Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suwak mi się zaciął;p bo mam 30t1d ;)

diatomka lubi tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek, aha, dobra to wyprzedzasaz o pare dni;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diatomka jak ja Cie rozumiem.
    Ja mam podobne obawy, ze moj syn, bedzie przez nia tuczony.
    A jak wroce dompracy to ona ma sie w tym czasie nim zajmowac;/
    Oby szybko pisali ustawe by domprzeczkola uczeszczaly dzieci od 2 lat ;)

• adzia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że podobnie, prawie każda z Nas spędza dziś dzień. Nad deską do prasowania, z zelazkiem w ręku. Ja od 2 godzin walczę i ta góra ubranek, wcale nie chce maleć. ☺

Lady Savage lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisalyscie o ruchcach, u mnie co jakis czas ma dluzsze przerwy, a potem nadrabia. juz przywyklam. ale te ruchy staly sie mocne i to bardzo bo czesto bolą. ja pod zebrem dziecka nie czulam ani pierwszego ani drugiego. mala mi sie teraz zapiera chyba o kosc biodrowa jak na boku leze. ale fakt ze bola mnie ruchy. w tamtym tyg taki mialam punkt obolaly ze z 3 dni balam sie wyprostowac bo bol nieziemski...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Nancy87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek ja u Ciebie widzę 30t1d:)

Julita już Cię wpisałam:)

Tak się cieszę, że już niedługo i my zaczniemy rodzić:) Oby tylko nie za szybko:)

julita, Lady Savage lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam chętnie poprasuje bo uwielbiam to robić :)

Lady Savage lubi tę wiadomość

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek pamietam ze kiedys dodawałas adres stronki z której zamawiałas komplet pościeli z flamingami...masz moze gdzies pod ręką ten adres?
    Wertuje archiwum ale tyle skrobiecie nie ze znajde tej strony :(

74disg18xt1q3yyo.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejciu ale się wzruszyłam mąż sierpniówki napisał, że ich synek jest już na świecie:)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lady Savage lubią tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Paulinek pamietam ze kiedys dodawałas adres stronki z której zamawiałas komplet pościeli z flamingami...masz moze gdzies pod ręką ten adres?
    Wertuje archiwum ale tyle skrobiecie nie ze znajde tej strony :(
    https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts ;)))) albo na allegro można ich znaleźć;) ale ceny te same;)

• .ona. Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj wzielam nospe i mam dzien lenia. Powiem wam, ze naczytalam sie o obnizeniu napiecia miesniowego u dzieci po nospie i za kazdym razem jak biore (przez cala ciaze moze 10 sztuk, wiec nieduzo, ale zawsze) to mam obawy :/

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek wrote:
    https://www.facebook.com/pages/Bobas-Styl/1512692515654792?fref=ts ;)))) albo na allegro można ich znaleźć;) ale ceny te same;)
    Dziękuje !

74disg18xt1q3yyo.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adzia ja ubranek nawet z piwnicy nie wyjelam;) to nasze obecne pranko zalega... juz kupeczka urosla.
    ale w weekend jedziemy po szaffe, potem tata dorobi mi polki i bede miala miejsce na rzeczy dla malej bo narazie co kupie to w pudle w szafie lezy:/

Misi@ nawet nie wiedzialam ze ma wejssc taka ustawa! moj chodzil najpierw do prywatnego zlobka jak mial 1,5 roku, potem jak 2,5 do przedzskola prywatnego i jak 3,5 do panstwowego. najgorzzej jednak zlobek wspominam. on byl jeszcze maly. teraz tez chyba bym poczekala do 2 lat minimum zeby gdzeis puscic małą. no i druga sprawa. wiecej chorowal niz byl obecny. a my przekarmilismy Tymka jak byl malutki... niestety. teraz juz bede maadrzejsza. i wg mnie dziecko powinno dostawac co 3 godz butle i koniec kropka. co innego kp .bo nie wiadomo ile dziecko zje, czy tylko ciumka i nie ciągnie.
    a kiedy Misi@ planujesz wrocic do pracy?

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    A ja dzisiaj wzielam nospe i mam dzien lenia. Powiem wam, ze naczytalam sie o obnizeniu napiecia miesniowego u dzieci po nospie i za kazdym razem jak biore (przez cala ciaze moze 10 sztuk, wiec nieduzo, ale zawsze) to mam obawy :/
    10 sztuk a ja 6 :)

• easymum Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam zazdroszczę prasowania :) u mnie dopiero dzisiaj startuje tapetowanie pokoju dla małej. Dopiero jak będzie tapeta mogę posprzątać po remontach i kupić szafę i komodę i dopiero wtedy prać i prasować (pewnie nie wszystko), bo będzie gdzie pochować ubranka. Wtedy mąż skręci łóżeczko, ponaklejam motylki, rozłożę cottonballs, zawieszę literki i będę czekać na poród :)

Paulinek, masz upatrzony wózek? Ja ostatnio weszłam do sklepu obejrzeć inny a zakochałam się w Barletcie ... wiem, wiem, oklepany, ale miłość od pierwszego wejrzenia ;) nic nie poradzę.

Sigma, jak zaglądasz - gdzie i za ile kupiłaś swój? 2w1 czy 3w1 ? Bo rozstrzał cenowy jest spory.

Aha, jakby któraś potrzebowała, to do 15 lipca w Media Markt jest akcja - przy zakupie 2 sprzętów agd jest 5% rabatu, a przy zakupie 3 - 10% rabatu. My akurat kupiliśmy pralkę i suszarkę i żelazko wyszło prawie za free.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:03

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Tak się cieszę, że już niedługo i my zaczniemy rodzić:) Oby tylko nie za szybko:)

Nancy - Ty już 60 stron temu przecież urodziłaś :P

Kasiarzynka, diatomka, adzia, Lady Savage lubią tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilla My , gdzie planujesz rodzic? kurcze chcialabym w Łodzi ale sie obawiam ze jednak ponad godzina drogi to jest:(

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .ona. wrote:
    Takie sporadyczne łykanie to nic wspólnego nie ma, to dotyczy sytuacji jak moja, że przez większą część ciąży brałam po kilka rozkurczowych na dzień. Ale cóż, czasem trzeba zaryzykować w imię wyższych korzyści.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez sporo nospy bralam. strasznie sie balam na poczatku jak mialam bole brzucha ze sie zbyt rozkreca i co ja wtedy wezme. dlatego zjadlam od poczatku z 3 listki nospy napewno.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Lilla My , gdzie planujesz rodzic? kurcze chcialabym w Łodzi ale sie obawiam ze jednak ponad godzina drogi to jest:(

Pro-Familia, jeśli otworzą się w terminie (1.09.) albo Gameta - chciałabym uniknąć Matki Polki, ale zobaczymy. Na pewno do 36. tygodnia ciąży to nie mam innej opcji niż CZMP, ale potem mogę wybrzydzać.

No ja mam dojazd najdalszy do Medeora - prawie godzinę, a najbliżej do Gamety (ok. 20 minut).

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1549 1550 1551 1552 1553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ