Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pisalyscie o ruchcach, u mnie co jakis czas ma dluzsze przerwy, a potem nadrabia. juz przywyklam. ale te ruchy staly sie mocne i to bardzo bo czesto bolą. ja pod zebrem dziecka nie czulam ani pierwszego ani drugiego. mala mi sie teraz zapiera chyba o kosc biodrowa jak na boku leze. ale fakt ze bola mnie ruchy. w tamtym tyg taki mialam punkt obolaly ze z 3 dni balam sie wyprostowac bo bol nieziemski...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula1990 wrote:Paulinek pamietam ze kiedys dodawałas adres stronki z której zamawiałas komplet pościeli z flamingami...masz moze gdzies pod ręką ten adres?
Wertuje archiwum ale tyle skrobiecie nie ze znajde tej strony))) albo na allegro można ich znaleźć
ale ceny te same;)
-
A ja dzisiaj wzielam nospe i mam dzien lenia. Powiem wam, ze naczytalam sie o obnizeniu napiecia miesniowego u dzieci po nospie i za kazdym razem jak biore (przez cala ciaze moze 10 sztuk, wiec nieduzo, ale zawsze) to mam obawy
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Adzia ja ubranek nawet z piwnicy nie wyjelam;) to nasze obecne pranko zalega... juz kupeczka urosla.
ale w weekend jedziemy po szaffe, potem tata dorobi mi polki i bede miala miejsce na rzeczy dla malej bo narazie co kupie to w pudle w szafie lezy:/
Misi@ nawet nie wiedzialam ze ma wejssc taka ustawa! moj chodzil najpierw do prywatnego zlobka jak mial 1,5 roku, potem jak 2,5 do przedzskola prywatnego i jak 3,5 do panstwowego. najgorzzej jednak zlobek wspominam. on byl jeszcze maly. teraz tez chyba bym poczekala do 2 lat minimum zeby gdzeis puscic małą. no i druga sprawa. wiecej chorowal niz byl obecny. a my przekarmilismy Tymka jak byl malutki... niestety. teraz juz bede maadrzejsza. i wg mnie dziecko powinno dostawac co 3 godz butle i koniec kropka. co innego kp .bo nie wiadomo ile dziecko zje, czy tylko ciumka i nie ciągnie.
a kiedy Misi@ planujesz wrocic do pracy?
-
nick nieaktualny.ona. wrote:A ja dzisiaj wzielam nospe i mam dzien lenia. Powiem wam, ze naczytalam sie o obnizeniu napiecia miesniowego u dzieci po nospie i za kazdym razem jak biore (przez cala ciaze moze 10 sztuk, wiec nieduzo, ale zawsze) to mam obawy
-
Jak ja wam zazdroszczę prasowania
u mnie dopiero dzisiaj startuje tapetowanie pokoju dla małej. Dopiero jak będzie tapeta mogę posprzątać po remontach i kupić szafę i komodę i dopiero wtedy prać i prasować (pewnie nie wszystko), bo będzie gdzie pochować ubranka. Wtedy mąż skręci łóżeczko, ponaklejam motylki, rozłożę cottonballs, zawieszę literki i będę czekać na poród
Paulinek, masz upatrzony wózek? Ja ostatnio weszłam do sklepu obejrzeć inny a zakochałam się w Barletcie ... wiem, wiem, oklepany, ale miłość od pierwszego wejrzenianic nie poradzę.
Sigma, jak zaglądasz - gdzie i za ile kupiłaś swój? 2w1 czy 3w1 ? Bo rozstrzał cenowy jest spory.
Aha, jakby któraś potrzebowała, to do 15 lipca w Media Markt jest akcja - przy zakupie 2 sprzętów agd jest 5% rabatu, a przy zakupie 3 - 10% rabatu. My akurat kupiliśmy pralkę i suszarkę i żelazko wyszło prawie za free.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 13:03
Paulinek lubi tę wiadomość
-
.ona. wrote:A ja dzisiaj wzielam nospe i mam dzien lenia. Powiem wam, ze naczytalam sie o obnizeniu napiecia miesniowego u dzieci po nospie i za kazdym razem jak biore (przez cala ciaze moze 10 sztuk, wiec nieduzo, ale zawsze) to mam obawy
-
diatomka wrote:Lilla My , gdzie planujesz rodzic? kurcze chcialabym w Łodzi ale sie obawiam ze jednak ponad godzina drogi to jest:(
Pro-Familia, jeśli otworzą się w terminie (1.09.) albo Gameta - chciałabym uniknąć Matki Polki, ale zobaczymy. Na pewno do 36. tygodnia ciąży to nie mam innej opcji niż CZMP, ale potem mogę wybrzydzać.
No ja mam dojazd najdalszy do Medeora - prawie godzinę, a najbliżej do Gamety (ok. 20 minut).Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku!