pół polski prawie do przejechania :P

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady nie będę tego komentować i psuć sobie nastroju. Wypoczywaj.

A my się witamy w 30 tc :-)

Dziś odespałam wczorajszą podróż. I od rana aktywnie dopiero teraz miałam chwile by odpocząć. A właśnie przyszedł mój brat i jeszcze jedzie do mnie siostra wiec spędzimy sobotę rodzinnie :-D

Fajnie że już szykujecie pokoiki dla dzieciaczków. Potem proszę wrzucać zdjęcia :-D uwielbiam oglądać. :-D

Miłego popołudnia wszystkim :-D

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:

Fajnie że już szykujecie pokoiki dla dzieciaczków. Potem proszę wrzucać zdjęcia :-D uwielbiam oglądać. :-D
    Mnie już kusi wstawienie fotki, ale z drugiej strony jeszcze sporo zostało do dopieszczenia i się powstrzymuje żeby pokazać dopiero taki dopięty na ostatni guzik. :P

agatka196, snoopy_etka lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka ja jestem cierpliwa wiec poczekam na efekt końcowy :-D :-D

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    Lalenka ja jestem cierpliwa wiec poczekam na efekt końcowy :-D :-D
    Gorzej, że ja mniej :P Ale chcę żeby było od razu na tip top, więc ćwiczę cierpliwość. Na razie stoją tylko mebelki, a wiadomo dopiero w szczegółach będzie cały efekt.

agatka196 lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co dziewczyny juz zakładacie firanki,baldachimy, pościele itd czy jeszcze trochę czekacie żeby się nie kurzyło?

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę Wam zazdroszczę robienia pokoju dla dziecka:) U nas młody (miał być Nikodem, teraz mąż wymyślił Mikołaj) na razie będzie spał z nami, także jedyne co, to możemy postawić łóżeczko i zawiesić mu jakieś ozdoby nad nim.

Wymyśliłam, że drugie łóżeczko mąż też pomaluje na biało i dam do salonu. Tam mu kupię już zwykły piankowy materac i będzie spał w ciągu dnia, jak będę tam na tv siedzieć.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też na razie dziecko będzie w sypialni z nami, a w salonie postawimy łóżeczko turystyczne (kojec) by w dzień tam spał, a ja będę na tv siedzieć :) , pokój dla dziecka zrobimy za 2-3 lata i wtedy dziecko przeniesiemy do swojego pokoiku :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM ja pościel ubrałam tylko jak przyszło łóżeczko do domu. Bo musiałam zobaczyć efekt i się pochwalić babci. Ale ściągłam wypralam i leży i czeka na ten dzień. Szkoda by się kurzyło. Materacyk też jeszcze z foli nie odpakowany.

Nancy strasznie Twój mąż niezdecydowany jest. Ale może jak juz przyjdzie synuś na świat to Was oświeci i nadacie mu imię. My mamy wybrane ale ja od pewnego czasu się waham i zastanawiałam się nad zmianą. Gdzieś mi do niej nie pasuje to imię. Ale jeszcze jest czas :-D

U nas łóżeczko będzie stało w salonie, wiec będzie miała swój kącik a za rok lub dwa zrobimy jej pokój z naszej sypialni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:21

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    Ale co dziewczyny juz zakładacie firanki,baldachimy, pościele itd czy jeszcze trochę czekacie żeby się nie kurzyło?
    Nie planuję żadnej z tych rzeczy. Do łóżeczka tylko prześcieradło, na razie nawet ochraniacz nie będzie konieczny. Materac jest jeszcze w folii, ale powoli dojrzewam żeby ściągnąć - musi zapach wywietrzec. U mnie ogólnie też tylko kącik w sypialni, ale upchneliśmy nasze łóżko na bok i zmieściło się łóżeczko, 2 komody i regalik :D

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pracowitą macie sobotę, Mamuśki z pokoikami :) My to przerabialiśmy tydzień temu i już spokój. Po powrocie z działki (jadę na tydzień z Mamą),będziemy malować łóżeczko i wstawię Wam wtedy fotkę.

Aldonka, super dywany są na allegro :) Polecam taki jak my kupiliśmy: 02 cream (ptaszki).

Wróciliśmy z pomocy stomatologicznej. Powiem Wam, że albo źle trafiłam albo nie wiem już sama. Dentystka powiedziała, że to chyba nie ten ząb, który wskazuję, bo jest po leczeniu kanałowym i martwy. Chyba, że są źle kanały wyczyszczone, ale tego się nie dowiemy, bo w ciąży raczej nie zrobią mi rtg gdzie indziej (ona nie miała). No i mówiła, że znieczulenia już stosować nie można w 7 m-cu, więc nie wiem sama. Póki co ząb się wyciszył i zobaczymy. Oby tylko na tej działce się nie odezwał. Wskazała też, że ból mógł byc powiązany z wysokim ciśnieniem, które miałam wczoraj.

No nic, póki co się w kocu najadał i idę na drzemkę, bo druga noc z rzędu po 2 godz snu to przesada.

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziwne z tą dentystką, mój dentysta chirug szczekowy twierdził, ze 2 trymesrt to najlepszy czas na znieczulenie, nie powinno się go robić w 1 trymetrze i pod koniec 3, a 7 m-c to nie koniec 3... ja sama miałam znieczulanie pod koniec 6 m-ca i mysle różnica 2 tyg nie zrobiłaby tu róznicy..

daj linka do tych dywanów z allegro, please!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:48

720fbe94f2.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:30

l22nhdge5b933eoh.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/dywan-bella-fryz-ptaszki-cream-120x170-nowosc-i5444563345.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro

Proszę, Dziewczyny :)

Ja to naprawdę jestem bezmózg w tej ciąży, żeby linka nie wysłać...echhh :)

Tutaj są też inne wzory:
    http://allegro.pl/120x170-dywany-bella-fryz-rozne-wzory-nowosc-i5445715893.html

Polecam sprzedawcę, bo wysyłka jest błyskawiczna :)

Co do zębologa, to też jestem w szoku...Dziwne, co? No, ale póki co nie boli, odpukać...:)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę, że weekend pod znakiem urządzania domu.

my zaliczyliśmy ikee i kupiliśmy komodę na ciuszki dla małej, więc w końcu mogę pojechać do teściowej po ciuszki.

powiem wam, że jestem w szoku jak ikea jest nastawiona na zakupy małżeństw z dziećmi. kąciki dla dzieci w newralgicznych miejscach np. poświęconych planowaniu kuchni itp. maż nawet zauważył, że męskim wc jest przewijak dla dziecka.

‹‹ 1413 1414 1415 1416 1417 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ