Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Trix jeszcze warto sprawdzić czy masz ważne paski. Bo u mnie tak jak u Kasiarzynki jeżeli jest jakaś różnica to max 5jednostek.
Milka z dzidzia na pewno wszystko będzie dobrze. Mi mój diabetolog zawsze powtarza że jeżeli cukrzyca jest dobrze prowadzona w ciąży to i dziecko będzie zdrowe. Fakt że poprzez cukrzyce mam bardzo szczegółowe badanie USG robione ale do tej pory jest wszystko dobrze.Kasiarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli chodzi o buldozki francuskie, to przynajmniej ten tesciow, jest bardzo przyjazny. Uwielbia dzieci, tylko tak jak napisalam wczesniej on pokazuje swoja radosc skaczac na kogos i biegajac. Bardzo lubi tez inne osoby, nawet te ktorych nie zna, jest bardzo ufny.
Tylko niesety chory. Ale o tym dowiedzieli sie po tyg i hodowca proponowal im wymiane, ale tata meza stwierdzil, ze nie ma mowy, jakby sie urodzilo chore dziecko to tez by go nie oddali. I tak jest u nich dwa lata. Co miesiac wydaja na niego dosc duzo pieniedzy, ale umie sie odwdzieczyc -
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Jesli chodzi o buldozki francuskie, to przynajmniej ten tesciow, jest bardzo przyjazny. Uwielbia dzieci, tylko tak jak napisalam wczesniej on pokazuje swoja radosc skaczac na kogos i biegajac. Bardzo lubi tez inne osoby, nawet te ktorych nie zna, jest bardzo ufny.
Tylko niesety chory. Ale o tym dowiedzieli sie po tyg i hodowca proponowal im wymiane, ale tata meza stwierdzil, ze nie ma mowy, jakby sie urodzilo chore dziecko to tez by go nie oddali. I tak jest u nich dwa lata. Co miesiac wydaja na niego dosc duzo pieniedzy, ale umie sie odwdzieczyc
A ja marze o buldogu angielskim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHe he he ja kumam 3,4 strony ale 9 ??!! Niemalze zwatpilam, że Was nadrobie
He he telenowela.... a my na naszej dzialeczce robimy porządki tzn mąż robi a ja ogarniam młodego
ehhh dziś pogoda idealna 23 *C lekko wieje mmmmmm....bajeczka
miłego dnia
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misi@ chyba wszystkie buldożki są takie przyjazne, zawsze cię cieszą jak ktoś na nich zwróci uwagę i uwielbiają być w centrum zainteresowania
Wpuszczą do domu każdego, choć z balkonu zgrywa bohatera i potrafi kogoś obszczekać
haha
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrix wrote:Misia - daj znać , jak wyjdą bitki
a wywar robisz sama, czy z gotowych?
Agatka - dzięki. Myślę, ze winowajcą mogło być mleko ryżowe. Czuje, że czymś je dosładzają, choć w składzie nic nie ma
Do zrazow mialam rosol, ktory byl zrobiony dzien wczesniej i maz wrzucil caly wywar lacznie z warzywkami
A dzis uzyl kostki rosolowej. Mam jedna ulubiona, mozna ja kupic w delikatesach badz w zdrowej zywnosci. Nie pamietam firmy...jest na pewno bio i zielone opakowanie. Jest b. Dobra, choc kosztuje ok 10 zl.no i bez skrobitrix lubi tę wiadomość
-
A ja dziś popełniłam taką pomidorówkę, że aż łyżka stoi
Mąż się smieje, że to trzy dania w jednym - makaron, mięso i zupa, brakuje tylko sałatki
Chyba daruję im na razie drugie danie
Plan był taki, żeby zupa postawiła mi dziecko na nogi i na razie jest ok
Misi@, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam!
omg dziewczyny, od 3 godz probuje nadrobic! ale sie dzieje. temat Lady obgadany wzdluz i wszerz. ja mimo ze uslyszalam ze wlasciwie mam dobre cukry to dla spokoju sumienia i tak trzymam sie diety bo si e duzo lepiej na niej czuje, ot cala filozofia. a ze sama układam diety to jest mi łatwiej.
la lenka ja tak z ruchami mialam w poprzedniej ciazy. swieto lasu jak sie poruszyl. i zastanaiwam sie czy czkawke mozemy do ruchow zaliczac:)
musze sie pochwalic, mialam dzis pacjenta, schudł 30 kg! młody chlopak, ale dysycplina w jedzeniu z zegrakiem w reku! i efekt jest!
Misi@ lubi tę wiadomość
-
marlenak_me wrote:kurcze też bym sobie kupiła piłkę do skakania, na szkole rodzenia pokazywali ćwiczenia na niej, a po porodzie można ćwiczyc też brzuch. W decathlonie są za 36zl, więc przy najbliższym wyjezdzie do krk zakupię
swoją kupiłam za 13zł w hurtowni zabawek, dokładnie taką:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cad030439950.jpg
rozmawiałam dzisiaj z położną nt. bóli miesiączkowych, które od czasu do czasu mnie nawiedzają. powiedziała, że jest to raczej efekt ucisku maluszka gdzieś tam na dole niż skórczy przepowiadających bo te mają raczej charakter bezbolesny i napinania brzucha.
-
Milka i Lila witajcie:)
ja mam piłkę taką bez tych uszu, ale w poprzedniej ciazy chyba niepotrzbnie skakalam bo potem albo tak sie zlozylo mialam plamienie i szyjka sie skrocila:( i pilka poszla w odstawkę. widac byla nie dla mnie. ale korci mnie teraz:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:39
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dżuls uwielbiam taka gęsta i kwaskawa pomidorówke!
Chociaż w sumie od czasu kiedy jestem w ciąży ogólnie znacznie bardziej lubię pomidory... pamiętam, ze to była moja pierwsza zachcianka jak jeszcze nawet nie przypuszczalam, ze mam w brzuszku małego gumisia -
nick nieaktualnydiatomka wrote:witam!
omg dziewczyny, od 3 godz probuje nadrobic! ale sie dzieje. temat Lady obgadany wzdluz i wszerz. ja mimo ze uslyszalam ze wlasciwie mam dobre cukry to dla spokoju sumienia i tak trzymam sie diety bo si e duzo lepiej na niej czuje, ot cala filozofia. a ze sama układam diety to jest mi łatwiej.
la lenka ja tak z ruchami mialam w poprzedniej ciazy. swieto lasu jak sie poruszyl. i zastanaiwam sie czy czkawke mozemy do ruchow zaliczac:)
musze sie pochwalic, mialam dzis pacjenta, schudł 30 kg! młody chlopak, ale dysycplina w jedzeniu z zegrakiem w reku! i efekt jest!no to musial byc dobrze zmotywowany
-
Misia - widzisz, nawet nie wiedziałam, że są takie bio kostki. dzięki
Zmierzyłam znów ten nieszczęsny cukier i wyszedł 91, a za drugim razem 92. Dziwny był tamten pomiar. No, ale niestety mleko ryżowe idzie w odstawkę. A szkoda...myślałam, że budyń jaglany będę mogła jeść bezkarnie. -
nick nieaktualnyjulita wrote:swoją kupiłam za 13zł w hurtowni zabawek, dokładnie taką:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cad030439950.jpg
rozmawiałam dzisiaj z położną nt. bóli miesiączkowych, które od czasu do czasu mnie nawiedzają. powiedziała, że jest to raczej efekt ucisku maluszka gdzieś tam na dole niż skórczy przepowiadających bo te mają raczej charakter bezbolesny i napinania brzucha.
Mój siostrzeniec taka ma w piwnicy bo nie używa
chyba ją wezmę sobie hahajulita lubi tę wiadomość