X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    doczekalam się !!! mam 3 z przodu! juz ostatnia prosta . witam w 30 tyg:)

iii dostalam dziś wyplate za marzec!!! szok jakiś!

Diatomka no to masz dziś wyjątkowo dobry dzień, kumulacja miłych rzeczy... łap się w nagrodę za picolo =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Budyń teraz picolo ejj przestańcie bo będę musiała do sklepu iść :D :D

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:25

wnidtv73dpzdszlc.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ chlopak 17 letni. ja nie podejmuje sie dzieci w tym wieku, bo najczesciej rodzice chca a nie oni, a bez motywacji to niewiele mozna zdzialac. ja nikogo nie zmusze. ale na prosbe, po znajomosci sie ugiełam. i jestem pod wrazeniem. zupelnie inny człowiek!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak, hehe, w nagrode ide do PEPCO:) dokupie to czego mi brakuje dla małej, a wlasciwie sama nie wiem, ide oko nacieszyc:)
    kasa pojdzie w niedziele bo do ikei jedziemy , juz sie boje:)
    ale fakt gemba mi sie cieszy!

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka wrote:
    Dziewczyny, tak odnośnie obiadu - macie jakiś przepis na coś z porem? Mam mnóstwo pora zielonego. Mięso w domu to piersi z kury i mięso drobiowe indycze. Oprócz tego mnóstwo innych rzeczy, ale szukam inspiracji?
    Zupa krem serowa.
    Por, szczypior, serki topione i zwykły starty na tarce.
    Jak jesteś zainteresowana przepisem to daj znać i podam :)

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Lady dziewczyno kłamliw,, tydzień temu bodajże pisałaś że czekasz na taxi żeby gdzieś jechać a teraz już ze adresu nie znasz to nie wiesz jaki adres Masz?

Nie no ja już odpadam , kłamiesz kłamiesz kłamiesz tyle w temacie.

bo tydzień temu kiedy byłam z złamanym palcem to pojechałam do mieszkania gdzie kiedyś pracowałam jako niania, zadzwoniłam do mamy dzieci czy mogę tam posiedzieć póki R nie wróci, i tam pojechałam. Ciągle mam klucze od ich mieszkania bo na tyle mi ufają. Jeśli nie znasz całej sytuacji to nie mów że kłamie.

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka121 wrote:
    Cześć!
    Ja też dołączam późno, chociaż czytam od dawna. Mam termin na 10.09 i czekam na synka, Krzysia. Od 4 tygodni jestem na diecie cukrzycowej, bo niestety jestem słodką mamą. To była ostatnia rzecz jakiej się spodziewałam w ciąży, jestem młoda, w życiu nie miałam nadwagi (raczej niedowagę), w rodzinie nie ma cukrzycy. No ale cóż... musiałam się z tym pogodzić, przestrzegam diety mega restrykcyjnie (czasem aż za bardzo i muszę raczej uważać żeby się nie głodzić) i na razie mam dobra kontrolę, mam nadzieję, że tak już będzie i uda się do końca bez insuliny. Mam oczywiście trudniejsze momenty, kiedy zaczynam panikować, a że z zawodu jestem lekarzem (wprawdzie nie ginekologiem ani diabetologiem) to uwierzcie mi że nadmiar wiedzy szkodzi na psychę. To w skrócie o mnie. Mogę dołączyć?

Milka witamy :)

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka - możesz pokroić pora w paseczki i poddusić go w garnku aż zmięknie i na koniec zaciągnąć słodką śmietanką, sól, pieprz i do tego ugotować tagiatele :)
    U mnie dziś rolady z karkówki, w środku z cebulką, ogórkiem i kabanosem - pachną obłędnie.. tylko gdzie mój mąż?! Głodne jesteśmy :D

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    wybaczcie jeszcze ale jak wspomniałam o tej taxi to odnalazłam więc wstawiam screen :)

ja nawet w tego połamanego paluszka nie wierzę już bo czytając co zrobili lady a co wy pisałyście jak lekarze postępują z tym to są dwie rózne wersje , a lady być może wymyśla i tym sposobem jej lekarze są oczerniani przez nas na forum .

Przepraszam że wróciłam do tego już zakończyłam temat :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83610aa03e36.jpg

tak i po tym miałam cukier 125 po 2 serduszkach gofrów z mąki razowej troszku bitej śmietany, kawałkeczka nektarynki i odrobinkę ociupinke startej czekolady gorzkiej!
    Co niektóte cukrzycowe mamy tutaj lody jadły! I nikt ich nie opierdalał jak mnie ;/ uczepliście się strasznie mojej osoby, kłamczuch, dobra jestem kłamczuchą na orągło kłamie, tylko po co? po co miałambym was o kłamywać, nie widzę ni w huja sensu!

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    bo tydzień temu kiedy byłam z złamanym palcem to pojechałam do mieszkania gdzie kiedyś pracowałam jako niania, zadzwoniłam do mamy dzieci czy mogę tam posiedzieć póki R nie wróci, i tam pojechałam. Ciągle mam klucze od ich mieszkania bo na tyle mi ufają. Jeśli nie znasz całej sytuacji to nie mów że kłamie.
    haha dobre sobie :D Z taką fantazją twoje dziecię będzie miało wesoło xD

przyszła mama lubi tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy to czas, aby popcorn przygotować??

Dżuls, Paulinek, agatka196, Dominka92, snoopy_etka, karolcia87, skabarka, SweetCherryPie lubią tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    haha dobre sobie :D Z taką fantazją twoje dziecię będzie miało wesoło xD

Fantazją? uważacie że to fantazja!? Ciągle kłamie, wiecie co to jest chore! Nie wiecie jak u mnie jest! Nie wiecie nic o mnie! i zarzuciacie mi kłamstwa non stop. Mam tego dosyć.

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Gusiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trix myślę, ze tak! =)
    To właśnie chyba już ta pora... =)

trix, Paulinek, agatka196 lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Lady Savage Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    czy to czas, aby popcorn przygotować??

nie kurwa! bo ci cukier skoczy i laski cię z tego forum opierdolą na maksa

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    No już pojadę, do tego szpitala, dopakowałam się, ale muszę poczekać na R bo z Czapur na Polną się nie dostanę, bez samochodu, a taksówka tutaj nie dojedzie, bo adresu nie mam i to jest teren budowalny, ogrodzony, wiec kawał drogi z 2 torbami musiałabym iść. Ale się boję strasznie się boję tam jechać, nasłuchałam się tylu złych opinii. Boję się.
    hahahaha ja pierdole mieszkam 2 bloki dalej, adres dostałaś na rachunku za prąd zreszta kazdy taksówkarz sobie poradzi miałabys do pzejscia ze 100metrow śmiech na sali :D sory dziewczyny no musiałam, nie było mnie parę h bo byłam u gina a tu widzę dalej nasza księzniczka Was męczy xD

relgio4pxlxziakh.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:25

wnidtv73dpzdszlc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od4ayc5sdbsk_t.jpg

Lilla My, Paulinek, agatka196, Dominka92, trix, Mozjaka, karolcia87, skabarka, SweetCherryPie lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MadziaRatMed wrote:
    hahahaha ja pierdole mieszkam 2 bloki dalej, adres dostałaś na rachunku za prąd zreszta kazdy taksówkarz sobie poradzi miałabys do pzejscia ze 100metrow śmiech na sali :D sory dziewczyny no musiałam, nie było mnie parę h bo byłam u gina a tu widzę dalej nasza księzniczka Was męczy xD

Rachunki za prąd przychodzą na os. Czecham tam gdzie mieszka mama tych dziewczynek którymi się opiekowałam, bo tutaj nie mam jeszcze adresu. Czy tak to trudno zrozumieć, że ktoś nie ma adresu bo mieszka nielegalnie na placu budowy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 14:05

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak można nie mieć adresu? Jak kupiliście działkę, mieszkanie, dom cokolwiek, to zawsze na akcie notarialnym jest adres. No daj spokój dziewczyno, bo każdy fragment gruntu ma swój adres...

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
‹‹ 1599 1600 1601 1602 1603 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ