Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulinek wrote:ja taki basenik mam;) jest cudny!
byleby nogi pomoczyć, ale i usiąść się schłodzić na chwilę da;)
flamingi cuuuudo;) drugi komplet mam od tego sprzedawcy tym razem z grubszym kocykiem;)
jakość super, nie zauważyłam póki co, żeby coś było nie tak;) ! niedługo wypiorę to będę wiedziała jak po praniu się zachowuje;) https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:
A dzis zamowilam jeszcze biale chmurki na blekitnym tle z jednej strony i biale chmurki na szarym z drugiej. -
Hey!! Trochę Was poczytałam, ale całości nie ogarne. U mnie był dzisiaj grill...karkoweczka szaszłyki dwa rodzaje kiełbaski, sałatka z pomidorami i domowy sos czosnkowy. Mmm pycha. Na deser rożek truskawkowy i jagody;)
Ale naleśników i gołąbków bym zjadła. Jutro znów pojadę sobie na pierogi z mięsem i ruskie, pychotka;)
Trochę już rzeczy pozamawialam dla Szymka zostało tylko lozeczo i materac;-)
U mnie dziś na dobre w końcu rozpoczął się remont;) mam nadzieję że Mąż się wyrobi;) -
Misi@ wrote:Ja mam takie chmurki
A dzis zamowilam jeszcze biale chmurki na blekitnym tle z jednej strony i biale chmurki na szarym z drugiej. -
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:Wrocilam od lekarza...niestety musze lezec, bo szyjka mi sie skrocila, nie wiem na jaka dlugosc ( powiedzial, ze 1/3 dl. bo badal tylko reka. Mam lezec i nawet nie siedziec.
Moge isc toylko do toalety i usiasc przy jedzeniu. Za dwa tyg jesli nadal beda skurcze to ide do szpitala.
A i mam slabe przeplywy tetnicy pepkowej, mowil, ze moze malec akurat reka przycisnal pepowine, ale sprawdzi mi jeszcze na wszelki wypadek nastepnym razem.
A Ty masz pessar? Bo ja mam i mam ciagle paranoje ze mimo ze on tam jest to i tak mi sie skraca -
nick nieaktualnyNie mam pessaru/ra?.Zawesze bylo ok.
Dzieki dziewczyny, mam nadzieje, ze dam rade nic nie robic, ale bedziie trudno.
Na jutro wymyslilam placki ziemniaczane z pieczarkami..ech maz stwierdzil, ze jak wroci z pracy to zrobi, ale mam wyrzuty.…
Ps ta luteina jest strasznie niedobra..i dlugo sie rozpuszcza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:52
-
nick nieaktualnySigma wrote:A ja dzisiaj zamówiłam kocyk - wzięłam 75x100 od razu i kotwice na szarym tle z żółtym polarkiem
myślę, że będą fajne
Wiec Twoj tez na pewno bedzie ladny
Kurcze mam 6 kocykow a kusi mnie by zamowic jeszcze azurowy kolor albo bialy albo niebieski ;p
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGusiak wrote:Paulinek ju znalazłam, nawet widzę tam Twoje flamingi
a powiedz mi jeszcze ile zapłaciłas za taki zestawik?
200 złkocyk oceplany tym razem 75x100 plus poduszka pluszowa, rożek, który się rozwija w kocyk plus poduszka płaska
poduszka do karmienia duża, sensorek i misiu gratis;)
pannab tak tak chmurki z miętą też moje ;p
p.s żadna z Was mnie nie zapraszała na fb?;p bo ktoś mnie zaprasza a mordki nie poznaję;pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:58
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Misi@ mus to mus, dasz radę
tak naprawdę już mamy duże dzieciaki w brzuchach, nawet gdyby coś się przyspieszyło (oby nie), to dadzą sobie radę
jeszcze chwilka, jeszcze kilka weekendów i będziemy tulić maleństwa
Misia dokładnie tak jak napisała Sigma!
Wszystko będzie dobrze już nie wiele nam zostało.Misi@ lubi tę wiadomość
-
A ja te luteine wkladam pod jezyk i staram sie jej nie dotykac nim dopoki sie nie rozpusci i tak prawie wcale jej nie czuje, wiec jest znosnie
Niby lekarz mowil ze w ostatecznosci mozna polknac ale wtedy duzo slabiej dziala,wiec trzeba sie przemeczyc