Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady nie zazdroszczę problemu z lekarzem...
Idę spać chyba zaraz albo jakieś romansidło poczytam bo nawet nie ma co w tv oglądać -
skabarka wrote:Lady ja też miałam teraz problem z L4, bo w terminie kiedy skończyło mi się to poszpitalne, to mój gin był na sympozjum i nie miał możliwości zeby mi wystawić, ale pojechałam po rodzinnego, powiedziałam jaka jest sytuacja i babka mi wystawiła
także może nie ma sensu wydawać kasy na pryw gina. Przejdź się z samego rana do rodzinnego - zobaczysz czy uda Ci się załatwić zwolnienie, jeśli nie to wtedy do gina - ja bym tak zrobiła
co do cen za wizyty - to jakieś zaporowe tam masz!! Ja u swojego płacę 150zł za wizytę z usg i za prenatalne 250pln.
a po za tym chwalę się - torby do szpitala dla mnie i dla Oleńki spakowanedo mojej zostanie tylko wrzucić kosmetyczkę
ale to tyle co z łazienki do torby wrzucić
a tak wszystko wszyściusieńko gotowe
Zazdroszczę, że już jesteście spakowane. Ja jakoś nie mogę się zebrać. Obiecuję jutro poprać piżamki hehe. -
Dżuls mnie mój mały przed wczoraj tak wystraszył bo tak bardzo delikatnie czułam smyrnięcia ... ale po prostu chyba był odwrócony inaczej bo po nocy zaczął kopać normalnie ale ja mam łożysko na tylnej ścianie.
-
nick nieaktualny
-
mozajka ja też jeszcze nie kupiłam piżamki żadnej do szpitala muszę się zmobilizować i zamówić na allegro coś.
Jak macie jakiegoś fajnego sprzedawce do polecenia to dajcie linki. Dziękuje -
nick nieaktualnyMozjaka wrote:kurcze wy sie pakujecie a ja nawet jednej koszuli nie mam kupionej
Lady na fb zapytaj kto z Poznania i niech podadzą namiary na okuliste taniej i ginekologa.
Dziwna sprawa z tymi cenami.
Tak jak ostattnio pisałam mój tata za badanie oczu i okulary od ręki płacił 300
Ginekolog od 100zł do 150 a okulista ten do którego ja chodzę 70zł
U dziewczyn też takie ceny widzę a Poznań hm rozbieżność cen ogromna -
Dżuls wrote:Czy możliwe jest, żeby nagle młoda gdzieś się "schowała" a takie słabiusieńkie ruchy wiązały sięz łożyskiem na przedniej ścianie?
Dodatkowo zauważyłam jeszcze jedno. Jak mam akurat zaostrzenie zaparć to dużo mniej czuję małą. Chyba gazy w jelitach jakoś izolują odczuwanie. -
Skabarka gratuluję organizacji
Ja Wam powiem że moja mała różnie jest aktywna. Raz mniej raz bardziej. Dziś to nawet przed kompem nie mogę siedzieć bo jej strasznie to przeszkadza (pozycja) i co chwila mnie kopie. A zbliżają się upały i znowu będzie cisza.
-
aldonaa wrote:Wlasnie umylam nogi... nic by nie bylo w tym dziwnego, gdyby nie to, ze umylam je w UMYWALCE! Jeszcze potrafie
jestem z siebie dumna
-
la_lenka wrote:Ja tam regularnie dostaje tak kopy, że mi odbyt wibruje
No coś w tym jest
Aldonaa - człowiek-guma: expert levelJa nie jestem już w stanie zawiązać sobie sama butów, bikini golę na czuja itd, a Ty wsadzasz nogi do umywalki O_o
aldonaa, .ona., easymum lubią tę wiadomość
-
Z tymi koszulami to i u mnie póki co nie ma szału
Mam jedną, kupioną któregoś dnia przelotem na bazarku za 20 zł - taką bawełnianą zwykłą szaro-różową
Muszę też się w końcu zmobilizować i kupić jeszcze ze dnie, bo będzie marnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny