Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha, udało mi się upolować 8 pajacyków z Nexta (czyli z moimi wymarzonymi rękawkami na łapki) za 4 dyszki razem z wysyłką. Ale się cieszę, mam tylko nadzieję, że będą w dobrym stanie.
Dziś w planach sprzątanie i pranie, kiedyś się trzeba w końcu zmobilizować
No i skoro pogoda ładna to koniecznie spacer, mam nadzieję, że mąż da się wyciągnąć. -
.ona. wrote:Dobrego dnia mamuski!
4me - baw sie dobrze
A dziekujeja juz od rana na nogach bo musze poprasować kreacje, spakować sie- jedziemy na dwa dni- i jeszcze zaliczyć fryzjera- łącznie z farbowaniem włosów. Mysle wiec, ze zanim dotre na wesele to usne
zwłaszcza, ze musimy przejechać 90 km
Wiecie co a ja po wczorajszym wieczorze i orzeczeniu kilku mamusek mam wkretke, ze mam za nisko brzuch. Wydawało mi sie, ze on tak nisko rośnie od poczatku ale moze on sie obniżyl? A wiadomo, ze obniżający sie brzuch nie wróży nic dobrego- cos czuje, ze dupa z dobrego humoru
Ktoras z Was ma tez nisko brzuszek?
-
4me wrote:
Wiecie co a ja po wczorajszym wieczorze i orzeczeniu kilku mamusek mam wkretke, ze mam za nisko brzuch. Wydawało mi sie, ze on tak nisko rośnie od poczatku ale moze on sie obniżyl? A wiadomo, ze obniżający sie brzuch nie wróży nic dobrego- cos czuje, ze dupa z dobrego humoru
Ktoras z Was ma tez nisko brzuszek?
-
Witam się i ja pospalam ze swoim kotkiem do 10 zaraz wstajemy i jemy śniadanie i trzeba włączyć pranie
dzisiaj na obiad tortilla robiona przez męża no tak za mną chodzi strasznie mam ochotę :-)trzeba wstać i śniadanie zrobić bo głodna jestem
-
nick nieaktualnypogoda się zapaskudziła znowu...
mój mąż dzisiaj wykorzystuje swój prezent z wieczoru kawalerskiego i będzie leciał szybowcem nad Zamkiem Książpotem znajomi przyjechali z Niemiec i trzeba się z nimi spotkać bo koleżanka też ciężarówka w 4 mcu a z brzuszkiem prawie takim jak mój;) w tygodniu biorę się za wyprawkę, lista w excelu zrobiona, 'kosztorys' też i wcale nie wychodzi tak dużo jak myślałam;)
zamawiam też drugi komplet minky (kocyk, poduszkę, rożek, poduchę do karmienia) żeby był zmienny;))) taki oo chcę...http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/kocyki-light-maj-2015/5422074/8
chociaż mężowi podobają się łosie http://www.galerieallegro.pl/zdjecia/kocyki-amerykanskie-75x110/4747448/18 -
Hej Mamuśki!
Dziś znów nocka nieprzespana, tym razem przez zęba...Do 4.15 nie spałam z bólu i właśnie jadę z Mężem na pomoc stomatologiczną. Trzymajcie kciuki!
Mała też całą noc broiła, że szok. Już tak się ruszaMam wrażenie, że zaraz wyjdzie z brzucha, są takie mocne kopniaki
Miłej soboty
Córcia
-
hej
witam się w 31 tygodnu!!
dziś spaliłąm się ze wstydu w Tesco, bo mój mąż nie wziął portfela o czym przypomniał sobie po spakowaniu zakupów przy kasie. Ja nawet nie miałam torebki, bo on płaci za zakupy i po 5 minutach /pewnie krócej, ale mi się ciągło/ myślenia, co zrobić, ku uciesze stojących w kolejce za nami (ze nie bedziemy wszystkiego po kolei zwracac) oddaliśmy zakupy na przechowanie i wrociliśmy 15 km do domu po jego portfel wrr czasami mi się wydaje, że mam już dziecko, którego muszę na kazdym kroku pilowac, a przed wyjazdem nawet pytałam, czy wziąl dokumenty..... eh i to ja jestem zakręconą ciężarówką....Czarna_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻaden wstyd, zdarza się
U mnie kiepska noc, sąsiedzi sobie zabalowali na balkonie, a akustykę dziedzińca mamy taką, że słychać jakby balowali pod moim oknem. Trzeba będzie chyba zareagować, bo zdarza im się to już któryś raz... Już była dłuższa chwila spokoju, myślałam że może to studenci, sesję zdali i pojechali do domów, ale dziś znowu impreza, i to o 4.30 jeszcze balowali! Odespałam sobie przed południem na szczęście -
La_lenka, .Ona. dzieki za słowa otuchy. Nie ma to jak sobie cos wkrecic
normalnie staram sie tego nie robic ale dzis rano za dlugo na brzuch patrzyłam
Trzeba być rozsądnym, od poczatku byl nisko wiec pewnie taki jego urok, czas mija to i wiadomo robi sie większy i moze bardziej to widac
Lekarza sie zapytam dla świętego spokoju ale wizyta dopiero za dwa tygodnie.
Nie wkręcam sobie i ide przyklejać sobie sama po raz pierwszy w zyciu kępki rzęs na wesele- zobaczymy czy zaraz bedzie plącz i zgrzytanie zębów
Mój się juz chowa na wszelki wypadek
-
hej dziewczyny mam pytanie czyktoras z Was przemalowywala lozeczko?okazalo sie ze mozemy dostac tylkono ma kolor hmm bardziej jak ja to mowie z nutka pomaranczxowego a ja chcialam jasne:P i sie zastanawiam czy to da rade pomalowac
lozeczko byloby takie
a ja chcialam takie
i sie zastanawiam czy tamto da sie przemalowac na jasno -
kolejny maluszek dołączył do małych aniłków ;-( ach ja nie moge czytać ani słuchać takich wiadomości bo łapie mega doła i jeszcze bardzie ( chociaż nie wiem czy jeszcze się da) boje się o mojego syna w brzuszku....
Panna b my malowaliśmy łóżeczko byście musieli pojechać do sklepu z farbami i zobaczyć jakie są kolory do łóżeczek bo my z pomalowaliśmy na e-kri -
A tak w ogóle to dzień dobry
idę sprzątać dalej bo mąż wczoraj duży pokój malował
jak ogarnę pokój mojego skarbu to wrzucę wam zdjęcie mebelków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4me - ja też mam dość nisko brzuch i wiele osób zwraca na to uwagę, ale ja mam tak od początku, a lekarz zawsze mówi, że dno macicy jest w odpowiednim miejscu na dany tydzień. Nie panikuj - widocznie taki nasz urok. Trzeba się cieszyć sobotą
4me lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!