Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
W temacie spania - usnąc u mnie to wielka sztuka, ale za to potem spie do 10:30-11...
Ja rozstępy mam na piersiach już jakieś 3 miesiące ale odpukać na brzuchu nie widać nic a jutro zaczynamy 33 tydzień więc jest nadzieja, że już się nie pokażą
Mi syndrom wicia gniazda się nie załączyl ale męzowi takwczoraj wypytywał kiedy mój tata zrobi łóżeczko dla młodego i czy już zaczął. Powiedziałam mu, że nie wiem, ale że na pewno zdąży
Mąż na to, że on już by chciał, żeby wszystko było gotowe na przyjście naszego Kacperka do domu i ma obawy, że nie zdążymy
Fajnie mi się zrobiło wiedząc, że tak się o to martwi i że mu zależy żeby wszystko było gotowe dla naszego synka
Lady Savage lubi tę wiadomość
Marzenia się spełniają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Koleżanka miała brzydkie rozstępy na piersiach i wiecie co nie smarowala ich bo z kazdym nowym jej się odechciewalo
urodziła i jak zaczęła karmić piersią tak rozstępy zaczęły znikać
Staraczka oby tak było bo ja mam całe piersi w rozstepach -
nick nieaktualny
-
Rozstepy nigdy nie znikaja, jedynie staja sie mniej widoczne, no trudno, trzeba bedzie z nimi zyc
) moj maz odkad mam juz duzy brzuch tez ma syndrom wicia gniazda, chodzi do pokoju malej i patrzy na łóżeczko i bqwi sie jej lampka
) i ciagle mi mowi, ze mam fajny brzuch
przyszła mama, Lady Savage, Sigma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiarzynka wrote:Ja tam całe piersi mam pokryte siateczką niebieskich żył
. Wygląda to paskudnie.
A ponieważ nie tyję w ciąży rozstępów (nowych) nie mam. Starzy dobrzy znajomi tylko przy mnie :p .
Ja i tak bardziej martwię się czy cellulit zniknie -
Żyły swoją drogą
A rozstępy to dookoła piersi są. No trudno już się z nimi pogodziłam
O właśnie cellulit to jest moja zmora. Nigdy takiego nie miałam. Ale całe szczęście że R jeszcze się podobam. Przynajmniej tak mówiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 11:57
-
Kasiarzynka nie dosc ze jestemy w porownywalnym etapie ciazy, to tez mam siatke zielonych zyl na piersiach i brzuchu, a rozstepy te z okresu dojrzewania:) po poprzedniej ciazy mam dwa rozstepy-na poczatki i na koncu blizny od wyrostka.
Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata ja pisałam o fusach z kawy , cellulit tylko teraz mi przeszkadza bo lato i spodenki odpadają Ale po porodzie zajmę się nim
Wczoraj pisalyscie obwody brzucha, u mnie teraz 112cm a jak dobrze pamiętam miesiąc temu 109 było.
I pytanie czy ktoś używał płynu cocollino?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 12:30
-
Ja też na piersiach mam dużo żyłek i 3 takie małe rozstępy kolo pachy, na brzuchu nic trochę na beczkach, ale to zawsze coś tam było ja tam tego nie widzę
no i okropnie wyglądają moje wargi sromowe większe są takie ukrwienie ze dobrze ze mąż ich nie widzi bo wstyd niemiłosierny, takie aż fioletowe no ale takie uroki ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyszła mama wrote:staraczka licze, że i u mnie te rozstępy znikną a raczej zbledną przy karmieniu, bo bardzo chciałabym karmić piersią
podobno boli ściąganie mleka -
No to im bliżej porodu to ja mam syndrom wicia gniazdka, poukładane, wyprane, wyprasowane, wózek gotowy, fotel i przewijak także, natomiast Rafał, się coraz bardziej oddala, na początku było głaskanie i gadanie do brzuszka a teraz,
dawno nic do Zuzi nie mówił, nawet przestał jej dawać buziaka czy głaskać jak wychodzi do pracy. Tak jakby o małej zupełnie zapomniał.
-
Staraczka23 wrote:Też się nastawiam na kp, mowilam do siostry ostatnio ze będę do butelki ściągać to mnie wysmiala
podobno boli ściąganie mleka
Ściąganie to pikuś. Boli masakrycznie dopiero zastój mlekaalutka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Dziewczyny tak się zastanawiam jak to jest u Was w szpitalach. A może Agatka albo Anulka wiedzą jak ti jest w Jeleniej. Chodzi mi o to, że rodzicie maluszka i co mąż musi dać pielęgniarce czy położnej? Rożek, pampersa i ciuszki? Czy jak ciuszki chcemy szpitalne to tylko pampersa? Nie wiem co tam trzeba mieć przygotowane do pierwszego ubierania malucha.