X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy ;( strasznie mi przykro. LadyM wysłałam Ci zaproszenie, odpiszę Ci na priv.
    Dziewczyny jeżeli którąś to spotka, nawet gdyby mnie już tu nie było możecie mnie zaprosić do znajomych i postaram się wam doradzić i odpowiedzieć na wszelkie pytania, bo zwłaszcza przy zabiegu wszystko dzieje się bardzo szybko a potem różnych decyzji się żałuje... Polecam też aniołkowe forum, dziewczyny są super, wspierają, pomagają, radzą...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skabarka wrote:
    to teraz dobra nowina :) odebrałam wyniki mojego nieszczęsnego CMV :) było 2.0 iiiiii SPADŁO!!!! :D jest 1,4 :D także mam nadzieję że zakażenie było przed ciążą i teraz tylko przeciwciała spadają i że maluszkowi toto nie zaszkodziło :)

super , fajnie ze jakies dobre wiadomości tez są , bo ja az się dołuje jak codziennie dziewczyny odchodzą :(

km5se6ydozmkg5fc.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewc zyny a ja mam takie uczucie rozpierania w dole brzucha , jakby mi ktoś pompował , nie jest to ból ale tak dziwnie , to chyba nic niepokojacego nie? nie mam plamień ani nic z tych z tych rzeczy

km5se6ydozmkg5fc.png
  • eM Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my jutro z mężem mówimy rodzicom :) zrobiłam im expanging box z okazji dnia babci i dziadka:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be17df5b4234.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d82c5422c091.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f91653c599d6.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/530aeee27f5e.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7663d4fe6a79.jpg

skabarka, Dżuls, agatka196, Kajtek, sweety, Sigma, agniesja, Nancy87, patrycja87, dora13, adzia, kasig, agata83 lubią tę wiadomość

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super pomysł, ja jako narażona ba bliźnięta chce utrzymywać do końca ze jest ciąża pojedyncza hehe wyjasni sie w srode ;)

eM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 22:39

eM lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM - jakie fajne :D :D :D

eM lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kajtek Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    dziewc zyny a ja mam takie uczucie rozpierania w dole brzucha , jakby mi ktoś pompował , nie jest to ból ale tak dziwnie , to chyba nic niepokojacego nie? nie mam plamień ani nic z tych z tych rzeczy

Tez ciagle mnie rozpiera, czasem zakłuje, czasem bol podobny jak przy owu, raz w nocy jak na @ az mnie wybudzilo
    Oczyścicie panikuje, bo swoje juz przeszłam i analizuje i porównuje do tego co kiedys sie wydarzyło
    Z drugiej strony mysle, ze robię co w mojej mocy zeby sie udało i juz nic wiecej nie moge zrobic, nic ode mnie nie zależy
    Jestem na heparynie, aspirynie, duphastonie, a od poniedziałku na zwolnieniu.

f2w3qqmzvf7qvnxh.png
  • Kajtek Debiutantka

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM...Ty to sama robisz?? Zdolna bestia :)

eM lubi tę wiadomość

f2w3qqmzvf7qvnxh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi ciśnienie sie podnioslo a ze rodzicow w domu nie ma to biorę klucze i ide do nicha spac bo jak mój wrócił o 16 tak do tej pory gra na komputerze jak komentowalam co w tv jest nawet nie spojrzal ech i tak caly weekend bedzie wygladal a od miesiaca ma pinem zablojiwaby tel wlasnie przez ta gre bo nawet w gosciach u moich rodzicow nie potrafil sie opanowac i gral na tel

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zeby bylo weselej nawet pies nie chce sie bawic bo ogląda garfielda hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczylam plamke krwi na papierze nie wiem co robic. Czy jechac na IP czy poczekac co bedzie za godzine? :/

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    em ale super to wymysliłaś :):)
    ale bedzie niespodzianka :)

ja tez własnie tak podobnie jak w owu , i nie wiem czy to dobrze bo dzidzia rosnie i jest takie uczucie czy źle , bo cos nie tak

eM lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • przyszła mama Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss wrote:
    Boże ja zwariuje do tego 4.02 !!!!

Ja też mam dopiero wtedy wizytę

Marzenia się spełniają :)

relgi09kd0jrtcj6.png
  • Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia a to napewno z pochwy?
    bo ja mam hemoroidy i własnie na papierze krew sie pojawia czasem ,

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ a bylas u lekarza w ciagu paru dni? Ponoc po wizytach tak sie zdarza, poczekaj i nie denerwuj sie podłoż wkładkę bedziesz na niej widziala co sie dZieje a krew jest czerwona czy brąz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    misia a to napewno z pochwy?
    bo ja mam hemoroidy i własnie na papierze krew sie pojawia czasem ,
    Tak wzielam papier i ponownie przylozylam tylko do pochwy. Gin nie odpowiada i jie wiem czy mam wziac duphaston, czy lezec? Jutro mam zajecia, i tez nie wiem, czy nie lepiej je odpuscic...martwie sie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A brzuch boli?

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia , ja powiem tylko według siebie , gdybym ja miała plamienie , to napewno bym pojechała do szpitala , lepiej być przezornym . no nie wiem a wy dziewczyny co myslicie?

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysss i przyszła mama ja tez mam wizyte 4 lutego i sie doczekac nie moge :)

‹‹ 160 161 162 163 164 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ