Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja w 30 tygodniu! Zdałam sobie sprawę jak nie wiele czasu zostało ...
Dzisiaj ostatni dzień plażowania i wieczorny grill, a jutro powrót do domku. Tam przynajmniej klima ...
Miłego dnia mamusieCzarna_88, Lady Savage, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Młoda mi dziś z rana odtańczyła kankana, więc nie spię od 6, a poszłam spac 00:30. Dżizas. Dobrze, że jestesmy na działce u rodziców, bo jakoś da się przeżyć w te upały - młody tapla się w baseniku, a ja moczę nogi, obsługę dziecka ogarniają rodzice.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
A ja wlasnie jak wkladam globulki to ponad polowa palca mi wchodzi i nadal go nie czuje az sie zastanawiam czy mi nie wypadl a nic nie poczulam
nie no napewno nie,raczej bym poczula jak cos wielkiego mi wylatuje. Az dzis wezme wepchne tyle ile sie da i zobacze gdzie jest. Bo teraz troche balam sie ze jak za daleko wepchne globulke to dotkne pessar i cos sie stanie
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny kochane które mają rozeznanie w wózkach, powiedzcie na co patrzeć przy oglądaniu wózka i w razie co, o co zapytać w wiadomości. Tak się bronilam że będzie neutralny ale jednak ten mi się spodobał a nie wiem na co uwagę zwrócić.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f1880468e50.jpg -
Dzień dobry brzucholki
u mnie też noc średniawa, generalnie nie jest mi gorąco w nocy, nie mam problemow z zasypianiem, ale pośpię tak 5-6 godzin i tak mnie biodra bolą że nie mogę już wyleżeć i muszę wstać. Tak więc skróciły się te moje nocki, to chyba trening przed wrześniem
Właśnie wstawiłam kolejne ciuszki Olka, kurcze ile ja tego mam, nawet się nie spodziewałam, tak się kupowało pojedyńczo, tu sztukę tam dwie i w rezultacie jest tego mnóstwo, a już najwięcej body na 56 i 62, chyba ze 30 sztuk -
Hejka brzuchatki w ten upalny dzień
Ja dzisiaj spałam jak zabita ale zawsze tak padam do spania po wizycie chyba emocje mnie tak trzymają.
Mąż poszedł na zakupy a ja zbieram się w koncu za porządki w ciuchach małego już. Wczoraj lekarz uświadomił mnie ze za niedługo koniec ciąży hehe więc trzeba się ogarnąć trochę♡♡♡
Miłego dnia kochane żebyście znalazły jakieś fajne miejsce gdzieś w cieniu dzisiaj na odpoczynek -
Witajcie mamunie. ☺Życzę Wam w ten weekend dużo cienia, chłodu. I w miarę przespanych nocek.
Ja mam tylko w planach dokończyć prasowanie ubranek Lenki. Ale to dopiero pod wieczór. Mój M właśnie wyszedł do pracy, syn pojechał do dziadków. A ja mam luz. ☺ -
nick nieaktualnyto Was jeszcze podenerwuję...i uciekam na działkę do 'baseniku'
http://wrzucaj.net/images/2015/07/04/IMG20150704101126.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/07/04/IMG20150704101018.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/07/04/IMG20150704100937.jpg
bajo ;padzia, kasig, Gusiak, Czarna_88, Misi@, agatka196, Lady Savage, Anitka201, Lilla My, .ona., skabarka lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 31 tc i z 3 na suwaczku
My o dziwo całą noc pięknie przespałyśmy może przez wrażenia. Byliśmy na teatrach ulicznych, teatr był megastrasznie mi się podobał. Oliwka całe przedstawienie skakała. Wróciłam zmęczona staniem i pierwszy raz nie mogłam trampek ściągnąć - to było mega wyzwanie. Nogi jak balony.
Paulinek śliczne te Twoje torciki pozazdrościć talentu tylko można.
easymum lubi tę wiadomość
-
diatomka wrote:Mącie jakis sposob zeby dziecko sie podnioslo do gory jakos????
U mnie też mała bardzo bardzo nisko, ale żaden ginekolog nie mówił nic że mam leżeć czy oszczędzać się czy też robic wszystko by mała się podniosła. -
nick nieaktualnydiatomka wrote:Lady no powiem Ci ze bardzo nisko jest. Poleze sobie moze w konu. I z czterolatkiuem w domu jest ciezko. Niech w koncu rodzina zauwazy ze jestem w ciazy.
AniaM wow 1600! Ja wczoraj na usg w 28+1 i wazyla 1180. Spora roznica;)
Wczoraj weszlam na wage i mialam mniej niz w czwartek o 1,5 kg, a dzis juz o 2 kg. Pewnie wczesniej mi sie woda zatrzymala. No to mam 9 na plusie, wiec nie tak zle
Maz kupil mi rozka, i tak sie cieszyl, ze ma dla mnie cos dla ochlody, ze nie mialam serca mu odmowic. Ale teraz za lodami to ja nie przepadam, chyba, ze sa to sorbety lub wodne i to raz na jakis czas...kurcze co mi sie porobilo, przed ciaza moglabym jesc lody niezaleznie od pory roku a teraz mdli mnie od nich sa za slodkiei to mowi dziewczyna ktora potrafila zjesc na jednym posiedzeniu cale ptasie mleczko
-
nick nieaktualnyMisi@ nie mów hop z kruszynka hehe koleżanka 3tyg przed porodem mówiła że mały będzie kruszynka bo ważył trochę ponad 2 kg a urodził sie 4200
Ktoś miał styczność z wózkiem bebetto solaris? Bo ten na zdjęciu stronę wcześniej to wlaśnie ten model opinie ma różne. Cena jaką kobietka interesuje to 200złMisi@ lubi tę wiadomość