Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Lady uważaj tylko żeby jakiejś infekcji nie złapać. Są specjalne tampony (probiotyczne?), które się wsadza przed kąpaniem, a później wyciąga po wyjściu z wody. Tyle razy mnie rodzice namawiali na basen ale jakoś boję się, że coś się przypałęta albo upadnę, ktoś mnie kopnie:D Takie o złe scenariusze mam w głowie. Przemęczę się jakoś
Hmmm no nie wiem, mnie ginekolog jak pytałam się czy mogę, powiedziała że jasne i nic mi o żadnych tamponach nie mówiła. Ale jeśli mam sobie wsadzać tampon to wolę już nie jechaćkiedyś próbowałam i to jest tak mega nie wygodne.
-
Ja też się pytałam mojego gin czy są jakieś przeciwwskazania żeby korzystać w tak upalne dni z basenu. Powiedział ze nie ma żadnych, przecież to ruch i ochloda. Tylko kazał właśnie zabezpieczyć się tamponem.
Więc jutro nie będę siedzieć w domu i dupska parzyć. Wybywam gdzieś nad wodę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 20:04
-
Lady ja dzisiaj wlasnie zawartosc wozka + boki wypralam, z wirowaniem, nic sie nie zepsulo
.
Uff, uff, u nas jutro 37 stopni ma byc i z tego co widzialam, to do polowy lipca ma byc ok.30, a potem nie wiadomo.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
diatomka wrote:i musze sie do czegos przyznac- boje sie rozowego koloru!
ja sie nie boje, ile nie cierpiedlatego nie ukrywam, cieszyl mnie chlopiec
, mam nadzieje, ze nie bedzie rozu za wiele
diatomka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Lady pewnie i bez tampona też da radę hehe i może nic nie załapiesz. Ja wiem, że w ciąży szybko coś łapię, dlatego wolę nie ryzykować. Nidługo ten gbs? będzie mi gin pobierać, to fajnie by było jak by nic nie wyszło, chociaż z moim szczęściem pewnie coś mi wyjdzie.
-
Dziewczyny wlasnie wrocilam do domu. Od 13 bylam na plaży. Przejechalismy sie nad pelne morze- godzina jazdy- chociaż do zatoki mamy 10 min. Niestety w zatoce sinice zakaz kąpieli. Nad pełnym morzem- bajka!!!. Woda chlodna, czyściutka, lekki wiaterek. Niby bylo u nas 31 stopni ale ja nikt z nas tego nie odczul dzieki wodzie i wiatrowi- nawet sie człowiek nie pocil. Targalismy parasol ale siedzialam pod nim moze 30 min tak przyjemnie bylo!
Czuje sie świetnie, nogi w ogóle nie opuchnięte, nie bolą, kręgosłup tez ucichl- takze apeluje do tych, które maja blisko do morza albo innej wody- jesli tylko lekarz nie kazał wam lezec to zachecam- bylo cudownie! Jutro jedziemy znow
I kapalam sie w morzu, bez tamponow! Chyba bede zyc, skoro w basenie mozna to i w morzu mozna ;)zreszta nie ja pierwsza i nie ostatniaLady Savage, alutka, adzia, Kasiarzynka, Gusiak, easymum, Sigma lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Lady pewnie i bez tampona też da radę hehe i może nic nie załapiesz. Ja wiem, że w ciąży szybko coś łapię, dlatego wolę nie ryzykować. Nidługo ten gbs? będzie mi gin pobierać, to fajnie by było jak by nic nie wyszło, chociaż z moim szczęściem pewnie coś mi wyjdzie.
Mnie gbs pobierze 20 lipca -
nick nieaktualny
-
Ile ja bym dała za takie moczenie się w morzu. Ale cóż miska z zimna woda tez nie jest zła.
Posiedziałam troszkę na teatrach i nogi spuchły mi jak balony. Przyszłam do domu i chyc nogi do miski i jako tako klapki założyć można. Zaraz znowu lecę oglądnąć jakieś przedstawienie bo o tej porze to sama przyjemność wyjść i się przewietrzyć.
Ja tam idąc nawet na basen to bym tampona zaaplikowała bo pewnie zaraz bym coś złapała znając moje szczęście. -
nick nieaktualny
-
Przyszłam do domu bo nogi odmówiły posłuszeństwa i ludzie mnie wkurzali bo albo z papierosami albo z piwem i mi smród przeszkadzał.
Staraczka mi mała momentami tak się wypina że potrafię aż jęknąć z bólu. I mam wrażenie jakby miała za mało miejsca wtedy. -
Staraczka23 wrote:4me haha też bym pojechała mam godzinę drogi do Stegny Ale niestety uziemieni jesteśmy, w następny weekend pojedziemy
Te gbs obowiązkowe jest?
Mi lekarz nic nie mówił jeszcze.
Wczoraj oglądałam film disco polo, nie polecam
tak z tego co ja wiem, jest to obowiązkowe -
nick nieaktualnyWłaśnie wiecie że jak czuję że się wypina to niewoem czy to pupa czy główka
nie mam pojęcia jak jest ułożona, na wizycie zapytam i o tę badanie też jak nie zapomnę.
Duże ryzyko chodzić w ciąży po mieście jak jest impreza czy festyn. Zastanawiam się czy pójdę na oblężenie Malborka bo za 2tygodnie będzie a wiary zawsze dużo chociaż myśl o oscypku mnie do tego zmusza
Niedawno miałam skurcze ajc
Idę spać dobranoc -
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Anulka może to skurcze?
Bossssszzzzzzz pije pyszne zamrożone Karmi.
A i udało mi się dziś kupić pampersy Pampersa2 72szt za 28zł na baby market
Też bym się napila ale wizja nocnego wstawania przeraża bo jak się obudze do wc i będzie gorąco to pewnie szybko nie zasne hehe