X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z lesnych okolic :)

Nie dam rady was nadrobic.
    Mam nadzieje, ze u wszystkich ciezarowek wszystko ok ;)

Dobrego weekendu!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Diatomka - przecież masz w avatarze i podpisie mnóstwo różu, to czego Ty się boisz :P

Staraczka - ja bym najpierw obejrzała bardzo dokładnie wózek... bo szczerze mówiąc ja kupiłam wózek za 200 zł "bo okazja" i "bo nie żal", a jak przyszło co do czego, to stoi w piwnicy, a kupowaliśmy drugi, porządny za 1600... No i niby nie żal tych 200, ale przecież mogłyby zostać w kieszeni na jakąś fajną przyjemność ;) także sprawdź najpierw porządnie wózek i nie ulegaj tylko niskiej cenie, bo można się przejechać.
    Ja kupiłam za 300 zł i nadal jestem nim zachwycona. Z tym, że szukałam konkretnego wózka na jaki zdecydowałam się najpierw po oględzinach w sklepie, a nie, że kupiłam jakikolwiek bo był tani.
    Wózek swoje wady ma, ale nie w decydujących kwestiach (np. kolor nie do końca mój ukochany, jest ciut spłowiały od słońca na budce itp.) No i ogólnie ma pewne kwestie które wielu osobom mogłyby nie pasować (np. nieskrętne koła, średnio fajną spacerówkę) - ale o tym wiedziałam już przed kupnem i ten wózek tak po prostu ma, niezależnie czy byłby nowy czy używany - mi akurat zależało na innych bonusach, a na te wady mogłam przymknąć oko.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cofnelam sie kilka stron ;)

Paulinek - powinnas cukiernie otworzyc ;), mam niedaleko do Walbrzycha, wiec... ;) Pieknosci!

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polezalam na leżaczku na balkonie w słońcu które mam mam mało z 20 minister teraz chlodze się w domu i zaraz znowu wyjdę chwile poleżeć. A czy używacie samoopalaczy, jakie proponujecie?

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi mamusie czy można brać tapicerkę od wózka w pralce? I ten materac, bo przez to wykończenie w domu, troszkę mi się zapiaskował, zakurzył.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I pokaże krzesełko do karmienia jakie dostaliśmy
    2rcbuk0.jpg
    2i3h2s.jpg

AniaM, kasig, adzia lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    A powiedzcie mi mamusie czy można brać tapicerkę od wózka w pralce? I ten materac, bo przez to wykończenie w domu, troszkę mi się zapiaskował, zakurzył.
    U mnie się zdejmuje, więc będę prać. Jakiś w miarę spokojny program, może bez wirowania żeby się nie wygniotło. Gdzieś koło początku sierpnia planuję to zrobić.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady u mnie też się wszystko ściąga do prania i w instrukcji było chyba w 40 stopniach ale nie jestem pewna. Nie mam teraz jak sprawdzić.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzięki, no ja wrzuciłam do prali i wybrałam opcję pranie ręczne -> woda zimna i bez wirowania, no mam nadzieję że nie ucierpi.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprostować się nie chce Ale patrzcie, przeklinam wczorajszego policjanta bo najchętniej bym sobie posoedziala nad wodą :D
    uwielbiam taką pogodę, za rok sobie odbije bo teraz się nasluchac idzie żeby siedzieć w domu bo ciąża bla bla bla

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc5f4868031e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 17:44

• Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ale ciepło i duszno ... Ja lubię ciepłe dni ale dzisiaj mam już dosyć :-(

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też gorąco nie do wytrzymania.
    Zaraz idę na teatry uliczne i lody bo przyjedzie moja siostra z mniejszym synusiem może przeżyje a potem biorę zimny prysznic i się nie ruszam.

Starczka u mnie taka sama temperatura w domu.
    Psy ledwie dysza. Tez były nad rzeką ale to tylko ochłodzenie na chwile.

Jeszcze tylko parę dni takich upałów - przynajmniej mam taką nadzieję.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dopiero początek upałów :) niby do środy ma być upalnie, ale kto ich tam wie :) A to dopiero lipiec , a gdzie sierpień i początek września też zdarzają się upały . Ja bym też spędziła na wodą, ale gadanie mam już siedź w domu bo w ciąży jesteś itp :/

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie chyba w tym stanie o udar latwo .
    Mam sposób wychodzę na 5min na balkon wracam do domu i chłodniej jest :D
    bym się wygrzewala na słońcu ojjj uwielbiam Ale przymusowo w domu trzeba siedzieć

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    A to dopiero początek upałów :) niby do środy ma być upalnie, ale kto ich tam wie :) A to dopiero lipiec , a gdzie sierpień i początek września też zdarzają się upały . Ja bym też spędziła na wodą, ale gadanie mam już siedź w domu bo w ciąży jesteś itp :/

Nad wodą :3 hmmm muszę namówić R na jakieś jezioro, popluskałabym się.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:45

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Nad wodą :3 hmmm muszę namówić R na jakieś jezioro, popluskałabym się.

Lady uważaj tylko żeby jakiejś infekcji nie złapać. Są specjalne tampony (probiotyczne?), które się wsadza przed kąpaniem, a później wyciąga po wyjściu z wody. Tyle razy mnie rodzice namawiali na basen ale jakoś boję się, że coś się przypałęta albo upadnę, ktoś mnie kopnie:D Takie o złe scenariusze mam w głowie. Przemęczę się jakoś:(

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A jaką ma wagę? Bo tak patrzę ten ma 13kg.
    Wagę miał 12,2 kg podobno.

Dziewczyny, ciąża to nie jest angina żeby siedzieć w domu. Póki czujecie się dobrze, to czemu się męczyć w domu? Bo inni gadają? Niech sami siedzą ;) Nad wodą jest cudownie w taką pogodę, przecież nie trzeba od razu smażyć się w pełnym słońcu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 19:29

alutka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uu to może być ciężko :/

Chciałam humor wam poprawić hehe
    nalalam sobie chłodnej wody do miski żeby nogi zmoczyc bo ogólnie jest ok tyle że kostki strasznie spuchly a M co na to?
    " po co myjesz nogi przecież nie śmierdzą "
    myślałam ze padne ze śmiechu :D

przyszła mama lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Uu to może być ciężko :/

Chciałam humor wam poprawić hehe
    nalalam sobie chłodnej wody do miski żeby nogi zmoczyc bo ogólnie jest ok tyle że kostki strasznie spuchly a M co na to?
    " po co myjesz nogi przecież nie śmierdzą "
    myślałam ze padne ze śmiechu :D

Hehehehe tzn., że jak nie śmierdzą to nie myj wieczorami:D Ja to chyba nigdy bym nie musiała myć, bo mi się jakoś stopy nie pocą i nie śmierdolą:) Kiedyś jechałam z moim i koleżanką samochodem. Nagle zaczęło mega śmierdzieć stopami, a było dosyć ciepło, myślałam, że już nie wytrzymam, zaczęłam otwierać okna ale dalej smród był przeokropny. Patrzę do tyłu, a moja koleżanka ściągnęła baleriny i wietrzy stopy. Nigdy w życiu nie czułam od kogoś takiego smrodku:p Po kilku minutach mój wziął się na odwagę i poprosił ją żeby założyła buty. Głupio mi było, że zwrócił jej uwagę ale nie wiem jak ona tego nie czuła...

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
‹‹ 1472 1473 1474 1475 1476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ