Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Troche spory ten krwiak, mialas go przed ciążą? Cos beda z nim robic? Duzy groszek twoj
Ogólnie zdecydowana większość krwiakow bardzo ładnie znika w ciągu kilku tygodni. Tylko niestety trzeba jak najmniej wysiłku, leżenie to podstawa. Moj krwiak zmniejszył się już o 4mm długości i 7mm szerokości. -
nick nieaktualny
-
Nic nie boli, czasem zaboli jajnik czy brzuch, ale to tak normalnie ciążowo, a nie od krwiaka. Tyle, że co kilka dni plamie na brązowo, czasem odrobinę tylko na papierze w łazience, czasem mocniej na wkladce. Znaczy to, że krwiak sie powoli oproznia i tak może być. Groźny moze być tylko mocny krwotok, zwlaszcza czerwoną krwią.
A jeszcze zapomniałam napisać, ze u mnie ginekolog potwierdził wiek ciąży co dnia zgodny z suwaczkiem, z terminem porodu też się zgadzamy - 4 września. -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:A ja mam takie przeczucie jakies ze moja ciąża jest młodsza
-
nick nieaktualnyA bylyscie na ovufriends? Ja tan wykres temp mialam i tak 22grudnia lekarz powiedzial ba usg ze jest pęcherzyk okoloowulacyny i na wykresie najpierw owulacje pokazalo 25 a później na 27
jakich wymiarów byl pęcherzyk to niewiem a pierwszy test robilam 8stycznia byl taki slaby kreska pod swiatlo widoczna myslalam ze fiksuje
10 i 11 plamienie mialam a 12 juz test pozytywny i to o godzinie ok 11 -
nick nieaktualnyPierwsza wizyta bedzie? Ja na usg pierwsze mam w srode a termin wedlug belly 17 wrzesień
i tak na kalkulator weszlam jesli ta owulacja byla 25 to tez wychodzi na 17 , do srody blizej jak dalej wiec wam oczywiście napisze czy mnie tu oszukują hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny