Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dora13 wrote:Dziewczyny a czy Wam tez tak ciągle zimno jest? Chodzę w rajstopach, leginsach i skarpetkach bez swetra się nie obejdzie
dora13 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
ale zescie sie rozpisały , dobre pół godziny nadrabiałam zaległosci , co do depilacji , to ja własnie nie wiem , bo pod choinke dostałam od meza urzadzenie laser ipl do depilacji laserowej , to takie male urzadzonko do domowej depilacji , juz kilka razy uzyłam i powiem ze efekty super , po pierwszym razie około 30 procent mniej włosów , a okolice intymne wygladają jak łaciata krówka , i i teraz jakos powinnam znowu powtórzyc , jak myslicie czy w ciazy sa jakiej przeciwskazania ? bo wkoncu to laser jakby ie patrzyc
za godzine mam miec wyniki krwi , robiłam tsh ft3 ft4 i bete po 48 godz. zobaczymy jak rośnie , ale sie boje ;/;/;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Mialyscie sluz z glutem brązowym? Sorki za dosłownosc
Ja pare dni temu na papierze mialam potem tak jak by glebiej sie podcieralam i czysto bylo a teraz znowu bylo to na papierze jest to normalne? Lutka biore 50 rano i wieczorem -
Staraczka23 wrote:Nie no plamienie taka żywa krwia mialam dwa dni ponad tydzień temu to zagniezdzenie bylo a niepokoi nnie ta brązowa wydzielina lekarz w srode dopiero, ale oogólnie dobrze sie czuje nic mnie nie boli
Nancy87 lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Troche nieśmiało chcialabym sie przywitać i zostac na tym wątku
Po 7 latach walki i 2 poronieniach jestem w ciazy ...głęboki wdech i wydech i oby zleciało do września
Dzisiaj odebrałam wyniki betaHCG, pierwszy 3128, drugi po 48h 5442 i sobie płacze po cichu ze szczęściaeM, Dżuls, skabarka, la_lenka, dora13, Luna1, adzia, Lady Savage, szczęśliwa 2015, kasig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chyba późna owulacje mialam sama nie rozumiem
11grudnia mialam @
8stycznia bylam u ginekologa mowil 'ciąża może byc za dzien dwa tydzien..
10 i 11 mialam plamienia krwia taka żywa czysta stąd myślę ze to zagniezdzenie bylo
12 stycznia robilam test ok godz 11 i byly 2 kreski a ze te plamienie to poszlam do innego prywatnie bo mial termin spojrzal na fotelu po szyjce macicy mowil ze ciaza ale wczesna i nie bral na usg, dal lutka rano i wieczorem po 50 mg
teraz w poniedzialek z tej niewiary test powtorzylam sa dwie kreski
ginekolog i usg dopiero w srode bedzie, teraz tak mysle chyba jak duzo chodze to ten sluz jest -
Kajtek ale super niespodzianka gratuluje serdecznie no i beta piękna
Angella moim zdaniem wszystko ok, beta prawidłowo przyrosła (musi co najmniej 2 krotnie), jedynie na czym sie nie znam to ft3 i ft4:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 14:57
to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
Staraczka23 wrote:Ja chyba późna owulacje mialam sama nie rozumiem
11grudnia mialam @
8stycznia bylam u ginekologa mowil 'ciąża może byc za dzien dwa tydzien..
10 i 11 mialam plamienia krwia taka żywa czysta stąd myślę ze to zagniezdzenie bylo
12 stycznia robilam test ok godz 11 i byly 2 kreski a ze te plamienie to poszlam do innego prywatnie bo mial termin spojrzal na fotelu po szyjce macicy mowil ze ciaza ale wczesna i nie bral na usg, dal lutka rano i wieczorem po 50 mg
teraz w poniedzialek z tej niewiary test powtorzylam sa dwie kreski
ginekolog i usg dopiero w srode bedzie, teraz tak mysle chyba jak duzo chodze to ten sluz jestAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualnyeM wrote:10 i 11 to prawie 2 tyg temu, a to w sumie robi różnicę skoro dopiero po plamieniu wyszedł Ci test ciążowy to jest to możliwe że to było zagnieżdżenie Takie pojedyncze brązowe plamienie to nie jest jakiś mega powód do niepokoju, ale jak Ci się uda to bym wbiła do gina w szybciej. Jak plamienia się nasilą to może skocz na jakąś izbę przyjęć?
to jest sluz z brązowym a nie plamienie i tylko na papierze widac tą maż taka no wodna duzo nie ma tego i ciemne nie jest bardziej jak kawa z mlekiem.
Wlasnie w poniedziałek bym poszla ale musze czekac na wyniki tsh i isc po nie do ogolnego a dzi dzisiaj nie chcialy mnie zarejestrować wrr przeczekam do jutra, ale izba przyjęć tez problem ponieważ odesla mnie na ginekologie a mając ciążę pozamaciczna przez 4 dni lekarze informowali nnie ze sama sie oczyszcze i nie dopatrzyli sie nawet guza 8cm a do kolejnego szpitala mam 40km