X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • trix Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aldonaa - jakbym widziała swój brzuch ;)

aldonaa, .ona. lubią tę wiadomość

atdcwn154po83a78.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Madziu, nie koniecznie. Ja mam 176-177 cm i brzuszek dość nisko. Mimo tego ciężko mi się siedzi. Wolę już stać, ale wtedy mnie kręgosłup napierdziela. Jak siedzę to mam wrażenie, że brzuch chce mi miedzy cycki wejsc... Głupie uczucie.
    Mi brakuje miejaca miedzy piersiami a brzuchem :( przydaloby sie troche odstępu, teraz jeszcze bedzie gorzej, na szczescie na koniec jak sie obnizy brzuch to podobno ma byc lepiej

relgio4pxlxziakh.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny śliczne te wasze brzuchy :-) ja swój dodam w przyszłym tygodniu :-)
    Paulinek no w końcu coś u ciebie widać :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz nasz :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/813e0bbdcf39.jpg

Gusiak, Lilla My, Anitka201, aldonaa, Wonderland, chabasse, la_lenka, adzia, easymum, agatka196, magdalenkaihelenka, snoopy_etka, Dominka92, monaaa85, Sigma, trix, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i my się przywitamy ze swoim brzuszkiem :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79855a900bc8.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eb7ca47e4e5.jpg

Lilla My, easymum, Wonderland, chabasse, la_lenka, aldonaa, Anitka201, Staraczka23, agatka196, magdalenkaihelenka, .ona., snoopy_etka, monaaa85, Sigma, trix, Kasiarzynka, skabarka, Paulinek lubią tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Anulka super ze juz wyszlas, ale sie naoogladałas tam pewnie i nasluchalas;)

Anitka a dawno bylo to kołeczko do siedzenia w biedronie?

Nie no dowiedziałam się co nieco na temat cc i znieczulen a nasluchalam nie słychać rodzących tam gdzie lezymy.

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak macie czas przed tv i ochotę to wlaczcie Polsat Cafe :D
    w roli głównej kto? Dzieci :D w jakiej ilości? Czworaczki :D

Akurat reklamę wcisneli.

Odwalilam popeline jakiś ratunek znacie?
    Depilowalam nogi pianką, osuszylam i po 30min nałożyłam głupia samoopalacz, wyskoczyły krosty jak by od pokrzywy, zmylam u dalej to samo a piecze i swedzi :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A patrzac na wasze brzuszki naprawdę mam wrazenie że moj dość nisko jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Jestem niedobrą i wredną matką. Moja niuńka tak się dziś obijała z ruchami, że dotąd molestowałam brzuch aż biedna czkawki dostała :P

jak moja sie nie odzywa to mam taka podusie-gwiazdke z melodyjka kolysanki i jej puszczam przy brzuchu, z reguły od razu reaguje :)

• easymum Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka miała być na jutro, a nie wiem czy dotrwa, bo tak próbowałam, że właściwie obiad zjadłam ;)

Carolline lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczko kiedyś już pisalysmy że samoopalacz w ciąży jest zakazany. .

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 11:25

l22nhdge5b933eoh.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Jak macie czas przed tv i ochotę to wlaczcie Polsat Cafe :D
    w roli głównej kto? Dzieci :D w jakiej ilości? Czworaczki :D

Akurat reklamę wcisneli.

Ja nie wiem jakim cudem Ty czas znajdujesz na te wszystkie Polsatowe produkcje. Tyle tego tam leci, a Ty ze wszystkim na bieżąco :) Poza tym, zawsze miałam wrażenie, że one strasznie odmóżdżają ...
    U mnie telewizor jest włączany dopiero na wiadomości, ew. jakiś film, a jak nic ciekawego nie ma, to w ramach relaksu coś na VOD puszczamy, albo filmy nagrane wcześniej, wtedy omijamy reklamy i sporo czasu się oszczędza.

gg64rl68s121551a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka20 wrote:
    Nie no dowiedziałam się co nieco na temat cc i znieczulen a nasluchalam nie słychać rodzących tam gdzie lezymy.

u nas porodowka i położnictwo jest po jednej stronie oddziału a po drugiej ginekologia i patologia, jak któraś mama ma mocne płuca to doskonale słychać, także ja się osłuchałam przez tydzień:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka ja też mam brzuch bardzo nisko, podobnie do Ciebie, niestety ciężko mi stać i siedzieć bo mnie zaraz spojenie boli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    Anulka - cieszę się, że jesteś już w domku :)

diatomka - młody ma 7 lat. My mieszkamy na uboczu miasta i tutaj nawet młodsze dzieciaki biegają same. Śmiesznie, bo tylko dzwonią po siebie domofonami...przypomina mi się, jak my za dzieciaków lataliśmy bandami

bento - mnie te podwórko bardzo ratuje. Jeszcze w zeszłym tygodniu starałam się do południa gdzieś z nim pojechać, żeby miał atrakcję. teraz jak muszę leżeć, to nie wiem co bym zrobiła. Pewnie siedziałby przed TV

alutka - pośpieszył się ten Wasz Adaś. Długo byliście z nim w szpitalu?

9 dni :) jego wypisać chcieli normalnie 4 doba, ale stwierdzili, że skoro ja leże 2 pietra wyżej to wypisza w ten sam dzień co mnie żebysmy mogli być razem :P generalnie dostał 9/ 10 punktów :)

trix lubi tę wiadomość

• agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne macie brzuszki :-) A to my :

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:22

aldonaa, magdalenkaihelenka, Staraczka23, snoopy_etka, Lilla My, Dominka92, Gusiak, monaaa85, chabasse, Wonderland, adzia, easymum, Anitka201, karolcia87, la_lenka, Sigma, trix, Kasiarzynka, skabarka lubią tę wiadomość

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    easymum wrote:
    Ja nie wiem jakim cudem Ty czas znajdujesz na te wszystkie Polsatowe produkcje. Tyle tego tam leci, a Ty ze wszystkim na bieżąco :) Poza tym, zawsze miałam wrażenie, że one strasznie odmóżdżają ...
    U mnie telewizor jest włączany dopiero na wiadomości, ew. jakiś film, a jak nic ciekawego nie ma, to w ramach relaksu coś na VOD puszczamy, albo filmy nagrane wcześniej, wtedy omijamy reklamy i sporo czasu się oszczędza.

:D
    Jak siedzę w domu sama to nie lubię w ciszy i tak lecę po kanałach, zaglądam tu i wietrze się na balkonie, pewnie muzyka by grała ale tuba się spaliła :D :D
    maniaczka tv nie jestem ale muszę coś słyszeć :D

Magdalenkaihelenka ale cały czas masz nisko czy zaczął się iobniżać? Mi od tygodnia spokoju ni daje bo się zniza i obwody mniejsze. Mi dokucza kłucie żeber jak siedzę a spojenie miednica i biodra to jak rundę dłuższą robię.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow sliczne macie brzucholce :)

nad morzem dzis cud, miód malinki :) świeci sloneczko, wieje iatr więc temperatura optymalna.....aaajjjjjjjj jak tylko trochę słońce przestanie grzac zabieramy mlodego na plaże :) :)

miłego dnia :)

easymum, 4me lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeeeeeejj mąż odetnie mi dostęp do wspólnego konta jak zobaczy kolejny zakup :P :P miałam już młodej nic nie kupować, ale stwierdziłam, że jednak coś różowego mieć musi :P

mvmhdz.jpg

aldonaa, Lilla My, easymum, magdalenkaihelenka, Gusiak, diatomka, AniaM, la_lenka, Sigma, agatka196, trix, MadziaRatMed, Kasiarzynka, Anitka201, .ona., skabarka lubią tę wiadomość

‹‹ 1617 1618 1619 1620 1621 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ