Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
U mnie nocka niezła, tylko 2 wstawania i od 2 do 6 ciurkiem spałam. Codzienny koktajl zrobiłam M-kowi przed pracą, dzisiaj z samych jagód, ostatnio mieszałam maliny z jagodami lub truskawkami. W sumie odkąd pojawiły się truskawki, to koktajl jest codziennie, tylko owoce się zmieniają.
U mnie takim magicznym dniem jest sobota, więc Anulka, Agatka - jutro świętujemy
Ja mam dziś za sobą prasowanie koszul i polówek dla męża do pracy - tak się rozpędziłam, że do końca przyszłego tygodnia jest oprasowanySwoją drogą - jak sobie radzicie z prasowaniem tych prześcieradełek z gumką? Mnie trafia ...
Zaraz robię fasolkę po bretońsku na jutro i farsz do zapiekanych cukinii, żeby w ten największy upał nie stać przy garach.
No iczeka mnie jeszcze pranie pokrowców od materacyków, poduszek, klinów i wszystkich, które się dały zdjąć. Zaplanowałam jeszcze odkurzanie całego domu. Ostatnio sama góra zajęła mi godzinę, a chcę jeszcze umyć podłogi i chociaż okna w 1 pokoju, żeby wszystkiego nie zostawiać na koniec - nie wiem tylko, w którym momencie skończy się tylko na planach i legnę brzuchem do góryDobrze chociaż, że weekendowe zakupy ogarnęłam wczoraj, jedno z głowy.
-
nick nieaktualnyMozjaka wrote:Chyba jeden z madrzejszych i wywazonych takstow jakie czytalam w trakcie ciazy.
Wrocilam ledwie zywa z miasta. Nie cierpie upalow.
Anulka fajnie ze ju wyszlas.
widzicie dziewczyny...nie śpieszyć się!
p.s dawno nie było;) słoniątko! 30t5d;) http://wrzucaj.net/images/2015/07/17/20150717123448.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 12:37
easymum, monaaa85, Wonderland, aldonaa, trix, Dominka92, Lilla My, la_lenka, adzia, Gusiak, agatka196, chabasse, Anitka201, Staraczka23, magdalenkaihelenka, skabarka, 4me lubią tę wiadomość
-
Hej, hej
dawno mnie u Was nie było, bo okazało się że z małego remontu zrobił się całkiem spory
współczuję tym dziewczynom, które mają takie naprawdę poważne remonty, bo ja już nie dawałam rady przy tym swoim niezbyt dużym. Jak się skończył remont, to wszystko zaczęło się psuć
więc czasu na nic nie było. A tak poza tym, to naszczęście wszystko u nas w porządku
Mam nadzieję, że teraz będę już znowu z Wami, ale nie sądzę, żebym dała radę Was nadrobić
Mam nadzieję, że u Was też wszystko dobrze
Mam jeszcze info dla dziewczyn, które chcą kupować monitor oddechu Angelcare - nie mogłam go prawie nigdzie znaleźć i dowiedziałam się od dystrybutora, że zmieniły się jakieś przepisy i nie może go na razie sprowadzić (cały czas czekają na decyzję z urzędu i nie mogą się doczekać). Prawdopodobnie monitory będą dostępne dopiero ok września/października (jeśli wszystko już dalej pójdzie zgodnie z planem). Jest jeszcze tylko jeden sklep, a przynajmniej my tylko jeden znaleźliśmy, który posiada większy zapas magazynowy (jeśli jesteście zainteresowane, to mogę podać linka) i monitory mają wtyczkę tj w PL. Nam na tym zależało, bo jakoś nie do końca ufam przejściówkom UK->PL, a tylko takie nieużywane monitory można znaleźć na allegro. -
Skoro dzisiaj słoniątka się pokazują, to i my - zdjęcie z wtorku, 29t+0d:
la_lenka, trix, julita, adzia, Gusiak, aldonaa, Wonderland, easymum, chabasse, Dominka92, karolcia87, .ona., Misi@, Anitka201, Staraczka23, magdalenkaihelenka, monaaa85, Sigma, skabarka, Carolline lubią tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
easymum - jeśli chodzi o prześcieradła z gumką, to tą część boczną gdzie jest wszyta gumka zakładałam na deskę i machnęłam żelazkiem. Na szczęście nie są wielkie, więc da radę to jakoś ponaciągać
ps. nie szalej z tym sprzątaniem, zostaw coś na jutroeasymum lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4433258756ef.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af8e9d98bd92.jpg
Ato ja sory ze bokiem, ale nie umiem na tablecue obrócić, zfjecie
Z przed chwili)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 13:13
Gusiak, Lilla My, chabasse, la_lenka, Dominka92, Wonderland, karolcia87, agatka196, trix, Misi@, adzia, Staraczka23, magdalenkaihelenka, monaaa85, Sigma, 4me lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:easymum - jeśli chodzi o prześcieradła z gumką, to tą część boczną gdzie jest wszyta gumka zakładałam na deskę i machnęłam żelazkiem. Na szczęście nie są wielkie, więc da radę to jakoś ponaciągać
ps. nie szalej z tym sprzątaniem, zostaw coś na jutro
Przez ostatnie dni miałam takiego lenia, że aż mąż mnie spytał, co ja robię przez tyle czasu. Najpierw się śmiertelnie obraziłam, a potem przyznałam mu rację, że dużo czasu marnuję, niestety ... poza tym poczytałam na sierpniówkach, że za miesiąc może byc już naprawdę ciężko coś zrobić, a ja mam jeszcze sporo do posprzątania po remontach, zresztą jeszcze nie skończonychpotem zajmę się układaniem ciuszków, pakowaniem torby i rzeczach wymagających nieco mniej wysiłku
-
alutka wrote:Hey
he he tak przeczytałam sobie Twój wpis i uświadomiłam sobie, że w 34 tyg i 5 dniu nasz Adasiek pojawił się na świecie !!! 35 tyg był dla nas pod tym względem magiczny
he he i kolcek ważył 2790
Aż się zestresowałam hehe. I jak Adaś zniósł przyjście na świat w tym tygodniu? Długo był w inkubatorze? -
Na co dzien wydaje mi sie nie byx jakisnszczegolnie duzy,a na zdjeciu wychodzi taki wielki! Wkurza mnie tylko, ze jest tak wysoko, przez co ciezko mi sie siedzi i czesto mam zgage, zazdroszcze wyzszym dziewczynom dluzszego tlowia, im na pewno lepiej sie to rozklada!!
-
,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:24
.ona., agatka196, Anitka201, easymum, MadziaRatMed, karolcia87, trix, Misi@, Lilla My, la_lenka, Gusiak, Wonderland, chabasse, adzia, Staraczka23, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, monaaa85, Sigma, skabarka, 4me lubią tę wiadomość
-
A to my:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/71148fa8c321.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ae63766a2a3b.jpgtrix, Misi@, Anitka201, aldonaa, la_lenka, Lilla My, Kasiarzynka, Gusiak, Wonderland, chabasse, adzia, Staraczka23, agatka196, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, monaaa85, Sigma, skabarka, 4me, Paulinek lubią tę wiadomość