Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś mam wizytę u mojej ginekolog, obejrzymy młodego jak mu się rośnie i czy mu ta cukrzyca nie zaszkodziła jak dotąd, poza tym miałam jeszcze zakażenie układu moczowego i też się okaże czy już wyleczona czy trzeba coś jeszcze z tym robić. Więc trzymajcie kciuki:) I dzięki za miłe przywitanie:)
Misi@, agatka196, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelaa wrote:szyjkowe dziewczyny , jak tam wasze szyjki ?
A jak u Ciebie?
A jak wasze francuzy- sa zdrowe? Moi tesciowie trafili na chory egzemplarz ;/ jest slodki i go uwielbiam, choc to taki maly dzik ;p taranuje wszystkich i wszystko, tak okazuje radoscskacze biega a potem trudno mu zlapac oddech.
-
Milka 121 dzięki za odpowiedź
wiesz ja to tak trochę panikara jestem gin i diabetolog mówią ze ok ale też wiem ze glukometr to nie badanie Laboratoryjne,a jak robiłam krzywa cukrowa to poranny miałam 80 wiec tez mi się wydaje ze mój aparat trochę oszukuje będzie ok mała rośnie dobrze AFi 10
-
Uwielbiam Buldogi Francuskie!!!! Słodka jest!
Trix warto co jakiś czas skalibrować glukometr jeżeli ma taka opcję bo czasem się tak zdarza że wynik zawyża. Ja mierząc codziennie od 8tc już mniej więcej wiem jaki cukier po czym mogę mieć i jak coś mnie nie pokoi to mierze dodatkowo. Ale staram się nie kuć dodatkowo bo to nie ma sensu. Zawsze biorę pierwszy wynik pod uwagę. -
nick nieaktualnytrix wrote:
Misia - dzięki. Zaciekawiły mnie te zrazy z piekarnika. Ja też się przestawiam na pieczenie, ale często wychodzi mi suche mięso ;( Rozumiem, że ich nie podsmażałaś. A piekłaś w jakimś bulionie warzywnym?
/QUOTE]
Dokladnie i do bulionu dolozylam pomidora, wowczas wywar jest smaczniejszy. A jak chcesz zarumienione to wystarczy, ze odkryjesz gore, na jakis czas i bedziesz je obracac..jesli bulion wyparuje to dolewasz sobie i znow chwile dusisz i miesko pychotkanie napisze, Tobie ile minut, bo ja wszystko w kuchni robie na oko.
Moj maz teraz ma zagwostke, bo ja go instruuje z lozka co ma pokolei robic, no niech sie nauczy
Dzis serwuje bitki, ktore juz sa w piekarniku, kasza gryczana, buraczki i fasolka szparagowa
karolcia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrix bo mi już nie pasowała ta różnica między tym co ona pisze a co dziewczyny podpowiadają.
My też mieliśmy mieć francuza Ale uparlam się na yorka też ma 2lata.
Pisałam wcześniej ze jak bym słyszała chrumkanie Francuza to bym sikala ze śmiechu a miałam okazję u weta słyszeć, na pewno była bym wrogiem numer jeden u tego psa -
Julita piękna macie tą mordkę
)
Trix ... tak, tak... ogólnie planujemy rodzic w prywatnej klinice, tyle ze tam przyjmują dopiero od ciąży donoszonej, a ze względu na to skracanie się szyjki mam teraz troszkę stracha i wolę się w razie czego zabezpieczyć i tutaj na miejscu w położna
Może masz rację, ze poki co jeszcze troszkę poczekam... może zobaczę co powie w przyszły piątek ginek odnośnie tej szyjki, czy oszczędny tryb życia i luteina pomogła i wtedy ewentualnie będę dzwonić...
Staraczka, że Ci się w ogóle chciało tak szukać
Zostaw juz ta telewizję... trudne sprawy, detektywi etc... zaczynasz się za bardzo w czuwaćeasymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trix wrote:Julita - cudny jest
Jaki charakter mają te psy?
jak dziecko, wszystko musi dostać czego się domaga, zabawa i zabawki są na pierwszym miejscu, pomimo że suczka to zgwałci każdą poduszkę, przytulas i rodzinny stwór, podobno idealny dla rodzin z małymi dziećmi, chrapie, charczy i puszcza bąki jak stary dziad, szybciej ugryzłaby się w swój tyłek niż jakiegoś człowieka, lubi się wybiegać, pies z ADHDnajważniejsze że nie choruje a wiem, że potrafią mieć spore problemy ze zdrowiem
trix, Misi@, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:To mam kawalera dla twojej Mani - przedstawiam Wam Astona
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ec5841221bd.jpg
Woooooooo pięknysamce są fajnie rozbudowane, tzn. suczki to też jeden wielki mięsień ale jednak nie tak jak pies
o tak! trzeba ich zeswatać
-
Angelaa wrote:szyjkowe dziewczyny , jak tam wasze szyjki ?
-
julita wrote:jak dziecko, wszystko musi dostać czego się domaga, zabawa i zabawki są na pierwszym miejscu, pomimo że suczka to zgwałci każdą poduszkę, przytulas i rodzinny stwór, podobno idealny dla rodzin z małymi dziećmi, chrapie, charczy i puszcza bąki jak stary dziad, szybciej ugryzłaby się w swój tyłek niż jakiegoś człowieka, lubi się wybiegać, pies z ADHD
najważniejsze że nie choruje a wiem, że potrafią mieć spore problemy ze zdrowiem