Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_88 wrote:lady zazdroszczę wizyty nad naszym polskim morzem bo sama je bardzo kocham ale mam ponad 600km nad morze a w tym roku nóżek nie zamoczę hehe
Ja się właśnie bardzo cieszę że Rafał ma tutaj rodzinę, w innym przypadku nie było by nas tu, bo teraz mamy ważniejsze wydatki niż wczasy, a tak do mamy zawsze wpaść na kilka dni można -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Lady już nie zaczynajmy tego tematu.
Super że pogoda dopisuje, upału nie ma więc czerp jak najwięcej ze spacerów
Czerpię, teraz siedzimy w domku czekamy, aż zadzwoni kuzyn od Rafała, że wrócił z pracy, i jedziemy do niego na ryby morskie z grilla
Aż szkoda że jutro wracamy do Poznania, ale Rafał więcej wolnego nie chciał wsiąść, weźmie w sierpniu jak się mała urodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 15:17
-
Lady nie będę tego komentować i psuć sobie nastroju. Wypoczywaj.
A my się witamy w 30 tc
Dziś odespałam wczorajszą podróż. I od rana aktywnie dopiero teraz miałam chwile by odpocząć. A właśnie przyszedł mój brat i jeszcze jedzie do mnie siostra wiec spędzimy sobotę rodzinnie
Fajnie że już szykujecie pokoiki dla dzieciaczków. Potem proszę wrzucać zdjęciauwielbiam oglądać.
Miłego popołudnia wszystkim -
agatka196 wrote:
Fajnie że już szykujecie pokoiki dla dzieciaczków. Potem proszę wrzucać zdjęciauwielbiam oglądać.
agatka196, snoopy_etka lubią tę wiadomość
-
agatka196 wrote:Lalenka ja jestem cierpliwa wiec poczekam na efekt końcowy
Ale chcę żeby było od razu na tip top, więc ćwiczę cierpliwość. Na razie stoją tylko mebelki, a wiadomo dopiero w szczegółach będzie cały efekt.
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Trochę Wam zazdroszczę robienia pokoju dla dziecka:) U nas młody (miał być Nikodem, teraz mąż wymyślił Mikołaj) na razie będzie spał z nami, także jedyne co, to możemy postawić łóżeczko i zawiesić mu jakieś ozdoby nad nim.
Wymyśliłam, że drugie łóżeczko mąż też pomaluje na biało i dam do salonu. Tam mu kupię już zwykły piankowy materac i będzie spał w ciągu dnia, jak będę tam na tv siedzieć. -
U nas też na razie dziecko będzie w sypialni z nami, a w salonie postawimy łóżeczko turystyczne (kojec) by w dzień tam spał, a ja będę na tv siedzieć
, pokój dla dziecka zrobimy za 2-3 lata i wtedy dziecko przeniesiemy do swojego pokoiku
-
AniaM ja pościel ubrałam tylko jak przyszło łóżeczko do domu. Bo musiałam zobaczyć efekt i się pochwalić babci. Ale ściągłam wypralam i leży i czeka na ten dzień. Szkoda by się kurzyło. Materacyk też jeszcze z foli nie odpakowany.
Nancy strasznie Twój mąż niezdecydowany jest. Ale może jak juz przyjdzie synuś na świat to Was oświeci i nadacie mu imię. My mamy wybrane ale ja od pewnego czasu się waham i zastanawiałam się nad zmianą. Gdzieś mi do niej nie pasuje to imię. Ale jeszcze jest czas
U nas łóżeczko będzie stało w salonie, wiec będzie miała swój kącik a za rok lub dwa zrobimy jej pokój z naszej sypialni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:21
-
AniaM wrote:Ale co dziewczyny juz zakładacie firanki,baldachimy, pościele itd czy jeszcze trochę czekacie żeby się nie kurzyło?
-
Pracowitą macie sobotę, Mamuśki z pokoikami
My to przerabialiśmy tydzień temu i już spokój. Po powrocie z działki (jadę na tydzień z Mamą),będziemy malować łóżeczko i wstawię Wam wtedy fotkę.
Aldonka, super dywany są na allegroPolecam taki jak my kupiliśmy: 02 cream (ptaszki).
Wróciliśmy z pomocy stomatologicznej. Powiem Wam, że albo źle trafiłam albo nie wiem już sama. Dentystka powiedziała, że to chyba nie ten ząb, który wskazuję, bo jest po leczeniu kanałowym i martwy. Chyba, że są źle kanały wyczyszczone, ale tego się nie dowiemy, bo w ciąży raczej nie zrobią mi rtg gdzie indziej (ona nie miała). No i mówiła, że znieczulenia już stosować nie można w 7 m-cu, więc nie wiem sama. Póki co ząb się wyciszył i zobaczymy. Oby tylko na tej działce się nie odezwał. Wskazała też, że ból mógł byc powiązany z wysokim ciśnieniem, które miałam wczoraj.
No nic, póki co się w kocu najadał i idę na drzemkę, bo druga noc z rzędu po 2 godz snu to przesada.
Córcia
-
dziwne z tą dentystką, mój dentysta chirug szczekowy twierdził, ze 2 trymesrt to najlepszy czas na znieczulenie, nie powinno się go robić w 1 trymetrze i pod koniec 3, a 7 m-c to nie koniec 3... ja sama miałam znieczulanie pod koniec 6 m-ca i mysle różnica 2 tyg nie zrobiłaby tu róznicy..
daj linka do tych dywanów z allegro, please!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:48
-
http://allegro.pl/dywan-bella-fryz-ptaszki-cream-120x170-nowosc-i5444563345.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=alluserscro
Proszę, Dziewczyny
Ja to naprawdę jestem bezmózg w tej ciąży, żeby linka nie wysłać...echhh
Tutaj są też inne wzory:
http://allegro.pl/120x170-dywany-bella-fryz-rozne-wzory-nowosc-i5445715893.html
Polecam sprzedawcę, bo wysyłka jest błyskawiczna
Co do zębologa, to też jestem w szoku...Dziwne, co? No, ale póki co nie boli, odpukać...
Córcia
-
nick nieaktualnywidzę, że weekend pod znakiem urządzania domu.
my zaliczyliśmy ikee i kupiliśmy komodę na ciuszki dla małej, więc w końcu mogę pojechać do teściowej po ciuszki.
powiem wam, że jestem w szoku jak ikea jest nastawiona na zakupy małżeństw z dziećmi. kąciki dla dzieci w newralgicznych miejscach np. poświęconych planowaniu kuchni itp. maż nawet zauważył, że męskim wc jest przewijak dla dziecka.