Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Ale mi dziewczyny brzuchol wieczorami wywala:D Cieszy mnie to bardzo hehe
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:spójrzcie ile się mówi o patologii w tv kobiety palą piją szlajaja sie a dzieci sa zdrowe.
Sama mówisz, że palenie w ciąży to patologia - zauważyłaś?
O sorry, nie zauważyłam, że Angelaa zamknęła temat fajek. Ok, to kończęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 22:55
patrycja87 lubi tę wiadomość
-
tak koniec z tematem fajek , bo to tylko spiecia sa , a przeciez my nie możemy sie denerwować bardzo naduzywam mojego męza teraz , o wszystko proszę bo mi sie nie chce , mówie misiu chcem to czy tamto , a aten lata koło mnie jak szalony , i dobrze jakoś nie mam wyrzutów heh zawsze to ja skakałam koło niego z obiadkami , sniadankiem do pracy to teraz może sie zrewanzować , ojjj ja czuje ze bede go tak wykorzystywac cała ciaże , nic nie musze robić tylko leże i pachne
-
nick nieaktualnyHeja. Ja grzeje sie juz w pracy. Mdlosci i sennosc mi juz minely wiec przechodze ta ciaze na chwile obecna tak jak poprzednia:)
Waga mi sie w koncu zatrzymala bo lecielam w gore strasznie. A nie chcialabym pobic mojego wczesniejszego wyczynu tj. 23 kg na + -
Dzien Dobry wszystkim
duzo opisalyscie sie, napewno nie udalo mi sie nadrobic wszytskich wpisow
niemniej jednak zycze wszytskim fajnych, spokojnych i przedewszystkim zdrowych ciaz - tez jestem po przejsciach i rozumiem chyba kazda przyszla mame
wybieram sie dzisiaj do mojej kliniki nieplodnosci w ktorej od dzisiaj mialabym zaczac przygotowania do invitro a jednak zdjagnozowano ciaze po wielu wielu probach - ciekawa jestem czy zobacze i uslysze bicie serduszka mojego malego kropka, z moich wyliczen wynika ze jestem w 6 tygodniu i 4 dniu
mysle pozytywnie i czekam na wizyte o 13
ide do kliniki bez meza bo niestety musi pracowac, zreszta jak ja tez jestem w pracy, postaram sie uciec na godzinke i bede musiec wrocic spowrotem do pracy - u mnie nie ma zwolnien na rzadanie, dzien wolnego w tygodniu jest tez podejrzany wiec musze inaczej kombinowac
pozdrowionkaadzia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Dziewczyny a jak to jest bo nie rozumiem troche, kalendarz pokazuje ciążę 7tyg a w kolumnie napisane ze dzisiaj 6tydz0dzien a płód 4tyg, czemu jest tydzien dodany? Date wpisalam od ostatniej @
7 tyg od ostatniej miesiączki
4 tyg od zapłodnienia (owulacji) -
Hej dziewczyny ale potem naskrobałyście wczoraj, ja już musiałam się wyłączyć bo nie ogarniałam Musimy się wszystkie chyba nauczyć jak pisać by nie urazić nikogo kto to czyta i jeżeli ja kogoś uraziłam to przepraszam, nie to było moim celem Ja chciałabym żebyśmy tu były dla siebie na dobre i na złe, bo spędzimy razem kuuuuupę czasu
Co do fajek, wiem że temat zamknięty wprawdzie ale chciałabym jedną rzecz dodać której nikt nie powiedział. Kiedyś paliłam i rzuciłam gdy zaczęłam się starać bo dowiedziałam się że ryzyko śmierci łóżeczkowej u dziecka znacząco rośnie. Ja wiem że jednym rzucić jest łatwiej innym trudniej, a w niektórych sytuacjach życiowych ciężko nie wrócić do tego nie fajnego zwyczaju, ale ta śmierć łóżeczkowa mnie przeraża...
Życzę wszystkim miłego dnia i samych dobrych humorków :*adzia lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyLady dziękuję
dzuls mnie to sie trzyma ostatnio uczucie choroby lokomocyjnej
Czy któraś z pań ma tabletki na podtrzymywanie?Ja dostalam luteine 50 na rano i wieczorem wedlug lekarza zapobiegawczo bo była pozamacicznaMuffinLady lubi tę wiadomość