Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka, przestań już z tymi oskarżeniami! Bo na przekupkę z targu wychodzisz, co to tylko taniej sensacji szuka. Daj spokój, tak jak już wiele razy to obiecywałaś. Masz 100% pewności, że Lady kłamie? Jesteś obok niej i widzisz co robi? Dasz sobie rękę uciąć, że masz rację? Oczywiście, że nie, więc nie podkręcaj atmosfery, bo to zabawne nie jest.
Anitka201, aldonaa, la_lenka, 4me, Carolline lubią tę wiadomość
-
Julita po Tobie to prawie w ogóle tej ciazy nie widać... gdzie Ty trzymasz to maleństwo?
Faktycznie różnice w brzuszkach są kolosalne, a wiek ciąży różny raptem o 2-3 tygodnie... ja tez juz nigdy, przenigdy nie będę się sugerować wielkością brzuszka!julita lubi tę wiadomość
-
Marlenka wiem, a zresztą mam ambitny plan zrzucić naprawdę sporo.
Tylko zazdroszczę takiego brzuszka w taki dzień jak dzisiaj.
Ledwie wróciłam z biedronki i leże i sapie i dysze. Dobrze ze mój brat się pofatygował i przyszedł mi psy wyprowadzić bo by mnie chyba z ulicy dziś zbierali. -
diatomka wrote:Dżuls ale fajna piłeczka:) ile masz cm?
dziewczyny jak tu dodac osobe do znajomych, gdzie tu sa znajomi w ogole, bo chcialam ten numer wyslac komus a nie wiem jak to ogarnac:(
Diatomka, kliknij na nick danej osoby i wyświetli Ci się przycisk "dodaj do przyjaciółek"
Skabarka wysłałam zapro -
diatomka wrote:Dżuls ale fajna piłeczka:) ile masz cm?
dziewczyny jak tu dodac osobe do znajomych, gdzie tu sa znajomi w ogole, bo chcialam ten numer wyslac komus a nie wiem jak to ogarnac:(A pępek ma ksywę "pstryczek-elektryczek", żeby dziecko przestało wreszcie pytać co to i czemu tak wystaje
Ale bez obaw, w pierwszej ciąży też wystawał i wszystko po porodzie pięknie się schowało
Co do nadwagi, to ważę teraz, uśredniając pomiary domowe i u różnych ginów, w okolicach 79 kg, przy 170 cm wzrostu
Startowałam z 78kg, a w pierwszej ciąży ważyłam równe 65kg, po porodzie 60kg, także tego, kręgosłup czuje różnicę
-
nick nieaktualny