X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ trzymaj się! Leżenie to nic miłego, ale dla dobra maleństwa na pewno dasz radę!

Misi@ lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    ja taki basenik mam;) jest cudny! ;) byleby nogi pomoczyć, ale i usiąść się schłodzić na chwilę da;)

flamingi cuuuudo;) drugi komplet mam od tego sprzedawcy tym razem z grubszym kocykiem;)
    jakość super, nie zauważyłam póki co, żeby coś było nie tak;) ! niedługo wypiorę to będę wiedziała jak po praniu się zachowuje;) https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts
    No komplet calkiem duzy no i bardzo ladny- ile dałaś za to wszystko? :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    Paulinek te flamingi sa boskie pierwszy raz widze ten wzor
    i to Ty masz tez chmurki ktore po Tobie sciagnelam tak?:) (przepraszam)

11c25864dfa882e4med.jpg
    Ja mam takie chmurki :)
    A dzis zamowilam jeszcze biale chmurki na blekitnym tle z jednej strony i biale chmurki na szarym z drugiej.

• justysss Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey!! Trochę Was poczytałam, ale całości nie ogarne. U mnie był dzisiaj grill...karkoweczka szaszłyki dwa rodzaje kiełbaski, sałatka z pomidorami i domowy sos czosnkowy. Mmm pycha. Na deser rożek truskawkowy i jagody;)

Ale naleśników i gołąbków bym zjadła. Jutro znów pojadę sobie na pierogi z mięsem i ruskie, pychotka;)

Trochę już rzeczy pozamawialam dla Szymka zostało tylko lozeczo i materac;-)

U mnie dziś na dobre w końcu rozpoczął się remont;) mam nadzieję że Mąż się wyrobi;)

Szymcio :)3jgxskjo9y0m1v90.png
    9vk503.jpg
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Ja mam takie chmurki :)
    A dzis zamowilam jeszcze biale chmurki na blekitnym tle z jednej strony i biale chmurki na szarym z drugiej.
    to po Tobie sciagnelam:P a do tego mam zygzaki i turkus drugi komplet a do wozke szary w koncu zamowie chyba sam szary cienki

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny waham sie z tym lozeczkiem brac tamto (bez szuflady jest) i szlifowac, malowac czy kupowac nowe bez szuflady (130) lub z szuflada (220) hmm

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj zamówiłam kocyk - wzięłam 75x100 od razu i kotwice na szarym tle z żółtym polarkiem :) myślę, że będą fajne :D

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Wrocilam od lekarza...niestety musze lezec, bo szyjka mi sie skrocila, nie wiem na jaka dlugosc ( powiedzial, ze 1/3 dl. bo badal tylko reka. Mam lezec i nawet nie siedziec.
    Moge isc toylko do toalety i usiasc przy jedzeniu. Za dwa tyg jesli nadal beda skurcze to ide do szpitala.

A i mam slabe przeplywy tetnicy pepkowej, mowil, ze moze malec akurat reka przycisnal pepowine, ale sprawdzi mi jeszcze na wszelki wypadek nastepnym razem.

A Ty masz pessar? Bo ja mam i mam ciagle paranoje ze mimo ze on tam jest to i tak mi sie skraca

relgzbmhh8tsviez.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze Misia teraz to mnie wystraszyłaś, mam nadzieję że te moje skurcze tak sie nie skończą, cóż zobaczymy za dwa tygodnie dopiero na wizycie. A Ty tam leż kochana i odpoczywaj, niech synuś sobie jeszcze spokojnie posiedzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pessaru/ra?.Zawesze bylo ok.
    Dzieki dziewczyny, mam nadzieje, ze dam rade nic nie robic, ale bedziie trudno.
    Na jutro wymyslilam placki ziemniaczane z pieczarkami..ech maz stwierdzil, ze jak wroci z pracy to zrobi, ale mam wyrzuty.…

Ps ta luteina jest strasznie niedobra..i dlugo sie rozpuszcza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    A ja dzisiaj zamówiłam kocyk - wzięłam 75x100 od razu i kotwice na szarym tle z żółtym polarkiem :) myślę, że będą fajne :D
    Ja mam jeszcze kocyk czarny w biale kropki a z drugiej strony zolte miky..jest ocieplany i taki mieciutki..cudny ;)
    Wiec Twoj tez na pewno bedzie ladny ;)
    Kurcze mam 6 kocykow a kusi mnie by zamowic jeszcze azurowy kolor albo bialy albo niebieski ;p

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    Paulinek ju znalazłam, nawet widzę tam Twoje flamingi ;D

a powiedz mi jeszcze ile zapłaciłas za taki zestawik? =)

200 zł;) kocyk oceplany tym razem 75x100 plus poduszka pluszowa, rożek, który się rozwija w kocyk plus poduszka płaska ;) poduszka do karmienia duża, sensorek i misiu gratis;)

pannab tak tak chmurki z miętą też moje ;p

p.s żadna z Was mnie nie zapraszała na fb?;p bo ktoś mnie zaprasza a mordki nie poznaję;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:58

• diatomka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia jakos wytrzymasz z lezeniem. Ja na luteine rezerwuje tzn na dwie tabletki srednio godzine. A jak mamjuz odruch wymiotny to na pare dni na dopochwowa sie przerzucam.

Misi@, Dominka92 lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek daj linka do tego kompletu.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurna zakochałam się w tych flamingach i R tez mówi że mu się podoba. A mam już 4 kocyki. Hmmm mm chyba kupie piąty :-D :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ mus to mus, dasz radę :) tak naprawdę już mamy duże dzieciaki w brzuchach, nawet gdyby coś się przyspieszyło (oby nie), to dadzą sobie radę :) jeszcze chwilka, jeszcze kilka weekendów i będziemy tulić maleństwa :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale narobilyscie mi smaka na kogiel mogiel o jeju. ...

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Misi@ mus to mus, dasz radę :) tak naprawdę już mamy duże dzieciaki w brzuchach, nawet gdyby coś się przyspieszyło (oby nie), to dadzą sobie radę :) jeszcze chwilka, jeszcze kilka weekendów i będziemy tulić maleństwa :)

Misia dokładnie tak jak napisała Sigma! <3
    Wszystko będzie dobrze już nie wiele nam zostało.

Misi@ lubi tę wiadomość

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja te luteine wkladam pod jezyk i staram sie jej nie dotykac nim dopoki sie nie rozpusci i tak prawie wcale jej nie czuje, wiec jest znosnie ;)
    Niby lekarz mowil ze w ostatecznosci mozna polknac ale wtedy duzo slabiej dziala,wiec trzeba sie przemeczyc

relgzbmhh8tsviez.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skasowalo mi połowę wpisu

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
‹‹ 1461 1462 1463 1464 1465 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ