Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aldonaa wrote:Madziu, nie koniecznie. Ja mam 176-177 cm i brzuszek dość nisko. Mimo tego ciężko mi się siedzi. Wolę już stać, ale wtedy mnie kręgosłup napierdziela. Jak siedzę to mam wrażenie, że brzuch chce mi miedzy cycki wejsc... Głupie uczucie.
przydaloby sie troche odstępu, teraz jeszcze bedzie gorzej, na szczescie na koniec jak sie obnizy brzuch to podobno ma byc lepiej
-
nick nieaktualnyTo teraz nasz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/813e0bbdcf39.jpg
Gusiak, Lilla My, Anitka201, aldonaa, Wonderland, chabasse, la_lenka, adzia, easymum, agatka196, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, Dominka92, monaaa85, Sigma, trix, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość
-
To i my się przywitamy ze swoim brzuszkiem
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79855a900bc8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eb7ca47e4e5.jpgLilla My, easymum, Wonderland, chabasse, la_lenka, aldonaa, Anitka201, Staraczka23, agatka196, magdalenkaihelenka, .ona., snoopy_etka, monaaa85, Sigma, trix, Kasiarzynka, skabarka, Paulinek lubią tę wiadomość
-
diatomka wrote:Anulka super ze juz wyszlas, ale sie naoogladałas tam pewnie i nasluchalas;)
Anitka a dawno bylo to kołeczko do siedzenia w biedronie?
Nie no dowiedziałam się co nieco na temat cc i znieczulen a nasluchalam nie słychać rodzących tam gdzie lezymy. -
nick nieaktualnyJak macie czas przed tv i ochotę to wlaczcie Polsat Cafe
w roli głównej kto? Dzieciw jakiej ilości? Czworaczki
Akurat reklamę wcisneli.
Odwalilam popeline jakiś ratunek znacie?
Depilowalam nogi pianką, osuszylam i po 30min nałożyłam głupia samoopalacz, wyskoczyły krosty jak by od pokrzywy, zmylam u dalej to samo a piecze i swedzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:Jestem niedobrą i wredną matką. Moja niuńka tak się dziś obijała z ruchami, że dotąd molestowałam brzuch aż biedna czkawki dostała
jak moja sie nie odzywa to mam taka podusie-gwiazdke z melodyjka kolysanki i jej puszczam przy brzuchu, z reguły od razu reaguje -
Staraczka23 wrote:Jak macie czas przed tv i ochotę to wlaczcie Polsat Cafe
w roli głównej kto? Dzieciw jakiej ilości? Czworaczki
Akurat reklamę wcisneli.
Ja nie wiem jakim cudem Ty czas znajdujesz na te wszystkie Polsatowe produkcje. Tyle tego tam leci, a Ty ze wszystkim na bieżącoPoza tym, zawsze miałam wrażenie, że one strasznie odmóżdżają ...
U mnie telewizor jest włączany dopiero na wiadomości, ew. jakiś film, a jak nic ciekawego nie ma, to w ramach relaksu coś na VOD puszczamy, albo filmy nagrane wcześniej, wtedy omijamy reklamy i sporo czasu się oszczędza. -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:Nie no dowiedziałam się co nieco na temat cc i znieczulen a nasluchalam nie słychać rodzących tam gdzie lezymy.
u nas porodowka i położnictwo jest po jednej stronie oddziału a po drugiej ginekologia i patologia, jak któraś mama ma mocne płuca to doskonale słychać, także ja się osłuchałam przez tydzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytrix wrote:Anulka - cieszę się, że jesteś już w domku
diatomka - młody ma 7 lat. My mieszkamy na uboczu miasta i tutaj nawet młodsze dzieciaki biegają same. Śmiesznie, bo tylko dzwonią po siebie domofonami...przypomina mi się, jak my za dzieciaków lataliśmy bandami
bento - mnie te podwórko bardzo ratuje. Jeszcze w zeszłym tygodniu starałam się do południa gdzieś z nim pojechać, żeby miał atrakcję. teraz jak muszę leżeć, to nie wiem co bym zrobiła. Pewnie siedziałby przed TV
alutka - pośpieszył się ten Wasz Adaś. Długo byliście z nim w szpitalu?
9 dnijego wypisać chcieli normalnie 4 doba, ale stwierdzili, że skoro ja leże 2 pietra wyżej to wypisza w ten sam dzień co mnie żebysmy mogli być razem
generalnie dostał 9/ 10 punktów
trix lubi tę wiadomość
-
Piękne macie brzuszki
A to my :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:22
aldonaa, magdalenkaihelenka, Staraczka23, snoopy_etka, Lilla My, Dominka92, Gusiak, monaaa85, chabasse, Wonderland, adzia, easymum, Anitka201, karolcia87, la_lenka, Sigma, trix, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeasymum wrote:Ja nie wiem jakim cudem Ty czas znajdujesz na te wszystkie Polsatowe produkcje. Tyle tego tam leci, a Ty ze wszystkim na bieżąco
Poza tym, zawsze miałam wrażenie, że one strasznie odmóżdżają ...
U mnie telewizor jest włączany dopiero na wiadomości, ew. jakiś film, a jak nic ciekawego nie ma, to w ramach relaksu coś na VOD puszczamy, albo filmy nagrane wcześniej, wtedy omijamy reklamy i sporo czasu się oszczędza.
Jak siedzę w domu sama to nie lubię w ciszy i tak lecę po kanałach, zaglądam tu i wietrze się na balkonie, pewnie muzyka by grała ale tuba się spaliła
maniaczka tv nie jestem ale muszę coś słyszeć
Magdalenkaihelenka ale cały czas masz nisko czy zaczął się iobniżać? Mi od tygodnia spokoju ni daje bo się zniza i obwody mniejsze. Mi dokucza kłucie żeber jak siedzę a spojenie miednica i biodra to jak rundę dłuższą robię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjeeeeeejj mąż odetnie mi dostęp do wspólnego konta jak zobaczy kolejny zakup
miałam już młodej nic nie kupować, ale stwierdziłam, że jednak coś różowego mieć musi
aldonaa, Lilla My, easymum, magdalenkaihelenka, Gusiak, diatomka, AniaM, la_lenka, Sigma, agatka196, trix, MadziaRatMed, Kasiarzynka, Anitka201, .ona., skabarka lubią tę wiadomość