Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja ostatnio wpadłam do jakiegoś sklepu dla 14latek, sinsay chyba (patrząc na rozmiarówkę
), wygrzebałam gdzieś rozmiar XL i nakupowałam t-shirtów za dyszkę, do tego moje pielucho-spodnie, i daję radę
To na upały. A na imprezę to nie wbiłabym się absolutnie w nic, no way.
-
Dominka92 wrote:dziewczyny a uzywalyscie rajstop w sprayu?
Mam pelno krotkich sukienek ale do takich bladych nog az wstyd zalozyc
i szukam czegos, zeby na szybko musnac chociaz te nogi
jestem ciekawa jak sie sprawdzaja no i czy w te upaly mi poprostu nie splynaFajniejszy efekt dawały kremy ze złotymi drobinkami, ale te mogą spływać.
-
Dżuls wrote:Ja używałam w zeszłym roku rajstop sally hansen, bardziej jakos jednodniowy samoopalacz i całkiem fajne, tylko że są od tego potwornie matowe nogi
Fajniejszy efekt dawały kremy ze złotymi drobinkami, ale te mogą spływać.
no wlasnie chodzi mi o tak na pare chwil jak gdzies wyjde do ludzi czy cos
w rossmanie widzialam tylko lirene,ale chyba wyprobuje, w razie co mozna zmyc -
Ja wlasnie idę na grilla. Upal wieczorem juz troche zelżał wiec zakładam długie alladynki i koszulkę na ramiączkach. Kupilam ostatnio w h%m takie basic tylko troche bardziej ozdobne- wyglądają naprawdę dobrze i na takie upalne dni są super. Na dodatek taka bluzka przy ciele nie dość, ze podkreśla brzuch i nie pozostawia wątpliwości to jeszcze lepiej wygląda do alladynek.
Co do rajstop z spray slyszalam ze eveline cosmetics są dobre- to ta w miare tania marka wiec mysle, ze majątku nie będą kosztować i mogłabyś sporbowacW rosmannie mozna kupic.
P.S. Jak kiedys kobiety w ciąży radzily sobie bez alladynek????!!!!?????
To są najlepsze spodnie ciążowe ever!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 17:29
-
Ja ja polazłam w ten upał do Ikei, sama sobie się dziwię, nienawidzę upałów, zresztą pamiętacie, jak pisałam że chce śnieg, kocham zimę, a tu proszę upał mi nie straszny w ciąży, nawet się nie pocę tak mocno
gdyby nie opuchnięte ręce i nogi to by było cudownie. Sama się dziwię
W Ikei kupiłam pojemniczki na przewijakniech karta do aparatu przychodzi bo mam Wam tyle do pokazania
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
czy ktoś wie co to jest te Hematokryty?
i czy ta hemoglobina kwalifikuje się do anemii?
Leukocyty 10,5 tys/µl 3,8 10,0 H
Erytrocyty 3,65 mln/µl 3,70 5,10 L
Hemoglobina 11,8 g/dl 12,0 16,0 L
Hematokryt 33 % 37 47 L -
agatka196 wrote:czy ktoś wie co to jest te Hematokryty?
i czy ta hemoglobina kwalifikuje się do anemii?
Leukocyty 10,5 tys/µl 3,8 10,0 H
Erytrocyty 3,65 mln/µl 3,70 5,10 L
Hemoglobina 11,8 g/dl 12,0 16,0 L
Hematokryt 33 % 37 47 Lagatka196 lubi tę wiadomość
-
U mnie spada cały czas, ale lekarz kazał się nie martwic, bo spada równomiernie i powoli (o jakąś ułamkową część pomiędzy badaniami) - stwierdził, że po prostu taki urok ciąży. Od pewnego czasu piję sok z buraków (taki zwykły, z Royal Apple) i nawet jest jakby ciut lepiej.
-
nick nieaktualny
-
u mnie też spada cały czas i hemoglobina i hematokryt, te dwie wartości są z sobą związane i świadczą o niedoborze żelaza, natomiast mój lekarz stwierdził że to jeszcze nie anemia i że praktycznie u każdej ciężarnej te wyniki się pogarszają wraz z trwaniem ciąży
-
Witajcie
będę wyjątkiem bo mi pasują te upały ( na razie
) w pracy przygotowuję siostrę do części moich obowiązków i powiem szczerze ze ciężko mi wszystko tłumaczyć. Ale za to po pracy od kilku dni dostaje powera i sprzatam, myje okna i pasuje
jakiś cudowny powrót sił
. Dziś malzon zaczyna składać łóżeczko i komode. A ja siedzę teraz na tarasie nogi się opalaja, reszta w cieniu i zapijam ten upał zima woda z mięta i cytryna.
mąż mnie uszczęśliwil i na jutro zaprosił gości na grillaale już mu zapowiedziałam że pomaga w przygotowaniach
-
Do tej pory hemoglobine miałam 15, a hematohryty z ostatniej morfologii 42 więc dlatego taka zdziwiona jestem tym bardziej, że ja bez mięsa żyć nie mogę i żrem na potęgę
. Ładnie mała ze mnie ssie wszystko
Anitka daj trochę tej energii bo ja opadam z sił przez same upały. -
A ja dziś zaszalalam zrobiłam kolor i nowa krótsza fryzurke i miałam bardzo aktywny dzień w ten upal a teraz padlam na kanale i juz nic mnie nie obchodzi. Laski nie macie zaparć po tym żelazie? Ja odstawilam bo się nie dało żyć :-/a wyniki na szczęście zle nie są teraz