Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me mnie też się wydaje, ze moj brzuch jest dość nisko... ale chyba tak musi być, bo nie wydaje mi się żeby wcześniej był wyżej...
Malowanie u nas w toku... jak dobrze pójdzie i uda się jeszcze dziś okleic szafę to od jutra rana zabieramy się za składanie mebelkow i wtedy wrzucę jakieś foto4me lubi tę wiadomość
-
Teraz tatusiowie przy remontach mają okazję się wykazać i poczuć że naprawdę się cos zmienia w naszym życiu
-
PannaB wrote:Czarna nam by pasowal ecru mozesz doradzic jaka farba i ewentualnie pokazac foto?
Sigma hm racja a jakbym wlasnie zdecydowala sie na jakis ecru czy bezowy?po prostu zeby nie byl taki pomaranczowawy:)
http://zapodaj.net/d95bbf1226c42.jpg.html
farbę kupiliśmy w Castoramie specjalną dla dzieci chyba z dekorala jak dobrze pamiętam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najpierw trzeba zeszlifować starą farbę lakier a później tylko pomalować
My mieliśmy taki kolor drewniany tego łóżeczka i ładnie pokrywało -
Czarna_88 wrote:najpierw trzeba zeszlifować starą farbę lakier a później tylko pomalować
My mieliśmy taki kolor drewniany tego łóżeczka i ładnie pokrywało
no wlasnie zerkam ze ladnie Wam pokrylo-super:)
czyli moze i u nas by sie udalo dzieki za pomoc rozejrze sie za farbami i moze zadzialmy:) -
agatka196 wrote:Sorry Lady ale nie stać Cię na konkretnego diabetologa a na wakacje nad morzem tak? I nie mów że już wcześniej miałaś wykupione wczasy bo jadąc tam nie wierzę że nie wydasz kupę kasy na restaurację czy inne zachcianki.
Ja hemoglobina glikowana mam od początku piękna. Nigdy nie przekroczyła 5 i insulinę mam.
Tutaj mieszka mama od Rafała, jedynie za co płacimy to za benzynę. -
nick nieaktualny
-
I nie stać mnie na diabetologa, w tym miesiącu muszę dać pieniądze na coś innego, co Wam zresztą napisałam, nie rozumiem na prawdę niektórych Was zamiast jak większość życzyć mi wspaniałej pogody czy wypoczynku, AGATA mówi że skoro na wczasy mnie stać to i na diabetologa też, żeby mi znowu jakaś laska nie zarzuciła kłamstwa, proszę
ja z moją teściową
a żeby mi nie zarzucono że jakaś to obca baba ściągnięta do zdjęcia to zapraszam na jej profil facebookowy, Danuta Dołgopoł, jej synem a moim facetem jest Rafał Dołgopoł. I proszę mnie tu więcej razy nie zarzucać kłamstwa, jeśli mówie że na coś mnie nie stać to nie stać. I wcale z tego powodu dumna nie jestem, ja bym mojemu dziecku wszystko dała co najlepsze, ale nie stać mnie, nie będę też z dziecka rezygnować, bo mnie nie stać. Pieniędzy zawsze będzie brakować i trzeba będzie wybierać, mój wybór że wolę dać na okulistę niż na diabetologa. Mój bo uważam że ten diabetolog na NFZ głupi jest ale mnie i mojego dziecka chyba nie zabije, a do okulisty muszę iść żeby wypisała mi to zaświadczenie że mogę rodzić naturalnie, albo nie. I na tą chwilę to jest ważne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 14:52
Carolline lubi tę wiadomość
-
lady zazdroszczę wizyty nad naszym polskim morzem bo sama je bardzo kocham ale mam ponad 600km nad morze a w tym roku nóżek nie zamoczę hehe
-
nick nieaktualny