X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Lady no powiem Ci ze bardzo nisko jest. Poleze sobie moze w konu. I z czterolatkiuem w domu jest ciezko. Niech w koncu rodzina zauwazy ze jestem w ciazy.

AniaM wow 1600! Ja wczoraj na usg w 28+1 i wazyla 1180. Spora roznica;)
    Ale ja jestem 29+5 to wiesz prawie 2 tyg różnicy uwierz mi ze dzieci teraz rosną jak na drożdżach Jagoda w 28 tyg miała 1300

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia nie mów hop, może jeszcze tak skoczyć z wagą że przy porodzie będziesz zaskoczona :) teraz już nie ma się co sugerować wagą innych maluszków, bo rosną już bardzo indywidualnie, u mnie w rodzinie tendencja do dużych dzieciaczków, wszystkie powyżej 4kg i powyżej 58 cm, a mój się taki nie zapowiada. Najpierw był wagowo spory, teraz przystopował i tak samo może być z Twoim, teraz przybiera mniej, a za moment może być mały klopsik :)

Misi@ lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka za 200 zl to bym się nawet nie zastanawiała tylko brała =)

To nie aż takie duże pieniądze, więc jakby coś było nie tak to niw będzie Ci tak bardzo szkoda...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Lady no powiem Ci ze bardzo nisko jest. Poleze sobie moze w konu. I z czterolatkiuem w domu jest ciezko. Niech w koncu rodzina zauwazy ze jestem w ciazy.
    Łączę się w bólu. Ciąża, czterolatek i upały.....hellll yeahhh.
    Moi rodzice na szczęście zarezerwowali sobie całe wakacje na pomoc przy wnukach, także skrzętnie korzystam. Oni w ogóle mają u mnie w rodzinie ksywę "Brygada Kryzys", pomagają na każdym polu i wszyscy będziemy im dozgonnie za wszystko wdzięczni. Mało teraz pracuję, wszystko jest głównie na głowie męża, więc nie mogę mu powiedzieć, żeby nagle odkleił się od komputera i pomógł przy dziecku, więc starzy, jak zwykle, na posterunku i niezastąpieni.

8pdp47e.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz kiedyś pisałam chciałabym żeby Jagódka była taka małaą kluseczką z czarną czuprynką taka od razu do schrupania.ale raczej jest długa a nie utyta. Bo u mnie w rodzinie wszyscy wysocy

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie dużo ale budżet od wczoraj nam się skurczyl przez M, dZisiaj uziemieni jesteśmy ale to tylko na plus bo pójdziemy na spacer zamiast tłuc się autem :D :D
    Wezmę ten wózek jednak :)

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka jeżeli masz możliwość go zobaczyć na żywo to go oglądanij chociaż 200 zł to faktycznie nie dużo ale może czasem lepiej dołożyć parę groszy więcej i kupić lepszy, stabilniejszy. Mi osobiście kolor różowy wózka się nie podoba ale to ma się tobie podobać :-)

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój maly wczoraj to 29+1 ważył około 1400g I lekarz powiedział że raczej będzie drobniejszy. Każde bobo przybiera w swoim tempie ważne ze się ładnie rozwijają i są zdrowe i oby tak do końca ♡

diatomka, Misi@ lubią tę wiadomość

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka jak masz możliwość to to zobacz sobie Na żywo ale na zdjęciu bardzo ładny i cena bardzo fajna :-)

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzuls ech ale Ci dobrze. ja ostatnio uslyszlama od tesciwej, dokladnie tydz temu jak Tymo sie zatrul kupnym obiadem, ze siedze w domu to powinnam mu ugotowac, tylko ze odkad walcze z tymi cukrami musialam zupelnie inczej gotowac i malemu srednio smakuje piers beez panierki;) a potem stwierdzila ze ona obiady gotuje to moge z nim przyjezdzac na wies bo wozic to nie zamierza. ale dla mnie to dodatkowa robota jechac itd, jestem ostatnio malo skupiona na jezdzie , niby to tylko 10km . ale sama sie siebie chwilami boje. no nikt za chiny ludowe nie pomysli ze jednak jestem w 7 miesiacu ciazy.
    a rodzicow mam 100km:( osatnio sie widzielismy miesiac temu. jutro przyjada na pare godizn. to na tyle pomocy.
    dlatego przedszkole nieuniknione.
    tesciowa jest od paru lat na emerturze, ale pracuje sobie codzineni 5-6 godz plus dzialka do obrobienia. z pracy nie chce rezygnowac zreszta nikt jej nie zmusza. w tej syt tylko pkole zostaje.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie ją firmy nie wiedziałam ale spojrzałam na niego i chyba dodatki przemówiły :D
    jest 3w1 do tego moskitiera, folia przeciwdeszczowa , dodatkowe koła i parasolka, sam fotelik jak patrzyłam to koszt ok 150zł.
    Wzbranialam się przed różowym kolorem, chciałam neutralny ale żaden mi się nie podobał.
    Czekam na zdjęcia dokładne bo chciałam zobaczyć jak prezentuje się spacerówka.
    Oczywiście prócz tego będę oglądać go osobiście ale to po 10 jak wypłata będzie .

• diatomka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach! malowanie skonczone:) wyszlo fajnie:) Ciekawie jest u TYmka bo kolory z flagi greckiej!
    u nas tez fajnie, nawet zaluje ze za malo zoltego w polaczneiu z szarym, ale plan byl taki ze na szarym nad lozeczkiem bedzie szablon odrysowany. wlasnie zoltym kolorem:) zeby jakis kontrast byl.

Misi@ lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i musze sie do czegos przyznac- boje sie rozowego koloru!

Misi@, .ona. lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Wiecie ją firmy nie wiedziałam ale spojrzałam na niego i chyba dodatki przemówiły :D
    jest 3w1 do tego moskitiera, folia przeciwdeszczowa , dodatkowe koła i parasolka, sam fotelik jak patrzyłam to koszt ok 150zł.
    Wzbranialam się przed różowym kolorem, chciałam neutralny ale żaden mi się nie podobał.
    Czekam na zdjęcia dokładne bo chciałam zobaczyć jak prezentuje się spacerówka.
    Oczywiście prócz tego będę oglądać go osobiście ale to po 10 jak wypłata będzie .
    Ja mam podobny wózek dałam za niego 300 zł 2w1 i jestem mega zadowolona przynajmniej nie będę żałować jak przejdę na inna spacerówkę

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka - przecież masz w avatarze i podpisie mnóstwo różu, to czego Ty się boisz :P

Staraczka - ja bym najpierw obejrzała bardzo dokładnie wózek... bo szczerze mówiąc ja kupiłam wózek za 200 zł "bo okazja" i "bo nie żal", a jak przyszło co do czego, to stoi w piwnicy, a kupowaliśmy drugi, porządny za 1600... No i niby nie żal tych 200, ale przecież mogłyby zostać w kieszeni na jakąś fajną przyjemność ;) także sprawdź najpierw porządnie wózek i nie ulegaj tylko niskiej cenie, bo można się przejechać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma a co z nim było nie tak? Ogladalas przed zakupem na zywo i coś ci umknęło?
    Ja właśnie się tego obawiam ze coś przeocze na oględZinach.
    W necie jedynie opinie negatywne mają koła Ale przy jednej wypowiedzi było ze osoba ktorej się rozlecialy mieszka na wsi a jej znajoma z takim samym wózkiem w mieście i u niej jest ok. Ponadto rzuciłam okiem na ceny używanych i ludzie sprzedają je bez żadnych dodatków do 400zł

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie jak tam dzisiaj dajecie radę? Ja właśnie moczę nogi w misce ale łatwo nie jest.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie wróciliśmy z zakupów. Zamówiliśmy nową brykę dla Michałka: Jedo Fyn Memo, kolor 300 :)

http://www.mamaija.pl/jedo-fyn-4-ds-memo-wozek-gleboko-spacerowy-z-torba-kolekcja-2015-memo-special-edition-300,m54668.html

I do tego kupiliśmy łóżeczko Klupś Radek V, kolor orzech, z szufladą. Plus materacyk z wypełnieniem lateksowo-jakimś tam :)

http://www.mamaija.pl/klups-radek-v-lozeczko-z-szuflada-orzech-orzech,m49369.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 14:53

karolcia87 lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Sigma a co z nim było nie tak? Ogladalas przed zakupem na zywo i coś ci umknęło?
    Ja właśnie się tego obawiam ze coś przeocze na oględZinach.
    W necie jedynie opinie negatywne mają koła Ale przy jednej wypowiedzi było ze osoba ktorej się rozlecialy mieszka na wsi a jej znajoma z takim samym wózkiem w mieście i u niej jest ok. Ponadto rzuciłam okiem na ceny używanych i ludzie sprzedają je bez żadnych dodatków do 400zł
    W zasadzie nic z nim nie było nie tak, po prostu cały był lipny... Kiepska amortyzacja, mało skrętny, koła piankowe, kiepska jakość materiałów. Wiesz, no można nim jeździć i pewnie dziecko by przeżyło, ale ja bym pewnie klęła na każdym krawężniku ;)
    Nie oglądałam przed zakupem właśnie. Wózek był powystawowy ze sklepu puszczony na licytacji od złotówki, brytyjska tania marka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    W zasadzie nic z nim nie było nie tak, po prostu cały był lipny... Kiepska amortyzacja, mało skrętny, koła piankowe, kiepska jakość materiałów. Wiesz, no można nim jeździć i pewnie dziecko by przeżyło, ale ja bym pewnie klęła na każdym krawężniku ;)
    Nie oglądałam przed zakupem właśnie. Wózek był powystawowy ze sklepu puszczony na licytacji od złotówki, brytyjska tania marka.
    A jaką ma wagę? Bo tak patrzę ten ma 13kg.
    Wysłała zdjęcia i tak plastik pęknięty przy koszu na dole, muszę to zobaczyć. Teraz nawet w kropce jestem, na początku pisała że ok nie ma problemu podrzuci wózek do wglądu i tak umawiać się z nią na sobotę a ona mi teraz palnela żeby było pewne ze go wezmę bo to jednak są kilometry do przejechania, ledwo 15km.
    Nie powiem jej ze biorę na 100% no muszę na żywo obejrzeć a jak wiadomo zdjęcia mogą być przeklamane, teraz dalej szukam wózka bo pęknięty plastik już nie przemawia do mnie mimo tych dodatków :/

Nancy ją zjadłam obiad siedzę na balkonie póki słońca nie ma bo wiaterek wieje :)
    zaraz ubieram sukienkę maxi i na spacer wybywam, jak będzie za duszno to skrece do siostry :D
    i właśnie słyszę że chyba gdzieś daleko grzmi

‹‹ 1471 1472 1473 1474 1475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ