Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Dżuls dzięki!!!
cena też super, tylko chyba najładniejszy kolor (ten Twój
) im zniknął z oferty. Poczekam kilka dni, może wystawią znowu
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trix, la_lenka, aldonaa, Lilla My, agatka196, Staraczka23, Gusiak, Dżuls, skabarka, snoopy_etka, Wonderland, Anitka201, easymum, adzia, karolcia87, julita, Carolline lubią tę wiadomość
-
skabarka - mój niestety trafił w zerówce szkolnej na "bardzo słabą" panią (delikatnie mówiąc). Nie robili nic! szkoda mi było, bo jak robił zerówkę przedszkolną, to bardzo dużo dzieciaki pracowały. Przez ten rok dużo przepadło. Ja z nim ćwiczyłam, ale to nie to.
-
A to my
paski poszerzają xD albo moje lustro poszerza haha
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf1a700046fb.jpgLilla My, Gusiak, aldonaa, agatka196, trix, Wonderland, snoopy_etka, la_lenka, Anitka201, Staraczka23, diatomka, Dżuls, easymum, adzia, Kasiarzynka, karolcia87, .ona., julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skabarka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski ale wy macie śliczne brzuszki
Napatrzeć się nie mogę. Mój też sprawy, chociaż moja mama mówi ze zgrabniutki. Z synem miałam taki rozlazly, a ten mi się podoba.
Poszalałam dzisiaj na wyprzedażach, nogi mi wchodzą w tylek. Chciałam sobie kupić jakieś klapki ale niestety nie weszły mi nogi w żadne. Pomijając ze noszę 37 a przymierzalam 39. W końcu kupiłam japonki za grosze, będę miała potem do szpitala pod prysznic. Trochę żałuję że nie kupiłam crocsow w Lidl jak były po taniosci i ładne. Eh -
Ohh jak milo bylo wygrzac dupke
Witam sie popoludniowoNasz dzisiejszych brzuchol- dalej 92 cm, nie rosnie zbytnio a maluszek tak- gdzie on sie tam bedzie miescil biedaczek
na zywo brzuchol wiekszy- moj tablet ma chyba jakas opcje wyszczuplania
Edit: Kurde ja nie wiem co ostatnio zle robię,ze wszystkie zdjęcia wychodzę poprzekrecanekorzystam ciągle z tego samego serwisu i na tablecie tez zdjęcia ladnie odwrócone
musze sie mojego podpytać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:48
Lilla My, la_lenka, aldonaa, easymum, agatka196, trix, Gusiak, Kasiarzynka, skabarka, Wonderland, karolcia87, julita, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
trix wrote:Skabarka - powiedz mi kochana, czy przygotowujesz się z synkiem do szkoły? Nie myślę o wyprawce, ale ćwiczeniach? Nie wiem, robicie, np. szlaczki, czytacie itd. Ja mam jakieś lęki przed tą I klasą ;(
Trix, choćbyś nie wiem jak przygotowywała dziecko do I klasy, to większość zależy od nauczycielki- czy trafi się otwarta, wplatająca w lekcję sporo elementów zabawy, czy tradycjonalistka, która nie akceptuje zmian...niestety
A tu mój brzuchol, który na żywo wygląda na większy (tak mi się wydaje). Na plusie ok 11/12 kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:42
la_lenka, aldonaa, Lilla My, easymum, agatka196, 4me, Gusiak, Kasiarzynka, Wonderland, karolcia87, julita, Anitka201 lubią tę wiadomość
Kubuś -
lila1983 wrote:Laski ale wy macie śliczne brzuszki
Napatrzeć się nie mogę. Mój też sprawy, chociaż moja mama mówi ze zgrabniutki. Z synem miałam taki rozlazly, a ten mi się podoba.
Poszalałam dzisiaj na wyprzedażach, nogi mi wchodzą w tylek. Chciałam sobie kupić jakieś klapki ale niestety nie weszły mi nogi w żadne. Pomijając ze noszę 37 a przymierzalam 39. W końcu kupiłam japonki za grosze, będę miała potem do szpitala pod prysznic. Trochę żałuję że nie kupiłam crocsow w Lidl jak były po taniosci i ładne. Eh
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Lila- jak masz u siebie tkmaxx to zobacz za croscami
mi mąż kupił w podobnej cenie, a bez tej żenady z pchaniem w Lidlu
dzięki, zerkne. Mam jakieś stare w domu ale już wyciuchane. No rzeczywiście to co się dzieje w.lidlu przy takich towarach jest masakryczne. Na YouTube jest mnóstwo filmików. Podróbek nie chce kupować bo niestety w tej ciąży mam problem z zapachami a te podroby strasznie jadą.