Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Efekt wicia gniazda tez juz mi sie zalaczyl, ale z umiarem.
W sumie nie ma co sie dziwic, jak tak sobie policzylam, to za 55 dni - jak wszystko pojdzie zgodnie z planem koniec ciazy.
Dobrego dnia
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Witam sie i ja! Pamoersow nie kupuje do porodu, bo w moim szpitalu miecnie musze a zanim wyjde to maz kupi, bo slyszalam od wielu dziewczyn, ze czesto te 1 sa za male wiec po co ryzykowac. Ja juz mam prqwie gotowy pokoj dla malej, ale cicuhy jeszcze czekaja na pranie, mam nowe mieszkanie i jeszcze jak jest długo deszczowo to wilgoc wychodzi wiec czekam z tym do wrzesnia. Materacyk w lozeczku tez wciaz w foli. Juz bym chciala miec mala przy sobie, strasznie mi sie dluzy ostatnio ta ciaza!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
AniuM daj znac co u Ciebie powizycie?
Mnie w nicy bolał b. mocnobrzuch, ale po jakims czasie przeszło samoistnie...teraz mąż z pracy co chwilę do mnie dzwoni czy wszystko jest dobrze.
Andzia Angelaa gratuluję wizyt. Malutkie bardzo ładnie przybierają. Ciekawe ile mój maluszek bedzie ważyć 16 tego, 1.07 ważył niecałe 1500g.
mój brzuszek ma 97 cm i mam 10 kg na plusie, ale od piątku nie moge się załatwić, więc może trochę mniej jest.
Ja dziś zamówiłam u mamy kiszonych ogórków...bo został mi jeden słoik, ale nie wiadomo kiedy mi przywiozą bo od tyg. siostrzenica ma ospę i nie wiadomo czy siostrzeniec się nie zaraził, a oni mają z nimi duży kontakt.
Jak się cieszę, że już wcześniej poprałam wszystko i poprasowałam
Dziś u mnie ma być 31 stopni, ale jak dziś przetrwam, to od jutra już bedzie lepiej bo chlodniej i bedzie łatwiej leżakować
Co do kocyjków to ja 4 dostalam a właściwie to kupiłam 3. Czekam na jeden, zamówiłam w piątek, ażurowytaki śliczny. Pomyślałam, że będzie do chrztu i do zdjęć noworodkowych
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny
ja zazdroszczę moim koleżanką które są już po, no wczoraj jak ogladałam nowe zdjęcia Karola i Kamila, to tak patrzę na mojego z łzami w oczach i mówię: też już chcę dzidzię.
Nancy u mnie 44 dni do terminua 29 dni do ciąży donoszonej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:44
-
Dzień w kolejny upalny dzien
Chociaż nie mogę bardzo narzekać, bo w nocy było ochlodzenie i całkiem nieźle mi się spało ...
Lady, Nancy u Was to już faktycznie niewiele zostało do końca... jeszcze troszkę i zaczniecie odliczać dni
Wy tu o wiciu gniazda, a ja przez te temperatury to kompletnie nie mam na nic sił... wypadałoby posprzątać mieszkanie, ale w taki ukrop jakoś ciężko mi się zmobilizować...
Póki co zmykam na jakieś sniadanko...
Jeśli któreś się dziś wybierają to powodzenia na dzisiejszych wizytach! -
nick nieaktualnyWitam
Dziewczyny wy też chodzicie zmęczone?
Mnie tak od paru dni się dzieje, wczoraj jak wstalam o 5.20 i w mig usnełam po 22 tak dzisiaj obudziłam się przed 7 poszłam do wc wzięłam tabletkę i poleglam dalej spać, wstałam po 9 i ogólnie dni się dluzyc zaczęły najchętniej bym o 18 szła spac, nawet ba początku tak nie miałam jak teraz. A i zgaga mi doskwiera -
nick nieaktualnyKasiarzynka pogadaj z ginem, niech wystawi Ci na tej podstawie skierowanie na CC.
Ja mam od neurologa napisane rozważenie cc i gin mówił, ze nie musze iść do okulisty bo raczej mi to cc zrobią,ale pogadamy o tym w sierpniu...tylko tak sobie terazmyslę, że jak mały się pcha to czy zdażą mi zrobić to cc ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) ja właśnie wstałam, wczoraj byłam tak padnieta i zła, ze zapomniałam napisać,że byłam wczoraj na wizycie, wszystko ok, przytyłam już równe 10 kg, nie wiem gdzie mi to wszystko poszło bo poza brzuchem i piersaimi nic po mnie nie widać
Misi@ lubi tę wiadomość