Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:A brzuch boli?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Zobaczylam plamke krwi na papierze nie wiem co robic. Czy jechac na IP czy poczekac co bedzie za godzine?
a plamilas juz wczesniej? bierzesz duphaston? moje plamienie okazalo sie w ogole nie grozne ale biore duphaston jeszcze 10 dni tak zapobiegawczo -
Misi@ jeżeli krew była czerwona to ja bym pojechała na IP, bo i tak nie będziesz spała. O tej godzinie powinni Cię w miarę szybko przyjąć i doradzić czy jutro iść na uczelnie czy leżakować.
Co do mojego prezentu, dziękuje dziewczyny kochane jesteście. Tak robiłam sama choć nie, mąż dzielnie pomagał w cięciu bo uznał że za bardzo się napinam jak takim nożem tnę podobny prezent mąż dostał ode mnie pod choinkę Koleżanka zaraziła mnie tą pasją i nie jest to aż tak trudne na jakie wyglądaAniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualnyeM wrote:Misi@ jeżeli krew była czerwona to ja bym pojechała na IP, bo i tak nie będziesz spała. O tej godzinie powinni Cię w miarę szybko przyjąć i doradzić czy jutro iść na uczelnie czy leżakować.
Co do mojego prezentu, dziękuje dziewczyny kochane jesteście. Tak robiłam sama choć nie, mąż dzielnie pomagał w cięciu bo uznał że za bardzo się napinam jak takim nożem tnę podobny prezent mąż dostał ode mnie pod choinkę Koleżanka zaraziła mnie tą pasją i nie jest to aż tak trudne na jakie wygląda
a gdzie sie mozna tego nauczyc? -
wiaraczynicuda wrote:a gdzie sie mozna tego nauczyc?
https://www.youtube.com/watch?v=R0BLwmv06LM
https://www.youtube.com/watch?v=cIskp4YdztQ
Tu np jest podobne tylko bez boków, ja wolę mieć te boki łączące bo to wtedy tak się nie rozpada na płasko. Przy czym sporo trzeba zainwestować w sprzęt. Mata do cięcia, nóż do cięcia, linijki, oczywiście papiery, dziurkacze, kleje, dodatkowe zdobienia bo nie każde zrobi się samemu. Ja już wydałam na to z 300zł lekko
Ostatnio zrobiłam taką na urodziny:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9adddfb74903.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:32
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłasnie obejrzałam ten pierwszy tutorial i wyglada na całkiem proste lecz pracochlonne i trzeba miec dobry pomysł co w srodku umiescic ale moze bym zrobila taka dla siostry na 18 bo ma za miesiac Musze pomysleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:37
eM lubi tę wiadomość
-
wiaraczynicuda wrote:własnie obejrzałam ten pierwszy tutorial i wyglada na całkiem proste lecz pracochlonne i trzeba miec dobry pomysł co w srodku umiescic ale moze bym zrobila taka dla siostry na 18 bo ma za miesiac Musze pomysleć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:38
wiaraczynicuda lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle juz nic nie ma byly dwie plamki, a teraz jest normalny sluz. Chyba jednak odpusze jutrzejsze zajecia. Nie chcialam ich informowac o ciazy, ale w sumie beda bardziej wyrozumiali. A z ta angina teraz nie powinnam sie ruszac. Bo sie jeszcze doprawie.trudno malenstwo wazniejsze od kolejnego dyplomu!
eM, adzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny