Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z 3 z przodu - jaka radocha
Dzisiejsze przedpołudnie spędziłam serialowo na kanapie i nic mn się nie chce. Powinnam pozamawiać trochę rzeczy, ale moje dziecię nie lubi jak siedzę przed kompem ~ rozpycha się i wierci, więc muszę chyba z męża laptopa skorzystać. W ogóle zauważyłam, że mój mały nie lubi jak jestem w pozycji siedzącej, też tak macie?
Aha, wiecie może co z Lady? Mam nadzieję, że się nie obraziła i da znać co i jak...Kasiarzynka, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a to mój mały bębenek tuż przed wyjściem na wizytę do gina 32w1d
dam znać wieczorem co słychać u mojej panienki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/18857f88cde9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/15e73dc27057.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:40
aldonaa, snoopy_etka, Staraczka23, Sigma, trix, agatka196, karolcia87, diatomka, Kasiarzynka, Anitka201, Gusiak, la_lenka, .ona., magdalenkaihelenka, skabarka, Lilla My, Wonderland, alutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Ja rano przeczytalam na sierpniowkach, ze Lady jest w tym szpitalu i ze podali jej insuline. Sama sie zastanawiam co jej tam powiedzieli...
aldonaa, diatomka, trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
To ja też, środa 32+3
I kocyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:41
Staraczka23, trix, aldonaa, agatka196, easymum, diatomka, Kasiarzynka, Anitka201, Gusiak, la_lenka, .ona., magdalenkaihelenka, skabarka, Lilla My, Wonderland, karolcia87, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Najważniejsze, że tam się nie wymiga ani od diety, ani od insuliny, może ją wreszcie porządnie przebadają i nie będzie dyskusji z lekarzami, bo oni na tych oddziałąch nikogo nie pytają o zdanie, czy "ma ochotę przyjmować leki", czy nie. Tylko jej to na zdrowie wyjdzie. Trzymam kciuki, żeby z Zuzką było wszystko ok.
-
snoopy_etka wrote:Dzięki karolcia87, bo myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna. Głównie polegiwuję, a jak siedzę, to w pozycji półleżącej, bo mój mały nie pozwala mi inaczej ;/
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
aldona zgadzam się! raz ze nic nie wiadomo napewno . kiedys w pracy chcialam byc grzeczna i powiedzialam przed calym korytarzem ludzi ze teraz ma wejsc do lekarza Pani w ciązy, i wskazuje na nia a ta do mnie ze ona nie jest w ciazy!
od tej pory boje sie nawet zapytac kogos czy ktos jest w ciazy , jak podejrzewam:) ot taka nauczka dla mnie. ale ja to w ogole mam nie wyparzony jęzor. najpierw powiem potem pomysle...
julita jej jaki malusi brzusio!julita lubi tę wiadomość