Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam od lekarza, 1,73cm dzieciaka, wszystko wyglada ok! Nawet mam fotki, spróbuję jutro wstawić.
Tyle, że mój krwiak wcale się nie wchlonął, nadal jest tyle, że mniejszy - i stad te plamienia. Czyli ja dalej leżakuje na zwolnieniu, 4 lutego kolejna kontrola. Mimo wszystko ulżyło mi, wole takie znane plamienia niż myśleć sobie nie wiadomo co.agatka196, adzia, eM, agniesja, Sigma, patrycja87, dora13 lubią tę wiadomość
-
la_lenka wrote:Wróciłam od lekarza, 1,73cm dzieciaka, wszystko wyglada ok! Nawet mam fotki, spróbuję jutro wstawić.
Tyle, że mój krwiak wcale się nie wchlonął, nadal jest tyle, że mniejszy - i stad te plamienia. Czyli ja dalej leżakuje na zwolnieniu, 4 lutego kolejna kontrola. Mimo wszystko ulżyło mi, wole takie znane plamienia niż myśleć sobie nie wiadomo co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 22:38
la_lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! U mnie na razie ok żadnych plamien. Mam brać nospe i jak nic sie nie wydarzy to na USG kontrolne we wtorek, a jak sie powtórzy to do szpitala. Mam przeczucie ze będzie dobrze. Mdłości powróciły la_Lenka cieszę sie, ze wszystko jest ok
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 06:54
eM lubi tę wiadomość
-
Witam
Mnie wczoraj wieczorkiem pochłonęła kartka urodzinowa dla mojej przyjaciółki
http://zapodaj.net/7e65588e7cff1.jpg.html
Jeju jak wy robicie że widać zdjęcia w postachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 09:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patrycja87 wrote:Ją dzisiaj rano.musiałam jechać na czczo zbadać tsh, ale mnie brało na wymioty strasznie. Dziewczyny ma którąś z Was takie szybki bicie serca, ją mam czasem w nocy , aż się boję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny