X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    A brzuch boli?
    Nie jakos nadzwyczajnie, tak jak zawsze co jakis czas szyjka i bole jak na @ ale nie caly czas i to mnie pociesza. Przepraszam dziewczyny, pewnie panikuje, ale nie wiem co robic :/ krew byla czerwona. A moze to od mojej nadzerki, ktora mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być nadzerka ale na ip mozesz jechac jednak

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Zobaczylam plamke krwi na papierze nie wiem co robic. Czy jechac na IP czy poczekac co bedzie za godzine? :/

a plamilas juz wczesniej? bierzesz duphaston? moje plamienie okazalo sie w ogole nie grozne ale biore duphaston jeszcze 10 dni tak zapobiegawczo

• eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ jeżeli krew była czerwona to ja bym pojechała na IP, bo i tak nie będziesz spała. O tej godzinie powinni Cię w miarę szybko przyjąć i doradzić czy jutro iść na uczelnie czy leżakować.

Co do mojego prezentu, dziękuje dziewczyny :) kochane jesteście. Tak robiłam sama :) choć nie, mąż dzielnie pomagał w cięciu bo uznał że za bardzo się napinam jak takim nożem tnę :D podobny prezent mąż dostał ode mnie pod choinkę :) Koleżanka zaraziła mnie tą pasją i nie jest to aż tak trudne na jakie wygląda :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia weź jedź , naprawde , lepiej na darmo się przejechac niż żałowac że się nie pojechało , leć szybko i jak wrócisz to napisz nam co i jak .

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Misi@ jeżeli krew była czerwona to ja bym pojechała na IP, bo i tak nie będziesz spała. O tej godzinie powinni Cię w miarę szybko przyjąć i doradzić czy jutro iść na uczelnie czy leżakować.

Co do mojego prezentu, dziękuje dziewczyny :) kochane jesteście. Tak robiłam sama :) choć nie, mąż dzielnie pomagał w cięciu bo uznał że za bardzo się napinam jak takim nożem tnę :D podobny prezent mąż dostał ode mnie pod choinkę :) Koleżanka zaraziła mnie tą pasją i nie jest to aż tak trudne na jakie wygląda :)

a gdzie sie mozna tego nauczyc?:)

• eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    a gdzie sie mozna tego nauczyc?:)
    Mi pokazała koleżanka, ale sporo tutoriali jest na necie:
    https://www.youtube.com/watch?v=R0BLwmv06LM
    https://www.youtube.com/watch?v=cIskp4YdztQ
    Tu np jest podobne tylko bez boków, ja wolę mieć te boki łączące bo to wtedy tak się nie rozpada na płasko. Przy czym sporo trzeba zainwestować w sprzęt. Mata do cięcia, nóż do cięcia, linijki, oczywiście papiery, dziurkacze, kleje, dodatkowe zdobienia bo nie każde zrobi się samemu. Ja już wydałam na to z 300zł lekko :D
    Ostatnio zrobiłam taką na urodziny:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9adddfb74903.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:32

Maks - ur 08.09.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    śliczna :)Też lubie robić własnorecznie wykonane kartki robiłam dla koleżanki z muffinkami i dla chlopaka takiego psa co jak sie ciagnie za jezyk to otwiera i podnosi uszy do gory :)

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie obejrzałam ten pierwszy tutorial i wyglada na całkiem proste lecz pracochlonne i trzeba miec dobry pomysł co w srodku umiescic ale moze bym zrobila taka dla siostry na 18 bo ma za miesiac :) Musze pomysleć:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:37

eM lubi tę wiadomość

• eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiaraczynicuda wrote:
    własnie obejrzałam ten pierwszy tutorial i wyglada na całkiem proste lecz pracochlonne i trzeba miec dobry pomysł co w srodku umiescic ale moze bym zrobila taka dla siostry na 18 bo ma za miesiac :) Musze pomysleć:)
    Dokładnie tak, pracochłonne ale nie trudne :) czasem coś z pomysłów można podpatrzeć w necie, czasem do takiego boxa można po prostu schować prezent :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 21:38

wiaraczynicuda lubi tę wiadomość

Maks - ur 08.09.2015
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia ja gdybym cokolwiek zauważyła, to bym jechała. W szpitalu zawsze możesz trochę nawkręcać, że plamienie się powtórzyło dzisiaj kilka razy żeby Cie nie olali, a porządnie zbadali. Będziesz spokojniejsza. Daj znać co u Ciebie.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za super dzieło dla dziadków. Dostać taki prezent to super sprawa.

eM lubi tę wiadomość

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

• Kajtek Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja87 :) suwaczek taki jak moj co do dnia ;)

f2w3qqmzvf7qvnxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem myslami z misi@
    mnie zaczął brzuch pobolewac i prawe biodro ale to chyba promieniuje bo krzyż jeszcze bardziej boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale juz nic nie ma byly dwie plamki, a teraz jest normalny sluz. Chyba jednak odpusze jutrzejsze zajecia. Nie chcialam ich informowac o ciazy, ale w sumie beda bardziej wyrozumiali. A z ta angina teraz nie powinnam sie ruszac. Bo sie jeszcze doprawie.trudno malenstwo wazniejsze od kolejnego dyplomu!

eM, adzia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ide spac wlasnie ;)
    dopisuje posty bo w tel nie mogę wyslac edytowanego
    kolorowych snów

Misi@ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boxy przepiekne moze jak dzidzia sie urodzi to na gwiazdke zrobimy dziakom:)

eM lubi tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia to odpoczywaj i obserwuj.

Jejku ja mam takie okropne mdłości...codziennie wymiotuję:(

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • dora13 Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ smutny wieczór:( Muffin, Lucy, bardzo mi przykro:(

ckai43r858q6yu1s.png
    16.02.15 8tc. *
    31.07.2015 9tc. *
  • patrycja87 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ją dzisiaj rano.musiałam jechać na czczo zbadać tsh, ale mnie brało na wymioty strasznie. Dziewczyny ma którąś z Was takie szybki bicie serca, ją mam czasem w nocy , aż się boję. :(

Trzymam kciuki żeby u każdej z nas zabiło maleńkie serduszko :)
    oar8skjoxel36ri5.png
    [ur
    km5sdf9hq6q185b9.png

‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ