Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę, ze dziś to nie tylko ja cierpię na bezsenność...
Łajza uwalila mi się na kolanach i śpi... mąż leży do góry brzuchem i chrapie, a ja wpatruje się w jakiś film na tvn7 z nadzieja, ze może jednak zechce mi się spac... -
Ohoho no i pospane..
Klade sie ,jest widno i goraco.. Budze sie jest widno i goraco ..
Poszlam do zamrazarki po lody a tam ni ma !jutro bedzie trzeba zrobic zapasy na takie noce jak ta
Jeszcze spie na samym skrawku bo oczywiscie moj mezczyzna i psina rozwalili sie na cale lozko, ale nie mam serca przesuwac mojej malenkiej wiec do niego krzyknelam zeby z laski swojej sie przesunal
A teraz podejscie do spania numer 14548329459 -
Witam. Się z rana ja dzisiaj ranny ptaszek bo szafę mi przywożą do małej do pokoju jeszcze brakuje mi tylko łóżka żebym wyrazie czego mogła u niej spać jak będzie marudzić w nocy.Ciuszki niszczęście teściowa wyprała i wyprasowała bo ja niestety lezaca jestem i tak jakoś do przodu z wyprawką.Juz bliżej końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 07:55
-
Hej
Melduje sie po wczorajszej wizycie. Troche sie wystraszylam, bo po badaniu na fotelu jakies tam wewenatrzne rozwarcie ktore jest norma u wielorodek sie powiekszylo i zmienila sie konsytencja szyjki...generalnie zaczal mowic o pessarze, ale poszlismy na usg i sie okazalo ze szyjka sie nic nie skrocila! Nadal 30-32mm. No ale mam juz wiecej polegiwac i druga sprawa ze glowa jest bardzo nisko, zreszta od paru dni czuje mala juz nie powiem gdzie. Ale ilosc przysiadow i sklonow i schylan jakie robie w ciagu dnia jest ogromna.
Tak czy siak to poczatek 29 wiec warto sie pooszczedzac jednak i maly idzie do pkola we wtorek .bo odciagalam termin pojscia do pkola.jakis obiad zrobie tylko i tyle. nietety maly mnie wykonczy.ciagle sie nudzi i musze mu wynajdowac atrakcje dnia. Do tej pory nie prosilam nikogog o pomoc ale maz ma zapowiedziane ze bedzie o 7.30 wozil Tymka do pkola ja go bede odbierac i tyle. -
nick nieaktualny