X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana z wami;-) spać coś juz nie mogę, wstawiłam pranie to się skończy to następne wstawię. Teraz ubieram się śniadanko będę jadła i zacznę się uczyć na obronę na balkonie w cieniu :-) ta noc na szczęście przespana nawet męża nie słyszałam jak wstawał do pracy. Dzisiaj kolejny upalny dzień :-) spędzony w domku. Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze,my naszego maluszka podgladniemy za dwa tygodnie w środę :-) a już nie mogę się doczekać kiedy będę tulic synka naszego :-) i zastanawiam się nad tym jak to będzie, jak rozpoznam ze wody odeszły, że poród się zaczął, jak to będzie z budzeniem, kolkami, spaniem,karmieniem piersią i im bliżej porodu tym bardziej nad tym myślę oraz zastanawiam się czy wyjdzie wcześniej czy po terminie czy równo w terminie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:04

nick nieaktualny, easymum lubią tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe a moj wrecz odwrotnie...pokazuje co ma :p

Czarna mnie tez od 4 tej scisnal taki glod, ale wytrzymalam, zastanawiam sie czy to nie od tej luteiny, bo zjadlam kolacje o 21 i wzielam ja i po godzinnie zlapal mnie wilczy glod..normalnie dawno tak go nie czulam...jakbym rok nie jadla o.O
    Udanej wizyty trzymam kciuki oby bylo wszystko dobrze :)

Czarna_88 lubi tę wiadomość

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    ja też nie śpię od 3.30 :/ no nie mogę spać a poźniej snuję się jak ćma.. ale dziś przujezżdza moja siostra zrobić mi odrosty, a po weekendzie odwiedze fryzjera zeby jakoś skrócić moje kudełki i wyglądać jak człowiek.

Misia trzymamy się wzystkie razem! tak mało juz zostałodo ciąż donoszonych :)

ja dziś robię kluski na parze z koktajlem truskawkowym .. mnnniam!

miłego dnia!

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenak_me wrote:
    hej,
    ja też nie śpię od 3.30 :/ no nie mogę spać a poźniej snuję się jak ćma.. ale dziś przujezżdza moja siostra zrobić mi odrosty, a po weekendzie odwiedze fryzjera zeby jakoś skrócić moje kudełki i wyglądać jak człowiek.

Misia trzymamy się wzystkie razem! tak mało juz zostałodo ciąż donoszonych :)

ja dziś robię kluski na parze z koktajlem truskawkowym .. mnnniam!

miłego dnia!
    O rety ale pysznosci ;)

• marlenak_me Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i pamiętam jak moja gin mówiła, ze nie ma znaczenia, czy luteina dopochwowo czy pod język- więc luz.

720fbe94f2.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) Witam się, noc nie przespana, wszystko mi przeszkadzało, i nie wygodnie na każdym boku, spałam na plecach, chodź ponoć się nie powinno już. Jakaś masakra dzisiaj.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 33 tygodniu:)

Agatka na razie mnie te żółtka surowe nie przekonują:) Ale może się kiedyś skuszę:)
    Anulka napisałaś: "spamerami", a ja przeczytałam spermami i tak myślę o co Ci chodzi z tą spermą hahahaha.
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

agatka196, nick nieaktualny, Gusiak, adzia, Lady Savage, Czarna_88, easymum lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też dzisiaj słaba noc - mały ułożył się chyba w poprzek i to tak, że nie mogłam się ułożyć na lewym boku, bo miałam wrażenie, że go przygniatam... Widocznie tak już musi być :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek - jak można złożyć zamówienie na tej stronie internetowej? Cudne te kocyki i inne bajery :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja próbowałam jeszcze zasnąć ale mój kochany pies oparł się łapkami o łóżko i tak się cieszył jak się na niego patrzyłam jakby mnie całe życie nie widział i kazał się głaskać. :-D Wiec zabrałam dupke i juz zaliczyłam miasto, laboratorium i całe szczęście bo juz jest skwar.

Nancy jest pycha tak więc poczekamy aż sama skosztujesz :-D

Przeleciałam jeszcze przez rynek a tam sceny porozkladane do teatrów ulicznych wiec dziś wieczorem idę zobaczyć co tam będzie się działo.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:40

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    u nas dzisiaj 30tc jeju jeszcze 8 tygodni i mogę rodzić :D :D
    dziewczyny z tygodniem +30 odczuwacie słabsze ruchy i rzadziej?
    Weszłam w aplikację i tak tam napisali prócz tego aby być czujna na ruchy.

Wczoraj dużo pisalyscie, ja zerkalam tylko bo wolałam spędzić czas na dworzu :)

Czarna_88 lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Dobry :)
    u nas dzisiaj 30tc jeju jeszcze 8 tygodni i mogę rodzić :D :D
    dziewczyny z tygodniem +30 odczuwacie słabsze ruchy i rzadziej?
    Weszłam w aplikację i tak tam napisali prócz tego aby być czujna na ruchy.

Wczoraj dużo pisalyscie, ja zerkalam tylko bo wolałam spędzić czas na dworzu :)

Ja już rzadko odczuwam takie mocne kopniaki, teraz bardziej się wypina, przeciąga.

Uciekam na drzemkę. Jeszcze z godzinkę i wstanę hehe.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do ceny...za cały zestaw 200 zł z przesyłką, a gdzie indziej taki sam 270 zł także różnica dla mnie duża;) ale mówię jeszcze nie prałam, ale jakościowo wygląda ładnie

można zamówić normalnie u nich przez fb https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts

albo

http://allegro.pl/kocyk-minky-75x100cm-ocieplany-wzory-misiu-gratis-i4983119821.html
    http://allegro.pl/poduszka-minky-30x40-cm-do-wozka-lozeczka-wzory-i5095329301.html
    http://allegro.pl/rozek-minky-becik-otulacz-mata-poduszeczka-gratis-i5115219199.html

robią różne wzory wystarczy im napisać jakie połączenie się chce;)

ja poluję jeszcze na wzór z babeczkami, ale oni akurat nie mają, no a mi 70 zł robi różnicę;p https://www.facebook.com/pokochajminky/photos/pb.526032744175264.-2207520000.1435905795./699179186860618/?type=3&theater

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czuje ostatnio bardzo duzo ruchow. Wczoraj znow glowkam przejecgal po mojej rece i kopniaki tez czuje..zwlaszcza w nocy ;p
    Kurcze boje sie tych niskich przeplywow tetnicy pepkowej. Jest ponizej normy. Oby nie byl niedotleniony...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 08:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie właśnie od 2 dni tak lekko było czuć, wczoraj czkawka była, M pytał czy zegarek zjadłam bo było widać na brzuchu pukanie :D

Będę pilnowala ruchow :)

Misi@ nastaw się pozytywnie bo patrz kurde od samego początku coś wmawiają :/

A mam pytanie odnośnie ktg, w sZpitalu je trzeba robić? I jak to wygląda? Od lekarza dostaje skierowanie czy coś i im mówię ze na ja na ktg? Obojętnie o której godzinie czy trzeba ustalić?
    Wgl czy to obowiązkowe?

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Witam się w 33 tygodniu:)

Agatka na razie mnie te żółtka surowe nie przekonują:) Ale może się kiedyś skuszę:)
    Anulka napisałaś: "spamerami", a ja przeczytałam spermami i tak myślę o co Ci chodzi z tą spermą hahahaha.
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)

Miało być spaniem :P ah ten telefon wszystko przekształca inaczej :) poprawiłam się :)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ nie martw się przepływami - po prostu trzeba skontrolować za jakiś czas. Gdyby było naprawdę źle, to lekarz kazałby Ci się zgłosić do szpitala, a tylko kazał wpaść na kontrolę. Chociaż łatwo mi mówić, a też się martwię tą niedomykalnością zastawki u małego i zbyt dużą ilością wód...

Musimy myśleć pozytywnie i trzymać się razem!! :)

A co do ruchów, to mały teraz raczej tak się przesuwa i wypina, a kopniaków już mało. Jeśli brzuch podskakuje, to pod wpływem czkawki raczej, a nie kopniaków :)

Paulinek - dzięki za odpowiedź :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
‹‹ 1463 1464 1465 1466 1467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ