Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mozjaka wrote:Moj byly gin za prenatalne bierze 300. Dlatego miedzy innymi z niego zrezygnowalam mimo ze bylam zadowolona.
To był taki przykład. Bo jak dziewczyny wyżej pisały płacą po 100-150 zł za wizytę. Wiec tak czy inaczej różnica jest. -
nick nieaktualnyHeeeyyyy laski
U nas w 3city prywatnie placę 100 zł, za wszelkie większe badania np prenatalne 150 ale tak było raz czy 2 ( mój lekarz jest z=ca ordynatora), okulista to koszt 150 zł i to na full wypasie
dzis mialam wizyte - postanowione, że ostatecznie nie zakładamy szwu - dzis szyjka miała 3,8 więc wg mojego gina pieknieyeeeeeeeeeeeeee...upilabym się gdybym mogła
Mała waży 1700 gkolejna wizyta 20,07
Ja juz popakowana do szpitala, rzeczy mlodej poprane i poprasowane - więc czekam tylko na zapowiadane upaly i uciekamy gdzieś do lasu pod miasto, nad jeziorko cieszyc sie pięknym latemagatka196, .ona., skabarka, Sigma, Gusiak, Czarna_88, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heyo!!! Nie zdążyłam Was nadrobić. Co do lekarza to u mnie prywatna wizyta 70zl z USG. A okulista 50zl. Tyle że ja z Gliwic więc tu można przebierać w lekarzach;)
Co do pakowania torby...hmm koszule mam...nawet wyprane...A dzisiaj zakupiłam pierwszą turę rzeczy dla maluszka i dla mnie po porodzie. Jeszcze tylko butelki i podgrzewacz łóżeczko i pościel i będzie wsio;)
męczy mnie to że pokój małego nie ruszony i meble nie kupione... jak zawsze mój Mąż ma czas;/ teraz aktualnie remontuje korytarz ale po przykreceniu profili na sufit podwieszany ochota mu odeszła. Więc codziennie rano patrzę na obdrapane z tapet ściany i metal na suficie. Dostaje przez to białej gorączki. Ta gładź to chyba sama naloze bo już patrzeć na to nie mogę!!!
Dobra wygadalam sięmój synuś po trzech dniach lenistwa dzisiaj nadrabia zaległości i kopie niemiłosiernie po wszystkich narzadach!!! Może mu za ciasno( mam nadzieję że nie wdal się z waga do tatusia, który przy porodzie ważył prawie 5kg!!!)
Dobranoc !!! -
Ja już nie śpię, ten materac co kupiliśmy,się nie nadaje do spania dla ciężarnych niski, strasznie ;/ ledwo co wstaję do toalety z niego. Dziś muszę zorganizować inny albo nocleg, wszystko mnie boli ;/ psia krew ;/ kręgosłup, pachwiny, macica, dziecko mi się gdzieś schowało ;/ bo nawet go z przodu nie czuję, dotykam brzuch a on taki miękki ;/ jakbym była w 2 miesiącu a nie w 8 ;/.
-
Witam forumowiczki
.wpadam na chwilę przed pracą. Od jutra jestem na zwolnieniu - wreszcie. Teraz będę miała więcej czasu. Rosną te nasze maluszki- i niech tak zostanie. Widzę, że temat LS znowu skłania do zadumy i rozmyślań na forum- LS potrafisz to robić jak nikt inny
.
Pozdrawiam Was wszystkie. Miłego dnia.Paulinek, .ona. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana.
Isabel podziwiam ze tak dlugo dalas rade do pracy chodzic. Ja mimo tego e fizycznie czuje sie dobrze, to nie dalabym tady wysiedziec 8 godz przy biurku.
Ja za chwile sie zbieram do rodzinnego. Zarazilam sie od mlodej czyms i mam cale zatoki zawalone. -
Witam się z rana i chyba mdłości wróciły albo już dzidzia uciska na żołądek. A ja do torby nic nie mam, a jak dodałam do koszyka to co potrzebne dla mnie i dziecka kosmetyki, kremy, podpaski to wyszło 250 zł i to nie wszystko
, a zaraz wstaje myć głowę, śniadanie jeść i odebrać pierwsze zakupy ciuszkowe dla synka
i o 15 odbieram kojec bo mąż pomierzyl i stwierdził, że się zmieści i wanienke dla małego
a na 9 jestem umowiona z jedną panią od ciuszków, na 11 z drugą
i jeszcze będzie trzecia tylko musze dogadać się gdzie i o której
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 07:28
-
hej!
coraz częsciej bedze sie z bólem kręgosłupa:/ wszyscy znajomi wyjechali na wakacje, zapowaidają im ładną pogodę nawet nd morzem, a ja siedze i zrzędze:-)
dziś wizyta o 17, więc zobaczę moją Kruszynkę
moja torba już dawno stoi spakowana, musze tylko dokupić klapki pod prysznic,
miłego dnia dla wszystkich!Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Dominika mnie to się wydawało, że robi się od razu posiew z pochwy i odbytu, ale pewna nie jestem...
Swoja droga jeśli wyjdzie pozytywny to podaje się antybiotyk - zwykle standardowo jest to penicylina, a co w przypadku kiedy np. wynik będzie pozytywny, a penicyliny oraz wszelkich jej pochodnych mi nie wolno we względu na uczulenie...?
dostajesz wtedy Biofuroksym 2 razy dożylnie -
Witamy się z samego rana...
U nas tez ciężka noc, nie dość, ze kładąc się spać złapał mnie jakiś skurcz brzucha, az musiałam łykać przed snem nospe to jeszcze zaczynają się problemy ze snem...
Od dwóch dni przebudzam się nad ranem z bólem bioder.... ja rozumiem, żebym miała jakieś niewygodne łóżko, czy twardy materac, ale nieeeee.... ono zawsze było mega, super wygodne... tylko mnie coś się z tymi gnatami poprzestawialo...
Pocieszające jest to, ze pięknie swieci słoneczko.... zapowiada się chyba fajny dzień, więc już wiecej nie narzekam ... jakoś przetrwamy
Powodzenia na dzisiejszych wizytach -
Dzien dobry w 30 tygodniuu
Za tydzien juz 3 z przodu
Ale mialam sny.. Ah
Snily mi sie jakies trojkaciki, czworokaty.. Haha
Ale nie powiem, byly to przyjemne sny
Szkoda ze bez mojego faceta,ale co tam ^^AniaM, Misi@, Czarna_88, easymum, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry
Ale miałam sen kurde śniło mi sie ze urodziłam mulatkę hahaha włoski miała typowo jak te afro
Wczoraj już nic nie pocieklo, może było to chwilowe, mąż się śmiał że się podniecilam jak oglądałam wydarzenia
Oglądam pogodę a tu od jutra gorąco i już czytam te narzekanie hehe nam nie dogodza w te wakacje, deszcz źle, zimno źle, upał jeszcze gorzej
Bolą was kolana? Ja tak mam od paru dni a strzelają jak starej babci jak kucam