X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    No nie wiem, czy z dwiema to sie wyrobimy... wydaje mi się, ze jedna to pewnie będzie, a później to już posypia się pierwsze fotki dzieciaczków =)
    Spokojnie są dziewczyny z terminem pod koniec września :)
    będą fotki brzuszków i maluszków :)

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 29wrzesnia a mysle ze urodze pocZatek pazdziernika nawet :))

relgio4pxlxziakh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dżuls dzięki!!! :D cena też super, tylko chyba najładniejszy kolor (ten Twój :P) im zniknął z oferty. Poczekam kilka dni, może wystawią znowu :D
    Nie, oni chyba od początku mieli problem z tym zdjęciem, pamiętam, ze wysyłałąm do nich maila z pytaniem, czy ten kolor jest jeszcze dostępny skoro nie ma foty. A jak nie, to te spodnie są jeszcze na kilku innych aukcjach, jak coś :P

Sigma lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:42

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moj brzuchol:)raz mi sie zdaje maly a raz duzy cholera wie :P:P

acbbdfa358fe826fmed.jpg

d7963db089477882med.jpg

trix, la_lenka, aldonaa, Lilla My, agatka196, Staraczka23, Gusiak, Dżuls, skabarka, snoopy_etka, Wonderland, Anitka201, easymum, adzia, karolcia87, julita, Carolline lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka - mój niestety trafił w zerówce szkolnej na "bardzo słabą" panią (delikatnie mówiąc). Nie robili nic! szkoda mi było, bo jak robił zerówkę przedszkolną, to bardzo dużo dzieciaki pracowały. Przez ten rok dużo przepadło. Ja z nim ćwiczyłam, ale to nie to.

atdcwn154po83a78.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się zdrzemnęło po obiadku :D

Piękne wszystkie nasze brzusie!! :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my :) paski poszerzają xD albo moje lustro poszerza haha
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf1a700046fb.jpg

Lilla My, Gusiak, aldonaa, agatka196, trix, Wonderland, snoopy_etka, la_lenka, Anitka201, Staraczka23, diatomka, Dżuls, easymum, adzia, Kasiarzynka, karolcia87, .ona., julita lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrr siedzę w kuchni i się rozpływam. R przyjedzie z pracy i jadę po jakiś wentylator bo umrę.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:42

trix lubi tę wiadomość

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jeśli możesz to poproszę o link!!

Proszę bardzo: http://www.losmedicos.pl/ :)

skabarka lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale wy macie śliczne brzuszki :-) Napatrzeć się nie mogę. Mój też sprawy, chociaż moja mama mówi ze zgrabniutki. Z synem miałam taki rozlazly, a ten mi się podoba.
    Poszalałam dzisiaj na wyprzedażach, nogi mi wchodzą w tylek. Chciałam sobie kupić jakieś klapki ale niestety nie weszły mi nogi w żadne. Pomijając ze noszę 37 a przymierzalam 39. W końcu kupiłam japonki za grosze, będę miała potem do szpitala pod prysznic. Trochę żałuję że nie kupiłam crocsow w Lidl jak były po taniosci i ładne. Eh

• 4me Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh jak milo bylo wygrzac dupke :)

Witam sie popoludniowo :) Nasz dzisiejszych brzuchol- dalej 92 cm, nie rosnie zbytnio a maluszek tak- gdzie on sie tam bedzie miescil biedaczek :/ na zywo brzuchol wiekszy- moj tablet ma chyba jakas opcje wyszczuplania ;)

28hfqyq.jpg

2ilfwxj.jpg

Edit: Kurde ja nie wiem co ostatnio zle robię,ze wszystkie zdjęcia wychodzę poprzekrecane :/ korzystam ciągle z tego samego serwisu i na tablecie tez zdjęcia ladnie odwrócone :/ musze sie mojego podpytać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:48

Lilla My, la_lenka, aldonaa, easymum, agatka196, trix, Gusiak, Kasiarzynka, skabarka, Wonderland, karolcia87, julita, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    Skabarka - powiedz mi kochana, czy przygotowujesz się z synkiem do szkoły? Nie myślę o wyprawce, ale ćwiczeniach? Nie wiem, robicie, np. szlaczki, czytacie itd. Ja mam jakieś lęki przed tą I klasą ;(

Trix, choćbyś nie wiem jak przygotowywała dziecko do I klasy, to większość zależy od nauczycielki- czy trafi się otwarta, wplatająca w lekcję sporo elementów zabawy, czy tradycjonalistka, która nie akceptuje zmian...niestety :/

A tu mój brzuchol, który na żywo wygląda na większy (tak mi się wydaje ;) ). Na plusie ok 11/12 kg.
    10cd8ae6355997e5med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:42

la_lenka, aldonaa, Lilla My, easymum, agatka196, 4me, Gusiak, Kasiarzynka, Wonderland, karolcia87, julita, Anitka201 lubią tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    Laski ale wy macie śliczne brzuszki :-) Napatrzeć się nie mogę. Mój też sprawy, chociaż moja mama mówi ze zgrabniutki. Z synem miałam taki rozlazly, a ten mi się podoba.
    Poszalałam dzisiaj na wyprzedażach, nogi mi wchodzą w tylek. Chciałam sobie kupić jakieś klapki ale niestety nie weszły mi nogi w żadne. Pomijając ze noszę 37 a przymierzalam 39. W końcu kupiłam japonki za grosze, będę miała potem do szpitala pod prysznic. Trochę żałuję że nie kupiłam crocsow w Lidl jak były po taniosci i ładne. Eh
    Ja kupilam podrobke crocsow w kauflandzie za 8zl:)

relgio4pxlxziakh.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila- jak masz u siebie tkmaxx to zobacz za croscami :) mi mąż kupił w podobnej cenie, a bez tej żenady z pchaniem w Lidlu :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    mąż mi kupił piłkę do skakania, tylko nie ma chętnego do napompowania bo remont wre :-) też bym chętnie przytuliła wentylator ehh musimy się przemęczyc

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Lila- jak masz u siebie tkmaxx to zobacz za croscami :) mi mąż kupił w podobnej cenie, a bez tej żenady z pchaniem w Lidlu :)

dzięki, zerkne. Mam jakieś stare w domu ale już wyciuchane. No rzeczywiście to co się dzieje w.lidlu przy takich towarach jest masakryczne. Na YouTube jest mnóstwo filmików. Podróbek nie chce kupować bo niestety w tej ciąży mam problem z zapachami a te podroby strasznie jadą.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podroby, ale takie ciut droższe (za 25 zł), ze zwykłego polskiego sklepu i są super, najważniejsze, że właśnie nie smierdzialy. Chodzę w nich już kilka lat.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila- a najlepsze, że w Lidlu się na nie wszyscy rzucali, a jak były w biedrze to u mnie leżały chyba z tydzien xD haha
    W tkmaxx najpierw były za 99, pozniej cos ok 70, moze teraz bedą jeszcze tańsze :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 1621 1622 1623 1624 1625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ