Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja z rana z wami;-) spać coś juz nie mogę, wstawiłam pranie to się skończy to następne wstawię. Teraz ubieram się śniadanko będę jadła i zacznę się uczyć na obronę na balkonie w cieniu
ta noc na szczęście przespana nawet męża nie słyszałam jak wstawał do pracy. Dzisiaj kolejny upalny dzień
spędzony w domku. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze,my naszego maluszka podgladniemy za dwa tygodnie w środę
a już nie mogę się doczekać kiedy będę tulic synka naszego
i zastanawiam się nad tym jak to będzie, jak rozpoznam ze wody odeszły, że poród się zaczął, jak to będzie z budzeniem, kolkami, spaniem,karmieniem piersią i im bliżej porodu tym bardziej nad tym myślę oraz zastanawiam się czy wyjdzie wcześniej czy po terminie czy równo w terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:04
Misi@, easymum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe a moj wrecz odwrotnie...pokazuje co ma :p
Czarna mnie tez od 4 tej scisnal taki glod, ale wytrzymalam, zastanawiam sie czy to nie od tej luteiny, bo zjadlam kolacje o 21 i wzielam ja i po godzinnie zlapal mnie wilczy glod..normalnie dawno tak go nie czulam...jakbym rok nie jadla
Udanej wizyty trzymam kciuki oby bylo wszystko dobrzeCzarna_88 lubi tę wiadomość
-
hej,
ja też nie śpię od 3.30no nie mogę spać a poźniej snuję się jak ćma.. ale dziś przujezżdza moja siostra zrobić mi odrosty, a po weekendzie odwiedze fryzjera zeby jakoś skrócić moje kudełki i wyglądać jak człowiek.
Misia trzymamy się wzystkie razem! tak mało juz zostałodo ciąż donoszonych
ja dziś robię kluski na parze z koktajlem truskawkowym .. mnnniam!
miłego dnia! -
nick nieaktualnymarlenak_me wrote:hej,
ja też nie śpię od 3.30no nie mogę spać a poźniej snuję się jak ćma.. ale dziś przujezżdza moja siostra zrobić mi odrosty, a po weekendzie odwiedze fryzjera zeby jakoś skrócić moje kudełki i wyglądać jak człowiek.
Misia trzymamy się wzystkie razem! tak mało juz zostałodo ciąż donoszonych
ja dziś robię kluski na parze z koktajlem truskawkowym .. mnnniam!
miłego dnia!
-
Witam się w 33 tygodniu:)
Agatka na razie mnie te żółtka surowe nie przekonująAle może się kiedyś skuszę
Anulka napisałaś: "spamerami", a ja przeczytałam spermami i tak myślę o co Ci chodzi z tą spermą hahahaha.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)agatka196, skabarka, Gusiak, adzia, Lady Savage, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość
-
A ja próbowałam jeszcze zasnąć ale mój kochany pies oparł się łapkami o łóżko i tak się cieszył jak się na niego patrzyłam jakby mnie całe życie nie widział i kazał się głaskać.
Wiec zabrałam dupke i juz zaliczyłam miasto, laboratorium i całe szczęście bo juz jest skwar.
Nancy jest pycha tak więc poczekamy aż sama skosztujesz
Przeleciałam jeszcze przez rynek a tam sceny porozkladane do teatrów ulicznych wiec dziś wieczorem idę zobaczyć co tam będzie się działo.alutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry
u nas dzisiaj 30tc jeju jeszcze 8 tygodni i mogę rodzić
dziewczyny z tygodniem +30 odczuwacie słabsze ruchy i rzadziej?
Weszłam w aplikację i tak tam napisali prócz tego aby być czujna na ruchy.
Wczoraj dużo pisalyscie, ja zerkalam tylko bo wolałam spędzić czas na dworzuCzarna_88 lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Dobry
u nas dzisiaj 30tc jeju jeszcze 8 tygodni i mogę rodzić
dziewczyny z tygodniem +30 odczuwacie słabsze ruchy i rzadziej?
Weszłam w aplikację i tak tam napisali prócz tego aby być czujna na ruchy.
Wczoraj dużo pisalyscie, ja zerkalam tylko bo wolałam spędzić czas na dworzu
Ja już rzadko odczuwam takie mocne kopniaki, teraz bardziej się wypina, przeciąga.
Uciekam na drzemkę. Jeszcze z godzinkę i wstanę hehe. -
nick nieaktualnyco do ceny...za cały zestaw 200 zł z przesyłką, a gdzie indziej taki sam 270 zł także różnica dla mnie duża;) ale mówię jeszcze nie prałam, ale jakościowo wygląda ładnie
można zamówić normalnie u nich przez fb https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts
albo
http://allegro.pl/kocyk-minky-75x100cm-ocieplany-wzory-misiu-gratis-i4983119821.html
http://allegro.pl/poduszka-minky-30x40-cm-do-wozka-lozeczka-wzory-i5095329301.html
http://allegro.pl/rozek-minky-becik-otulacz-mata-poduszeczka-gratis-i5115219199.html
robią różne wzory wystarczy im napisać jakie połączenie się chce;)
ja poluję jeszcze na wzór z babeczkami, ale oni akurat nie mają, no a mi 70 zł robi różnicę;p https://www.facebook.com/pokochajminky/photos/pb.526032744175264.-2207520000.1435905795./699179186860618/?type=3&theater -
nick nieaktualnyJa czuje ostatnio bardzo duzo ruchow. Wczoraj znow glowkam przejecgal po mojej rece i kopniaki tez czuje..zwlaszcza w nocy ;p
Kurcze boje sie tych niskich przeplywow tetnicy pepkowej. Jest ponizej normy. Oby nie byl niedotleniony...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:44
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie od 2 dni tak lekko było czuć, wczoraj czkawka była, M pytał czy zegarek zjadłam bo było widać na brzuchu pukanie
Będę pilnowala ruchow
Misi@ nastaw się pozytywnie bo patrz kurde od samego początku coś wmawiają
A mam pytanie odnośnie ktg, w sZpitalu je trzeba robić? I jak to wygląda? Od lekarza dostaje skierowanie czy coś i im mówię ze na ja na ktg? Obojętnie o której godzinie czy trzeba ustalić?
Wgl czy to obowiązkowe? -
Nancy87 wrote:Witam się w 33 tygodniu:)
Agatka na razie mnie te żółtka surowe nie przekonująAle może się kiedyś skuszę
Anulka napisałaś: "spamerami", a ja przeczytałam spermami i tak myślę o co Ci chodzi z tą spermą hahahaha.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)
Miało być spaniemah ten telefon wszystko przekształca inaczej
poprawiłam się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ nie martw się przepływami - po prostu trzeba skontrolować za jakiś czas. Gdyby było naprawdę źle, to lekarz kazałby Ci się zgłosić do szpitala, a tylko kazał wpaść na kontrolę. Chociaż łatwo mi mówić, a też się martwię tą niedomykalnością zastawki u małego i zbyt dużą ilością wód...
Musimy myśleć pozytywnie i trzymać się razem!!
A co do ruchów, to mały teraz raczej tak się przesuwa i wypina, a kopniaków już mało. Jeśli brzuch podskakuje, to pod wpływem czkawki raczej, a nie kopniaków
Paulinek - dzięki za odpowiedźSynek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!