Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ wrote:Nie mam pessaru/ra?.Zawesze bylo ok.
Dzieki dziewczyny, mam nadzieje, ze dam rade nic nie robic, ale bedziie trudno.
Na jutro wymyslilam placki ziemniaczane z pieczarkami..ech maz stwierdzil, ze jak wroci z pracy to zrobi, ale mam wyrzuty.…
Ps ta luteina jest strasznie niedobra..i dlugo sie rozpuszcza...
No i moim zdaniem działa bliżej punktu, w ktorym ma pomoc
-
nick nieaktualny4me wrote:Poproś lekarza o luteine dopochwową- ja taka biorę od samego początku ciąży i wszystko jest ok.
No i moim zdaniem działa bliżej punktu, w ktorym ma pomoc
-
nick nieaktualnyDiatomka, przecież nie wsadza się dopochwowej luteiny aż w okolice szyjki, bez jaj
gdzie tabletka a gdzie szyjka
No i też czytałam, że dla szyjki lepsza dopochwowa, działa szybciej i efektywniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:46
aldonaa, 4me lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nogi mi do tyłka wchodzą. Pojechaliśmy dzisiaj po riko Nano, a wyszliśmy z adamex pajero 603K:D Wydaje mi się, że ma lepsze wykonanie od riko. Dodatkowo kupiliśmy dwa materace, trzy prześcieradła, przewijak, wanienke, gąbkę do wanienki. Nasz skarb już chyba wszystko ma, także pozostaje zrobić resztę prania i cierpliwie czekać na sierpień
Wstyd mi, ale ja też nie wiem, co to ten kogel mogiel:p
Misia trzymaj się i odpoczywaj, już niedługo:)agatka196, Sigma, Misi@, Czarna_88, Gusiak lubią tę wiadomość
-
To ja mam jakieś długie paluchy bo zawsze aplikując luteinę musiałam uważać żeby włożyć obok szyjki i ogólnie żeby tej szyjki nie miziać za bardzo. Teraz już nie wiem, bo stopniowo odstawiłam i obecnie poza doraznymi sytuacjami nie biorę już nic, jupii!
Mała ma czkawkę, znowu. Jak kiedyś nie czułam czkawki wcale, tak teraz coraz częściej. -
diatomka wrote:Tylko skoro szyjkka sie skraca to luteina dopoichwowa i grzebanie tam raczej jest niewskazane, tak mi sie wydaje, moze sie myle;)
dlatego ja bym poprosiła lekarza- on wie najlepiej- najwyżej powie, ze nie bo grzebanie itp itd nie mowie, żeby brać bez porozumienia a poprosić go o zmianę.
Po co sie meczyc- godzina rozpuszczania? Ja wkladam na polowe, 3/4 palca i zapominam o sprawiewiadomo troche tam wyplywa ale i tak sie wkladki nosi. Zawsze ręce myje przed i jeszcze nic mi sie przyplątało przez cala ciaze ale wiadomo, ze z tym zakazaniemi to sprawa indywidualna...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 23:46
alutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByc moze zapisal mi dlatego, ze mam infekcje i biore juz cos dopochwowo.
Damy radeszkoda tylko, ze nie moge jechac do rodzicow, bo siostrzenica ma ospe. Wprawdzie nie mieszkaja. Razem, ale mama do nich jezdzi i lekarz powiedzial, ze moge nabyc sie nie tyle ospy co polppasiec. Nie moge spac i jestem strasznie glodna ,:p
-
Widze se nie tylko ja spać dzisiaj nie mogę
Dzisiaj już moja wizyta u doktorka trochę się stresuje czy wszystko ok z naszym małym cudem ale przecież musi być ok mnie ma innego wyjścia. -
I mam nadzieję że nasz wstydnis w koncu buźke pokaże bo już dwa mc nie widziałam bo się tak skubaniec zasłania
♡
Szkoda że mój mąż znowu nie może iść z nami bo ma służbęjuż też dwa mc nie widział małego na ust jak fika
A tak w ogóle to Dzień dobry w kolejny upalny dzień
I jestem mega głodna więc idę na pierwsze śniadanie heheWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 04:56
-
Witamy się w 30 tygodniu!
Misia zobaczysz, ze będzie wszystko dobrze.... juz tak niewiele zostało, ze trzeba dać radę ;*
Czarna trzymam mocnor kciuki za wizytę i za to, zeby maleństwo pokazalo się mamusi w calej okazałości!
Na pocieszenie dodam, ze moja to tez straszny wstydzioch i jeszcze ani razu calej buzki nie pokazała
Nancy kogel mogel to żółtka jaj utarte z cukrem, ewentualnie plus później dodane kakao... po porodzie spróbuj koniecznie, PRZEPRZYSZNE!
Paulinek 200 zl za całość?
Wydaje mi się, ze nawet niezła cena... za tyle rzeczy to chyba niedużo, chyba tez zamówię... tylko musze się zdecydować w końcu na jakiś kolor
ps. Miłego dnia i powodzenia dla wszystkich na wizytach!agatka196, Czarna_88 lubią tę wiadomość
-
Dołączam dziś do nie wyspanych.
Prawie całą noc chodziłam albo siku albo do salonu bo za gorąco i spać nie mogłam. Teraz jakbym pospałam to Oliwia sobie trampoline w moim brzuszku zrobiła.Pewnie odespie to w dzień.
Czarna nie smutaj kochana ja też będę szła na wizytę sama tzn bez mojego R. Pierwszy raz.
Nancy koniecznie spróbuj juz po porodzie. Ja nie jadłam tego z 15 lat i jeżeli cukry będą dobre to nie omieszkam zjeść
Powodzenia na wizytach
I Paulinek koniecznie wstaw linia.