Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka może faktycznie weź nospe i może przejdzie.
Staraczka ja i bez piwa kursuje do toalety w nocy. Dla mnie nowością by było gdybym nie wstała na siku.
A co do takich imprez ja tam się nie boję. Wiadomo niebezpiecznie jest bo ludzie pijani i się przepychają ale mam swojego ochroniarza to mnie pilnuje
-
PannaB wrote:dziewczyny mam pytanie w jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkow?
Ja kupiłam bobini płyn do prania i płyn do płukania.
Dzisiaj byłam w Tesco, kolejki jak by jakieś święto miało być, kasa pierwszeństwa zamknięta, więc stanęłam w jakiejś ogromnej kolejce. Nikt nie powiedział żebym poszła skasować tych kilka swoich rzeczy, więc ok stoję, w sumie nie wymagam żeby ktoś mnie puścił, bo wychodzę z założenia, że jak się ciężarna źle czuje, to nie powinna iść na zakupy. No ale koniec końców zaraz podchodzi do mnie inna kasjerka i mówi: Proszę, Pani pójdzie za mną
No i skasowała mnie gdzieś na innej kasie, nie powiem miło mi było ale też trochę głupio, że zostałam tak wyróżniona:p Powiedziała jeszcze, że powinnam iść od razu przed wszystkich i się kasować. Ja jakoś tak nie potrafię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 23:52
-
Dzien dobry

My od wczoraj u mojej siostry na wsi, juz rano a tak goraco
4-letnia siostrzenica wykurzyla mnie z lozka i mowi ze teraz ona musi polezec troche z narzeczonym
A 3-miesieczny bobasek jeszcze sobie spi, az zazdroszcze tak grzeczniutkiego dziecka, jemu tylko dac jesc, przebrac a tak to buzka caly czas sie cieszy jak tylko ktos do niego gada
Milego dnia wszystkim
Misi@, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Nancy mnie niedawno w rosmanie , pani wyroznila:) trzy kasy czynne do kazdej kolejka. I jak tylko podeszlam to jedna z ekspedientek mowi
Najpierw obsluze pania w ciazy. A pani starsza przede mna nie slyszala tego i kladzie swoj koszyk, wiec to powtorzyla jeszcze drugi i trzeci raz az sie odsunela ta kobitka;) -
Hejka z rana

Wiecie, ze mi nikt jeszcze nie zaproponował nigdzie obsłużenia bez kolejki ?!?
Czasami mam ochotę na taka uprzejmość w kolejce do WC
ale szczerze, gdyby ktos mi zaproponował to bym odmówiła... Uważam, ze skoro mam sile na spacery, plaze i wesela to mogę tez uczciwie przestać swoje w kolejce w sklepie 
Co innego jak bym sie zle czuła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 08:48
alutka lubi tę wiadomość

-
hej,
a wiecie, że ja ostatnio śpię jak zabita. Dzisiaj w nocy padało, a ja miałam otwarte okno połaciowe nad łóżkiem i padało na mnie. Jakoś mi to nie przeszkadzało i nie wybudziło. Masakra jakaś. Nawet jak czuje, że muszę do toalety to nie mogę się wybudzić. A zawsze spałam tak czujnie... Hmm, mam nadzieję, że to się zmieni po porodzie.
Misia - gdzie kupowałaś materac?
miłego dnia
-
Witam się w 32 tc, termin porodu dokładnie za 2m-ce a ja z robotą jeszcze w lesie
Nie mam nic poprane, ani poprasowane. Czekam aż mąż choć trochę ogarnie bałagan z łazienką, którą remontuje
agatka196, Czarna_88, easymum, aldonaa lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
diatomka wrote:Hej
Nancy mnie niedawno w rosmanie , pani wyroznila:) trzy kasy czynne do kazdej kolejka. I jak tylko podeszlam to jedna z ekspedientek mowi
Najpierw obsluze pania w ciazy. A pani starsza przede mna nie slyszala tego i kladzie swoj koszyk, wiec to powtorzyla jeszcze drugi i trzeci raz az sie odsunela ta kobitka;)
Diatomka w rossmanie mają teraz jakiś program dla kobiet w ciąży, zgodnie z nim muszą obsłużyć ciężarną po za kolejnością, po za tym przy zakupie powyżej 50 zl ciężarna otrzymuje od nich jakiś krem do biustu lub smoczek. A tak w ogóle to dzień dobry
-
eM wrote:Witam się w 32 tc, termin porodu dokładnie za 2m-ce a ja z robotą jeszcze w lesie
Nie mam nic poprane, ani poprasowane. Czekam aż mąż choć trochę ogarnie bałagan z łazienką, którą remontuje 
Em szczerze współczuje, dobrze wiem co to znaczy remont łazienki, my mieliśmy w maju i zeszło prawie 4 tygodnie na to, bo stara łazienka i ciągle cos nowego wychodziło. Po za tym to uciążliwe bylo, ani się wykapać ani iść do kibelka, życzę żeby wam się udało szybko remont skończyć
A ciuszki na pewno zdążysz poprać, jeszcze mamy troszkę czasu