X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • kasig Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Hej! Zaczynam od narzekania!
    Koniec i basta! Jutro jade do labolatorium na badania, a potem wstepuje do apteki po stopery! Nie straszne mi beda wtedy debile jezdzace o 2 w nocy na quadach pod moim oknem, nie straszne mi beda wycieczki kolo mojego domu o 5 nad ranem z najlepszej imprezy zycia, ktorej to uczestnicy pokazuja jak glosno umirja wrzeszczec, nie straszne mi beda wszystkie psy na wsi, ktore akurat w nocy zaczna szczekac jak wiele by ich nie bylo i nie straszny mi bedzie maz ktory chocby stado sloni przebieglo po sypialni, albo wojna sie zaczela- on i tak bedzie slodko CHRAPAL!!!
    Nos kurde kto normalny w nocy jezdzi quadem w ta i we wta po drodze publicznej?? I uswiadomcie mnie czy ja jestem jakas dziwna i czy tylko ja zawsze wracajac z imprezy szlam po cichu od razu do domu czy to trzeba isc i drzec morde na cala wies tylko po to aby oznajmic wszystkim ze : kuuuuuuurwaaaaaaa, aleeee sieeeee najeeeeeeballleeemmmmmmm!!!!!! Nosz w dupe! Spalam dzis z max 3 godziny i jestem mega zla!

he he uśmiałam się czytając Twojego posta :) ale bez urazy, wiem że Tobie pewnie do śmiechu nie było, biedna, współczuję. Cóż, hołota się wszędzie znajdzie, nic nie poradzisz

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja też nie mam nic naprane, ani kupione dla mnie do szpitala i dla dziecka zabawki kosmetycznych rzeczy

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaaa - rozumiem doskonale, bo jeszcze jakiś czas temu nasz sąsiad przechodził okres buntu i co weekend w domu były dyskoteki, do tego jeździli różnymi autami z tuningiem i oczywiście gazowali prosto pod naszym oknem. Nie dało się otwierać nocą. Na szczęście ożenił się i ustatkował :D

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Gemini wzbogaciło się o kolejne 400zł - tym razem nasze zakupy :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wydała w piątek 600 w gemini ale napakowałam jeszcze do koszyka Moje i męża leki no o termometr bez dotykowy takie życie

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też ostatnio wydałam w gemini ponad 400zl, ale wszystkie tego typu akcesoria dla maluszka już mam. Teraz po wypłacie chcę jeszcze w gemini kupić monitor oddechu bo tam jest najtańszy

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.

Aldona współczuję takich dziadów. U nas dzisiaj coś psy szczekały pół nocy, nie wiem o co im chodziło.
    W ogóle teraz się coś u nas zachmurzyło, słonka brak już od jakiejś godzinki i wiaterek widzę wieje. Ciekawe jaka temperatura na zewnątrz. Idę się kąpać, a później chyba skoczę do sklepu.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O u nas chyba zbiera się na jakiś deszcz :D

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)

U nas też w soboty w nocy pod blokiem jest zawsze glosno bo kretyni chodza i oznajmuja calemu swiatu ze imprezuja...dla mnie to jest żałosne zachowanie no ale cóż ...

U nas bardzo ciepło i nie ma ani jednej chmurki na niebie.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A miałam jechać myć samochód, coś czuję, że prędzej mi deszcz umyje niż ja sama hihi :) no coś się zachmurzyło w Jeleniej Górze i wiaterek się zrywa, ale ogólnie duszno jest przynajmniej jak na balkon wyszłam :) Dziś na obiad do moich rodziców jedziemy, bo mój tata przyjechał na 2 dni (pracuje w Niemczech i przyjeżdża tak raz w miesiącu)

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mnie pod domem jest rondo i debile sobie robią w środku nocy zabawę w kręcenie pętli na pełnym gazie. :/

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie czy jesli laktator bede miec z firmy avet a butelke z TT czy bedą one pasowac do siebie chi o gwint zebym nie musiała przelewac

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się i ja :) co do rossmana to owszem mają jakiś program, że kobiety w ciąży mają pierszeństwo, le chyba nie we wszystkich się tego trzymają. Ja jakiś tydzień temu musiałam odstać swoje w kolejce i nikt mnie nie obsłużył wcześniej a od ulotek i plakatów na ten temat można było dostać bólu glowy.

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszce jedno pytanie czy sterylizator to takie urzadzenie do którego wrzucam tylko opukaną z mleka butelke (bez czyszczenia szczotką)a po czyszczeniu moga one dalej w nim siedziec i czekac na użycie nic sie z nimi nie stanie ?Chodzi mi o sterylizator na pare do którego wlewa sie troche wody

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Hejka z rana :)

Wiecie, ze mi nikt jeszcze nie zaproponował nigdzie obsłużenia bez kolejki ?!?
    Czasami mam ochotę na taka uprzejmość w kolejce do WC ;) ale szczerze, gdyby ktos mi zaproponował to bym odmówiła... Uważam, ze skoro mam sile na spacery, plaze i wesela to mogę tez uczciwie przestać swoje w kolejce w sklepie ;)

Co innego jak bym sie zle czuła...

Zgadzam się w 100 % :) w ciąży z synem ani teraz poki co nie musiałam prosić :) smiać mi się tylko chce jak w IKEI na ogół jest otwarta kasa pierwszeństwa i autentycznie stoją sami uprzywilejowani...czesto ta kolejka jest dluższa niz w innych kasach..no i każdy stojacy jest równouprawniony...i nie kumam czemu ludzie w takiej sytuacji nie przejda do "normalnej" kasy ..

• .ona. Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w upalny dzien ;)

Ja np.nie mam sily na dlugie spacery i wesela ;), brzuch tez juz ciazy, w sklepie w kolejce tez musze swoje odstac, a przepuszczona zostalam raz ;)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaM wrote:
    i jeszce jedno pytanie czy sterylizator to takie urzadzenie do którego wrzucam tylko opukaną z mleka butelke (bez czyszczenia szczotką)a po czyszczeniu moga one dalej w nim siedziec i czekac na użycie nic sie z nimi nie stanie ?Chodzi mi o sterylizator na pare do którego wlewa sie troche wody

nie :) wrzucasz tam normalnie umytą butelkę, smoczek, gryzak etc. i sterylizatora za pomocą temperatury pozbywa sie wszelkich bakterii itd.
    Ja po wyparzeniu, zdejmowałam tylko pokrywe i tam sobie butelki schły a potem do szafki o ile nie musiałam od razu użyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 3city skwar nie do zniesienia :) ale dobrze - niech ludki na urlopach i dzieci na wwakacjach mają coś z życia - należy im się :) :) my zakotwiczyliśmy się w ogrodzie - mlody w basenie ja pod parasolem i tak płynie wolno dzień :)

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam cieszę się, że w końcu nie pojechalismy na to wesele kolegi. Czujęsię koszmarnie, a jeszcze na dodatek wesele wypadło w chyba najcieplejszy weekend tego lata. Padłabym już wpołowie drogi na sam ślub, nie mówiąc już o weselu, poprawinach i takich tam...

8pdp47e.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas teraz fajny przyjemny wiaterek się zerwał. Ale czekam na deszcz z utęsknieniem bo nie ma czym oddychać.
    Noc przestałam jako tako w samych majtkach bez pościeli, a dziś nawet nie zamierzam wychodzić z domu. Czuje się nadzwyczaj zmęczona przez ten skwar.

Co do przepuszczania w kolejce to tylko 2x kopnął mnie ten zaszczyt w biedronce i to raz przez parę pijaczków z winami w koszyku i raz przez młode małżeństwo.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
‹‹ 1475 1476 1477 1478 1479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ