Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDiatomka..teraz chce po roku wrocic do pracy jesli dziecko bedzie zdrowe...bo pierwsze lata dziecka sa najwazniejsze
Chyba, ze wczesniej dostane jakas fajna propozycje to moze wroce wczesniej...zobacze
Co do nospy to niestety prawda. Ja wzielam dwa razy po aminopunkcji i potem juz wspomagalam sie magnezem.moja siostra mnie ostrzegala miala o tym na zajeciach z neuro, ale oczywiscie, trzeba wybrac mniejsze zlo! Jesli trzeba to lepiej to niz relanium, bo tez przepisuja to na skurcze ;/
Ja biore zelazo, b12, kwas foliowy, magnezez i dha no i luteine. Wszystko 2 razy dziennie. Plus raz w miesiacu do miesniowo b12 bo z pozywienia nie przyswajam tej witaminy, choc niektorzy tez mnie przed nia ostrzegaja, ale lepsze to niz niedobor, bo przeciez ma wplyw na rozwoj neurologiczny...dlatego robie sobie na wlasna reke raz w miesiacu morfo plus poziom b12, ale spada coraz drastyczniej, bo synus potrzebuje coraz wiecej.
Oby okazalo sie, ze jest zdrowy i niczego mu nie brakuje.
-
Gusiak - ja sama w strachu. Ciągle oglądam ten brzuch w lustrze. Na 100% się zmienił. Zrobiłam kolejne zdjęcia w celach naukowych i jest zdecydowanie mniejszy i chyba niżej.
Czekamy na wieści po wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2015, 14:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiema
Witam Julitę
Pojawiam się, nie wiem czy na stałe czy na chwilę, pewnie zależy od dalszego rozwoju sytuacjiW weekend podczytywałam, ale widziałam, że znowu były jakieś aferki, więc uznałam, że szkoda czasu, lepiej obejrzeć film
Generalnie przestawiłam się już na tryb wakacyjny, w końcu nie mam potrzeby robienia tysiąca rzeczy, jak miałam po sesji
leniuchuję, zaniedbuję sprzątanie
(no nie jest źle jeszcze, ale pranie na balkonie wisi drugi dzień
), czytam, oglądam filmy i seriale. Z mężem jeździmy na lody, chodzimy na spacery, wczoraj pojechaliśmy do Nałęczowa połazić po Parku Zdrojowym i zjeść obiad w knajpie średniej jakości
Za 2 tygodnie przyjeżdża do nas mój tato w odwiedziny na weekend, pewnie znowu powłóczymy się po knajpach i pospacerujemy.
Z tego wszystkiego nie mogę się zebrać, żeby pójść na badania, miałam iść w poniedziałek... tydzień temuno cóż, może jutro się uda.
skabarka, easymum, Dżuls lubią tę wiadomość
-
Mi się udało jak narazie wziąść tylko 1 nospe...A tak to tylko mykam witaminy pregna Plus
Zadzwoniłam do Zusu i Pani jak nigdy jaką miła byłaby w koncu zaczną wypłacać mi pieniążkiaż mi sie humor troszkę poprawił
diatomka mam nadzieję ze i tobie w koncu zacznie wypłacać pracodawca to co Ci się należy. -
Staraczka - jednak chudniemy
Tak w ogóle to ja nie wiem, czy ma to związek z opadaniem brzucha ;o)
Sigma - fajnie, że znów jesteś. Mam pytanie do Ciebie, ale nie wiem czy pisać. Boję się, żeby nie było drakiJak nie chcesz to nie odpowiadaj
Masz już decyzję odnośnie szczepień? Bo ja wiem, jaka jest moja decyzja, tylko jeszcze nie myślałam, jak to formalnie załatwić
Sigma lubi tę wiadomość
-
Diatomka to trzymam kciuki za Ciebie żeby w koncu się to wyjaśniło bo tylko człowiek się stresuje. Dla mnie Pani ZUS była wyjątkowo miła dzisiaj aż się sama zdziwiłam bo dzwoniłam z bojowym nastawieniem hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie wiem co tam sobie czuje , nawet jak wkladam luteine te 2 razy dziennie, czasem ciasno czasem luzy haha. nie wnikam.
Czarna no 4 miesiace bez pensji. dobrze ze mama sie zlitowala i da mi jutro kase na te rzeczy potrzebne , bieżące. bo inaczej nie russze wcale z wyprawką.
-
nick nieaktualnyEasy. Ona. Od nas? Nie patrzę na nicki tam bo z telefonu zerkam
Trix a bo jak byś przed ciążą badała sszyjke pilnujac plodnych to teraz byś ogarnęła temat, ja sprawdzałam Ale nie regularnie chociaż trafialam tak że była zamknięta i otwarta, położenia nisko/ wysoko nie opanowalam, w ciąży mnie trochę korci ale z drugiej strony się boję tam grzebać -
aniaM teoretycznie może jak najbardziej, ma on chyba 7 dni do wysłania kopii do ZUS więc czy zrobi to w pierwszym czy w siódmym dniu od wystawienia to bez różnicy, biorąc pod uwagę że to ona jest chora i nie może zrobić tego teraz to powinna bez problemu zrobić to jak wróci.
kurcze, ani razu nie mierzyłam obwodu brzucha i chyba już sobie daruję, ale w ostatnich 2 tyg. mam wrażenie że brzuch mi bardzo urósł
staraczka23 szyjki macicy nie sprawdzałam nawet gdy się staraliśmy bo jakoś mi to nie wychodziłoa co dopiero teraz sprawdzać olaboga!!!