X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiak wrote:
    No nie wiem, czy z dwiema to sie wyrobimy... wydaje mi się, ze jedna to pewnie będzie, a później to już posypia się pierwsze fotki dzieciaczków =)
    Spokojnie są dziewczyny z terminem pod koniec września :)
    będą fotki brzuszków i maluszków :)

• MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 29wrzesnia a mysle ze urodze pocZatek pazdziernika nawet :))

relgio4pxlxziakh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dżuls dzięki!!! :D cena też super, tylko chyba najładniejszy kolor (ten Twój :P) im zniknął z oferty. Poczekam kilka dni, może wystawią znowu :D
    Nie, oni chyba od początku mieli problem z tym zdjęciem, pamiętam, ze wysyłałąm do nich maila z pytaniem, czy ten kolor jest jeszcze dostępny skoro nie ma foty. A jak nie, to te spodnie są jeszcze na kilku innych aukcjach, jak coś :P

Sigma lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:42

• PannaB Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to moj brzuchol:)raz mi sie zdaje maly a raz duzy cholera wie :P:P

acbbdfa358fe826fmed.jpg

d7963db089477882med.jpg

trix, la_lenka, aldonaa, Lilla My, agatka196, Staraczka23, Gusiak, Dżuls, skabarka, snoopy_etka, Wonderland, Anitka201, easymum, adzia, karolcia87, julita, Carolline lubią tę wiadomość

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • trix Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka - mój niestety trafił w zerówce szkolnej na "bardzo słabą" panią (delikatnie mówiąc). Nie robili nic! szkoda mi było, bo jak robił zerówkę przedszkolną, to bardzo dużo dzieciaki pracowały. Przez ten rok dużo przepadło. Ja z nim ćwiczyłam, ale to nie to.

atdcwn154po83a78.png
  • Lilla My Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się zdrzemnęło po obiadku :D

Piękne wszystkie nasze brzusie!! :)

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to my :) paski poszerzają xD albo moje lustro poszerza haha
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf1a700046fb.jpg

Lilla My, Gusiak, aldonaa, agatka196, trix, Wonderland, snoopy_etka, la_lenka, Anitka201, Staraczka23, diatomka, Dżuls, easymum, adzia, Kasiarzynka, karolcia87, .ona., julita lubią tę wiadomość

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrr siedzę w kuchni i się rozpływam. R przyjedzie z pracy i jadę po jakiś wentylator bo umrę.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:42

trix lubi tę wiadomość

• Wonderland Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    jeśli możesz to poproszę o link!!

Proszę bardzo: http://www.losmedicos.pl/ :)

skabarka lubi tę wiadomość

<3
    MRqfp2.pngAnMUp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ale wy macie śliczne brzuszki :-) Napatrzeć się nie mogę. Mój też sprawy, chociaż moja mama mówi ze zgrabniutki. Z synem miałam taki rozlazly, a ten mi się podoba.
    Poszalałam dzisiaj na wyprzedażach, nogi mi wchodzą w tylek. Chciałam sobie kupić jakieś klapki ale niestety nie weszły mi nogi w żadne. Pomijając ze noszę 37 a przymierzalam 39. W końcu kupiłam japonki za grosze, będę miała potem do szpitala pod prysznic. Trochę żałuję że nie kupiłam crocsow w Lidl jak były po taniosci i ładne. Eh

• 4me Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh jak milo bylo wygrzac dupke :)

Witam sie popoludniowo :) Nasz dzisiejszych brzuchol- dalej 92 cm, nie rosnie zbytnio a maluszek tak- gdzie on sie tam bedzie miescil biedaczek :/ na zywo brzuchol wiekszy- moj tablet ma chyba jakas opcje wyszczuplania ;)

28hfqyq.jpg

2ilfwxj.jpg

Edit: Kurde ja nie wiem co ostatnio zle robię,ze wszystkie zdjęcia wychodzę poprzekrecane :/ korzystam ciągle z tego samego serwisu i na tablecie tez zdjęcia ladnie odwrócone :/ musze sie mojego podpytać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:48

Lilla My, la_lenka, aldonaa, easymum, agatka196, trix, Gusiak, Kasiarzynka, skabarka, Wonderland, karolcia87, julita, Anitka201 lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Luna1 Ekspertka

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trix wrote:
    Skabarka - powiedz mi kochana, czy przygotowujesz się z synkiem do szkoły? Nie myślę o wyprawce, ale ćwiczeniach? Nie wiem, robicie, np. szlaczki, czytacie itd. Ja mam jakieś lęki przed tą I klasą ;(

Trix, choćbyś nie wiem jak przygotowywała dziecko do I klasy, to większość zależy od nauczycielki- czy trafi się otwarta, wplatająca w lekcję sporo elementów zabawy, czy tradycjonalistka, która nie akceptuje zmian...niestety :/

A tu mój brzuchol, który na żywo wygląda na większy (tak mi się wydaje ;) ). Na plusie ok 11/12 kg.
    10cd8ae6355997e5med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:42

la_lenka, aldonaa, Lilla My, easymum, agatka196, 4me, Gusiak, Kasiarzynka, Wonderland, karolcia87, julita, Anitka201 lubią tę wiadomość

Kubuś bl9c3e5e2cvzpimq.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    Laski ale wy macie śliczne brzuszki :-) Napatrzeć się nie mogę. Mój też sprawy, chociaż moja mama mówi ze zgrabniutki. Z synem miałam taki rozlazly, a ten mi się podoba.
    Poszalałam dzisiaj na wyprzedażach, nogi mi wchodzą w tylek. Chciałam sobie kupić jakieś klapki ale niestety nie weszły mi nogi w żadne. Pomijając ze noszę 37 a przymierzalam 39. W końcu kupiłam japonki za grosze, będę miała potem do szpitala pod prysznic. Trochę żałuję że nie kupiłam crocsow w Lidl jak były po taniosci i ładne. Eh
    Ja kupilam podrobke crocsow w kauflandzie za 8zl:)

relgio4pxlxziakh.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila- jak masz u siebie tkmaxx to zobacz za croscami :) mi mąż kupił w podobnej cenie, a bez tej żenady z pchaniem w Lidlu :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    mąż mi kupił piłkę do skakania, tylko nie ma chętnego do napompowania bo remont wre :-) też bym chętnie przytuliła wentylator ehh musimy się przemęczyc

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moka89 wrote:
    Lila- jak masz u siebie tkmaxx to zobacz za croscami :) mi mąż kupił w podobnej cenie, a bez tej żenady z pchaniem w Lidlu :)

dzięki, zerkne. Mam jakieś stare w domu ale już wyciuchane. No rzeczywiście to co się dzieje w.lidlu przy takich towarach jest masakryczne. Na YouTube jest mnóstwo filmików. Podróbek nie chce kupować bo niestety w tej ciąży mam problem z zapachami a te podroby strasznie jadą.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam podroby, ale takie ciut droższe (za 25 zł), ze zwykłego polskiego sklepu i są super, najważniejsze, że właśnie nie smierdzialy. Chodzę w nich już kilka lat.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • moka89 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila- a najlepsze, że w Lidlu się na nie wszyscy rzucali, a jak były w biedrze to u mnie leżały chyba z tydzien xD haha
    W tkmaxx najpierw były za 99, pozniej cos ok 70, moze teraz bedą jeszcze tańsze :)

Gabrysia <3
    klz9df9h2mnehf2h.png
‹‹ 1621 1622 1623 1624 1625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ