Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:Ja ostatnio wpadłam do jakiegoś sklepu dla 14latek, sinsay chyba (patrząc na rozmiarówkę
), wygrzebałam gdzieś rozmiar XL i nakupowałam t-shirtów za dyszkę, do tego moje pielucho-spodnie, i daję radę
To na upały. A na imprezę to nie wbiłabym się absolutnie w nic, no way.
-
PannaB wrote:jaka sliczna:))))dzieki u nas nie ma h&m jaki rozmiar masz??
-
nick nieaktualnyAnitka201 wrote:Agatka jeszcze kilka dni temu na nic nie miałam siły a teraz o dziwo to przeszło
dzisiaj mam jeszcze w planach sprzątanie łazienki i prasowanie
marlenak_me ja nie mam zaparć po żelazie,wręcz przeciwnieale biorę jakieś niemieckie ziołowe i fajnie regulują przemianę materii,polskie tak na mnie nie działały
Agatka nie przejmuj się tak tą hemoglobiną,to na pewno nie anemia!Przecież masz tylko ciut poniżej normy,ja miałam 11,a po 4 tygodniach łykania żelaza 2 razy dziennie ponad 13 -
PannaB wrote:ja zwykle góre nosze M ale chyba kupie xl zeby bylo przyszlosciowo
-
My w koncu po wizycie Maly waży prawie całe 1400g ♡♡♡ ułożony jest typowo posladkowo ma jeszcze czas żeby się obrócić ale ma mało miejsca więc całkiem możliwe że będzie cc. Nie ważne czy cc czy nie ważne aby urodził się cały i zdrowy
kolejna wizyta 30 lipca i chyba tyle
A buzi nie pokazał rodzicawstydzioch jeden mój kochany ♡♡♡
A teraz idę wcinac lodyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 20:54
aldonaa, Lady Savage, adzia, Gusiak, Misi@, Lilla My, Dominka92, Kasiarzynka, Dżuls, easymum, kasig, przyszła mama, agatka196, skabarka, justysss, .ona. lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Serio, utopisz się. Ona jest naprawdę duża. Mogę Ci jutro fotke wrzucić jak wygląda na mnie - mam sporo luzu, dużo zapasu na brzuch. Ja na Twoim miejscu bym wzięła swój rozmiar, L to max.
-
nick nieaktualny
-
Dzuekuje Misia caly dzien stresu normalnievale ciesze sie ze juz po i wszystko ok.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Masakra, rozpływam się. Zrobiłam dzisiaj dwa prania, trzecie w pralce, poprasowałam pieluchy (to jest katorga! Chyba lepiej by się prasowało je,jak by były wilgotne) i teraz jeszcze prasowałam koszulki męż, aaaa no i posegregowałam i poukładałam ciuszki małego, więc małe przemeblowanie w szafkach porobiłam. Jestem padnięta. Jeszcze chciałam podłogi zmyć ale już sobie odpuszczę.
Agatka hematokryt jest chyba związany z krzepliwością krwi, ważne przy porodzie żeby krwotoku nie dostać. Nie martw się ja też mam takie wyniki, hemoglobinę jeszcze niżej, teraz łykam żelazo i zobaczymy czy się coś poprawi. Nie wiem czym podnieść ten hematokryt bo z wizytyna wizytę mam coraz niżej, ale właśnie lekarka mi mówiła, że jest to związane z tą hemoglobiną. Po ostatniej wizycie, mam wpisane w papierach anemia. -
nick nieaktualnytadam! dzisiejszy;) jeszcze jutro tylko dwa;p
http://wrzucaj.net/images/2015/07/03/IMG20150703210409CBXvH.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 21:20
Lady Savage, Lilla My, Gusiak, aldonaa, Anitka201, Kasiarzynka, adzia, chabasse, Dżuls, Czarna_88, Dominka92, Sigma, easymum, kasig, przyszła mama, agatka196, skabarka, justysss, Misi@, .ona. lubią tę wiadomość
-
Czarna super wieści, ciesze się ze wizyta udana...
Paulinek ... pieeeekny tort, ale to przecież już norma
Bylam wieczorkiem na poczcie, odebrać swoją paczkę z poduszka ... ta co tak wczoraj siedzialam pół dnia i czekałam na kuriera. Okazało się, ze owszem paczka jest juz u mnie na poczcie od dwóch dni i nawet dziś,.gdybym jej sama nie zlokalizowana to by odesłali do nadawcy...
co sie okazało...
mądry sprzedający zapomniał napisać ulicy pod którą należy dostarczyć paczkę
Chociaż kurier tez Łachudra, bo był na paczce numer telefonu... wystarczyło zadzwonić i do pytać o ulice, ale po coCzarna_88 lubi tę wiadomość
-
4me wrote:Ja jak wzielam pierwszy raz- dawka zgodna z instrukcja- to nie mialam żadnych sensacji ale po kilku godzinach MUSIALAM isc do toalety wiec osobiście tuz przed plaża juz nie biorę
No właśniw wolałam nie ryzykować i biorę dawkę podzieloną po 15ml przed posiłkami, ale jutro przed śniadaniem nie wezmę, bo miałam trochę sensacji na plaży właśnieale u mnie syropek powoli działa, przynajmniej po nocy jest ulga