Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka może faktycznie weź nospe i może przejdzie.
Staraczka ja i bez piwa kursuje do toalety w nocy. Dla mnie nowością by było gdybym nie wstała na siku.
A co do takich imprez ja tam się nie boję. Wiadomo niebezpiecznie jest bo ludzie pijani i się przepychają ale mam swojego ochroniarza to mnie pilnuje
-
PannaB wrote:dziewczyny mam pytanie w jakim proszku pierzecie ciuszki dzieciaczkow?
Ja kupiłam bobini płyn do prania i płyn do płukania.
Dzisiaj byłam w Tesco, kolejki jak by jakieś święto miało być, kasa pierwszeństwa zamknięta, więc stanęłam w jakiejś ogromnej kolejce. Nikt nie powiedział żebym poszła skasować tych kilka swoich rzeczy, więc ok stoję, w sumie nie wymagam żeby ktoś mnie puścił, bo wychodzę z założenia, że jak się ciężarna źle czuje, to nie powinna iść na zakupy. No ale koniec końców zaraz podchodzi do mnie inna kasjerka i mówi: Proszę, Pani pójdzie za mnąNo i skasowała mnie gdzieś na innej kasie, nie powiem miło mi było ale też trochę głupio, że zostałam tak wyróżniona:p Powiedziała jeszcze, że powinnam iść od razu przed wszystkich i się kasować. Ja jakoś tak nie potrafię...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 23:52
-
Dzien dobry
My od wczoraj u mojej siostry na wsi, juz rano a tak goraco
4-letnia siostrzenica wykurzyla mnie z lozka i mowi ze teraz ona musi polezec troche z narzeczonym
A 3-miesieczny bobasek jeszcze sobie spi, az zazdroszcze tak grzeczniutkiego dziecka, jemu tylko dac jesc, przebrac a tak to buzka caly czas sie cieszy jak tylko ktos do niego gada
Milego dnia wszystkimMisi@, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Nancy mnie niedawno w rosmanie , pani wyroznila:) trzy kasy czynne do kazdej kolejka. I jak tylko podeszlam to jedna z ekspedientek mowi
Najpierw obsluze pania w ciazy. A pani starsza przede mna nie slyszala tego i kladzie swoj koszyk, wiec to powtorzyla jeszcze drugi i trzeci raz az sie odsunela ta kobitka;) -
Hejka z rana
Wiecie, ze mi nikt jeszcze nie zaproponował nigdzie obsłużenia bez kolejki ?!?
Czasami mam ochotę na taka uprzejmość w kolejce do WCale szczerze, gdyby ktos mi zaproponował to bym odmówiła... Uważam, ze skoro mam sile na spacery, plaze i wesela to mogę tez uczciwie przestać swoje w kolejce w sklepie
Co innego jak bym sie zle czuła...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 08:48
alutka lubi tę wiadomość
-
hej,
a wiecie, że ja ostatnio śpię jak zabita. Dzisiaj w nocy padało, a ja miałam otwarte okno połaciowe nad łóżkiem i padało na mnie. Jakoś mi to nie przeszkadzało i nie wybudziło. Masakra jakaś. Nawet jak czuje, że muszę do toalety to nie mogę się wybudzić. A zawsze spałam tak czujnie... Hmm, mam nadzieję, że to się zmieni po porodzie.
Misia - gdzie kupowałaś materac?
miłego dnia -
Witam się w 32 tc, termin porodu dokładnie za 2m-ce a ja z robotą jeszcze w lesie
Nie mam nic poprane, ani poprasowane. Czekam aż mąż choć trochę ogarnie bałagan z łazienką, którą remontuje
agatka196, Czarna_88, easymum, aldonaa lubią tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
diatomka wrote:Hej
Nancy mnie niedawno w rosmanie , pani wyroznila:) trzy kasy czynne do kazdej kolejka. I jak tylko podeszlam to jedna z ekspedientek mowi
Najpierw obsluze pania w ciazy. A pani starsza przede mna nie slyszala tego i kladzie swoj koszyk, wiec to powtorzyla jeszcze drugi i trzeci raz az sie odsunela ta kobitka;)
Diatomka w rossmanie mają teraz jakiś program dla kobiet w ciąży, zgodnie z nim muszą obsłużyć ciężarną po za kolejnością, po za tym przy zakupie powyżej 50 zl ciężarna otrzymuje od nich jakiś krem do biustu lub smoczek. A tak w ogóle to dzień dobry -
eM wrote:Witam się w 32 tc, termin porodu dokładnie za 2m-ce a ja z robotą jeszcze w lesie
Nie mam nic poprane, ani poprasowane. Czekam aż mąż choć trochę ogarnie bałagan z łazienką, którą remontuje
Em szczerze współczuje, dobrze wiem co to znaczy remont łazienki, my mieliśmy w maju i zeszło prawie 4 tygodnie na to, bo stara łazienka i ciągle cos nowego wychodziło. Po za tym to uciążliwe bylo, ani się wykapać ani iść do kibelka, życzę żeby wam się udało szybko remont skończyćA ciuszki na pewno zdążysz poprać, jeszcze mamy troszkę czasu