X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy ;( strasznie mi przykro. LadyM wysłałam Ci zaproszenie, odpiszę Ci na priv.
    Dziewczyny jeżeli którąś to spotka, nawet gdyby mnie już tu nie było możecie mnie zaprosić do znajomych i postaram się wam doradzić i odpowiedzieć na wszelkie pytania, bo zwłaszcza przy zabiegu wszystko dzieje się bardzo szybko a potem różnych decyzji się żałuje... Polecam też aniołkowe forum, dziewczyny są super, wspierają, pomagają, radzą...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    to teraz dobra nowina :) odebrałam wyniki mojego nieszczęsnego CMV :) było 2.0 iiiiii SPADŁO!!!! :D jest 1,4 :D także mam nadzieję że zakażenie było przed ciążą i teraz tylko przeciwciała spadają i że maluszkowi toto nie zaszkodziło :)

super , fajnie ze jakies dobre wiadomości tez są , bo ja az się dołuje jak codziennie dziewczyny odchodzą :(

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewc zyny a ja mam takie uczucie rozpierania w dole brzucha , jakby mi ktoś pompował , nie jest to ból ale tak dziwnie , to chyba nic niepokojacego nie? nie mam plamień ani nic z tych z tych rzeczy

km5se6ydozmkg5fc.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro z mężem mówimy rodzicom :) zrobiłam im expanging box z okazji dnia babci i dziadka:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be17df5b4234.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d82c5422c091.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f91653c599d6.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/530aeee27f5e.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7663d4fe6a79.jpg

skabarka, Dżuls, agatka196, Kajtek, sweety, Sigma, agniesja, Nancy87, patrycja87, dora13, adzia, kasig, agata83 lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super pomysł, ja jako narażona ba bliźnięta chce utrzymywać do końca ze jest ciąża pojedyncza hehe wyjasni sie w srode ;)

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:39

eM lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM - jakie fajne :D :D :D

eM lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kajtek Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    dziewc zyny a ja mam takie uczucie rozpierania w dole brzucha , jakby mi ktoś pompował , nie jest to ból ale tak dziwnie , to chyba nic niepokojacego nie? nie mam plamień ani nic z tych z tych rzeczy

Tez ciagle mnie rozpiera, czasem zakłuje, czasem bol podobny jak przy owu, raz w nocy jak na @ az mnie wybudzilo
    Oczyścicie panikuje, bo swoje juz przeszłam i analizuje i porównuje do tego co kiedys sie wydarzyło
    Z drugiej strony mysle, ze robię co w mojej mocy zeby sie udało i juz nic wiecej nie moge zrobic, nic ode mnie nie zależy
    Jestem na heparynie, aspirynie, duphastonie, a od poniedziałku na zwolnieniu.

f2w3qqmzvf7qvnxh.png
  • Kajtek Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM...Ty to sama robisz?? Zdolna bestia :)

eM lubi tę wiadomość

f2w3qqmzvf7qvnxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi ciśnienie sie podnioslo a ze rodzicow w domu nie ma to biorę klucze i ide do nicha spac bo jak mój wrócił o 16 tak do tej pory gra na komputerze jak komentowalam co w tv jest nawet nie spojrzal ech i tak caly weekend bedzie wygladal a od miesiaca ma pinem zablojiwaby tel wlasnie przez ta gre bo nawet w gosciach u moich rodzicow nie potrafil sie opanowac i gral na tel

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zeby bylo weselej nawet pies nie chce sie bawic bo ogląda garfielda hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczylam plamke krwi na papierze nie wiem co robic. Czy jechac na IP czy poczekac co bedzie za godzine? :/

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    em ale super to wymysliłaś :):)
    ale bedzie niespodzianka :)

ja tez własnie tak podobnie jak w owu , i nie wiem czy to dobrze bo dzidzia rosnie i jest takie uczucie czy źle , bo cos nie tak

eM lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss wrote:
    Boże ja zwariuje do tego 4.02 !!!!

Ja też mam dopiero wtedy wizytę

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia a to napewno z pochwy?
    bo ja mam hemoroidy i własnie na papierze krew sie pojawia czasem ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ a bylas u lekarza w ciagu paru dni? Ponoc po wizytach tak sie zdarza, poczekaj i nie denerwuj sie podłoż wkładkę bedziesz na niej widziala co sie dZieje a krew jest czerwona czy brąz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    misia a to napewno z pochwy?
    bo ja mam hemoroidy i własnie na papierze krew sie pojawia czasem ,
    Tak wzielam papier i ponownie przylozylam tylko do pochwy. Gin nie odpowiada i jie wiem czy mam wziac duphaston, czy lezec? Jutro mam zajecia, i tez nie wiem, czy nie lepiej je odpuscic...martwie sie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A brzuch boli?

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia , ja powiem tylko według siebie , gdybym ja miała plamienie , to napewno bym pojechała do szpitala , lepiej być przezornym . no nie wiem a wy dziewczyny co myslicie?

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss i przyszła mama ja tez mam wizyte 4 lutego i sie doczekac nie moge :)

‹‹ 160 161 162 163 164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ