X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!

Efekt wicia gniazda tez juz mi sie zalaczyl :), ale z umiarem.
    W sumie nie ma co sie dziwic, jak tak sobie policzylam, to za 55 dni - jak wszystko pojdzie zgodnie z planem koniec ciazy.

Dobrego dnia :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja z rana w piękna pogodę trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze :-) no 1500 strona Nancy zapowiadała się, że opiszę poród, nie no lepiej siedzcie w dwupaku :-) jeszcze nie czas, to my dużo tu piszemy :-)

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja! Pamoersow nie kupuje do porodu, bo w moim szpitalu miecnie musze a zanim wyjde to maz kupi, bo slyszalam od wielu dziewczyn, ze czesto te 1 sa za male wiec po co ryzykowac. Ja juz mam prqwie gotowy pokoj dla malej, ale cicuhy jeszcze czekaja na pranie, mam nowe mieszkanie i jeszcze jak jest długo deszczowo to wilgoc wychodzi wiec czekam z tym do wrzesnia. Materacyk w lozeczku tez wciaz w foli. Juz bym chciala miec mala przy sobie, strasznie mi sie dluzy ostatnio ta ciaza!

relgio4pxlxziakh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja.

mi za to włączyło się teoretyczne wicie gniazda, czyli siedze i myśle: zrobiłabym to, tamto ... i dalej siedzę :) pewnie to przez to, że listopadzie czeka nas przeprowadzka i jak sobie pomyślę ile pakowania bedzie to mi się słabo robi.

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Wow jaka już duża:) Ciekawe ile mój synuś waży, ale to dowiem się dopiero 21 lipca.

21 lipca masz? a ja 20 :) znowu mamy podobne daty :)

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to się witam :) pasek belly pokazuje mi już 80% ciąży, jerunku :) za 4 tyg będę w 38 tyg, i będę mogła rodzić :) jacie kręcę, co za emocje.

kasig, easymum lubią tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.

U mnie dzisiaj 52 dni do terminu i równy miesiąc do donoszonej ciąży:)

Muszę wstać i się pouczyć:(

kasig, przyszła mama, chabasse, easymum lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

plan wykonany , Tymek odstawiony do pkola, zupa sie gotuje i do 14 nic nie robie! omg

Lady wow! zazdraszczam etapu, ja za 4 tyg dobije do tego tyg;)

agatka co ile masz kontrole u diabetologa?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:23

Misi@ lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

AniuM daj znac co u Ciebie powizycie?
    Mnie w nicy bolał b. mocnobrzuch, ale po jakims czasie przeszło samoistnie...teraz mąż z pracy co chwilę do mnie dzwoni czy wszystko jest dobrze.
    Andzia Angelaa gratuluję wizyt. Malutkie bardzo ładnie przybierają. Ciekawe ile mój maluszek bedzie ważyć 16 tego, 1.07 ważył niecałe 1500g.
    mój brzuszek ma 97 cm i mam 10 kg na plusie, ale od piątku nie moge się załatwić, więc może trochę mniej jest.
    Ja dziś zamówiłam u mamy kiszonych ogórków...bo został mi jeden słoik, ale nie wiadomo kiedy mi przywiozą bo od tyg. siostrzenica ma ospę i nie wiadomo czy siostrzeniec się nie zaraził, a oni mają z nimi duży kontakt.
    Jak się cieszę, że już wcześniej poprałam wszystko i poprasowałam :)
    Dziś u mnie ma być 31 stopni, ale jak dziś przetrwam, to od jutra już bedzie lepiej bo chlodniej i bedzie łatwiej leżakować:)
    Co do kocyjków to ja 4 dostalam a właściwie to kupiłam 3. Czekam na jeden, zamówiłam w piątek, ażurowytaki śliczny. Pomyślałam, że będzie do chrztu i do zdjęć noworodkowych :)

Kasiarzynka lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :) ja zazdroszczę moim koleżanką które są już po, no wczoraj jak ogladałam nowe zdjęcia Karola i Kamila, to tak patrzę na mojego z łzami w oczach i mówię: też już chcę dzidzię.

Nancy u mnie 44 dni do terminu :P a 29 dni do ciąży donoszonej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:44

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady zleci. Ja mówię, że oby tylko do 7 sierpnia, a później będę spokojniejsza. Teraz jeszcze się boję, że gdyby się zaczęło...No ale wszystko będzie dobrze:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień w kolejny upalny dzien =)

Chociaż nie mogę bardzo narzekać, bo w nocy było ochlodzenie i całkiem nieźle mi się spało ... =)

Lady, Nancy u Was to już faktycznie niewiele zostało do końca... jeszcze troszkę i zaczniecie odliczać dni =)

Wy tu o wiciu gniazda, a ja przez te temperatury to kompletnie nie mam na nic sił... wypadałoby posprzątać mieszkanie, ale w taki ukrop jakoś ciężko mi się zmobilizować...

Póki co zmykam na jakieś sniadanko...

Jeśli któreś się dziś wybierają to powodzenia na dzisiejszych wizytach! =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Dziewczyny wy też chodzicie zmęczone?
    Mnie tak od paru dni się dzieje, wczoraj jak wstalam o 5.20 i w mig usnełam po 22 tak dzisiaj obudziłam się przed 7 poszłam do wc wzięłam tabletkę i poleglam dalej spać, wstałam po 9 i ogólnie dni się dluzyc zaczęły najchętniej bym o 18 szła spac, nawet ba początku tak nie miałam jak teraz. A i zgaga mi doskwiera :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka pogadaj z ginem, niech wystawi Ci na tej podstawie skierowanie na CC.
    Ja mam od neurologa napisane rozważenie cc i gin mówił, ze nie musze iść do okulisty bo raczej mi to cc zrobią,ale pogadamy o tym w sierpniu...tylko tak sobie terazmyslę, że jak mały się pcha to czy zdażą mi zrobić to cc ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanko: z jakim terminem ważności poprzychodziły Wam kosmetyki z gemini?;)

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Misi@ lubi tę wiadomość

wnidtv73dpzdszlc.png
  • AniaM Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wczorajszej wizycie jestem zadowolona pessar siedzi na swoim miejscu ale też mi usg nie robiła no i dalej mam się oszczędzać ale tak myślę że może powoli będę się już kręcić po domu :)

Misi@ lubi tę wiadomość

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) ja właśnie wstałam, wczoraj byłam tak padnieta i zła, ze zapomniałam napisać,że byłam wczoraj na wizycie, wszystko ok, przytyłam już równe 10 kg, nie wiem gdzie mi to wszystko poszło bo poza brzuchem i piersaimi nic po mnie nie widać ;)

Misi@ lubi tę wiadomość

‹‹ 1490 1491 1492 1493 1494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ