Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ale te tygodnie lecą
to jest sluz z brązowym a nie plamienie i tylko na papierze widac tą maż taka no wodna duzo nie ma tego i ciemne nie jest bardziej jak kawa z mlekiem.
To, że widać krew na papierze oznacza, że ona jest w drogach rodnych nawet jeśli (np. jeszcze) nie wypływa na zewnątrz.
Teraz mam właśnie znowu takie objawy i umówiłam się na bonusową wizytę na dzisiaj, bo to może być zupełnie nic, ale może też być bardzo groźne. Dopiero lekarz może to ocenić. -
nick nieaktualnyJak tak sobie jeszcze pomyślę głębiej to moze od października nie zagoilo sie po usubietym jajniku i jajowodzie z lewej strony no i tam mnie bardziej kuje a wczoraj jak tak troche sie szarpnelam wstajac to poczulam w tym miejscu chwilowy bol jaki mialam w tamtej ciazy ale ta nie jest pozamaciczna bo lekatz mowil ze szyjka macicy zasiniona b bla ze wszystjo bedzie ok no nie wiem a wczoraj jeszcze odkrylam na brzuchu oboj pępka tak jak by 3 kreski wygląda jak krwiak ale juz jak palcami przejade to czuc jak by rozstępy na 1-2 cm dlugosci a uczucie jak by to siniak byl
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:ale zescie sie rozpisały , dobre pół godziny nadrabiałam zaległosci , co do depilacji , to ja własnie nie wiem , bo pod choinke dostałam od meza urzadzenie laser ipl do depilacji laserowej , to takie male urzadzonko do domowej depilacji , juz kilka razy uzyłam i powiem ze efekty super , po pierwszym razie około 30 procent mniej włosów , a okolice intymne wygladają jak łaciata krówka , i i teraz jakos powinnam znowu powtórzyc , jak myslicie czy w ciazy sa jakiej przeciwskazania ? bo wkoncu to laser jakby ie patrzyc
za godzine mam miec wyniki krwi , robiłam tsh ft3 ft4 i bete po 48 godz. zobaczymy jak rośnie , ale sie boje ;/;/;/
teoretycznie i fachowo IPL to nie laser wiem bo jestm po kosmetologii,
ciąża to przeciwskazanie do tego typu zabiegów także nie rób bo mozesz
zaszkodzic dzidziusiowi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny