Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny, a teraz też Wam zaczęło się dłużyć?
Tak to juz przewaznie jest, ze jak sie na cos bardzo czeka to sie czas dluzy. Mi sie wydaje, ze wszystkie chcialybysmy aby nasze ciaze byly juz bezpieczne i donoszone, dlatego to sie tak wlecze...
Tak samo jak bylo z wakacjami. Ostatni miesiac roku szkolnego zawsze trwal wiecznosc -
nick nieaktualnyLady już dawno miałaś iść od nas a nadal jesteś, nie uczepilam się tylko czytając widziałam że się udzielasz a że laski pytaly to tu napisałam i wielkie mi halo .
Jeszcze żadna osoba nie odeszla z mojego powodu z wrześniowych więc się czep tramwaja a nie mnie
-
nick nieaktualny
-
Staraczko przepraszam, ale kim Ty jestes, zeby wypraszac kogos z naszego forum?? Nikt Lady nie wyrzucal, wiec ona ma prawo tu byc tak samo jak Ty czy ja.
A co do wisni, to jak luvisz piec ciasta to je wypestkuj i zalej woda z cukrem. Tak jak kompot zagotuj. Albo zalej spirytusem, to bedziesz miala do czekoladowych ciastWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:09
easymum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaldonaa wrote:Staraczko przepraszam, ale kim Ty jestes, zeby wypraszac kogos z naszego forum?? Nikt Lady nie wyrzucal, wiec ona ma prawo tu byc tak samo jak Ty czy ja.
wgl koniec dyskusji w tym temacie bo zaraz się zacznie " dzień bez kłótni to dzień stracony" a jak wyżej już pisałam mam dzisiaj nerwy a nie chce tego wnosic na forum.
Julita galaretki odpadają bo nie lubię ale zaraz coś wymysle, też o kompocie myślałam -
Jestem szczęśliwa
jestem juz po Usg 3.Jagódka zdrowa duża bo waży juz 2100 gr i przede wszystkim długa będzie lekarz to mówił cały czas.Jesteśmy o tydzień do przodu ja się jak najbardziej ciesze bo to nigdy nie wiadomo co z tym moim krążkiem
Staraczka23, Dominka92, karolcia87, Gusiak, snoopy_etka, Misi@, skabarka, aldonaa, .ona., Dżuls, monaaa85, agatka196, Anitka201, adzia, Kasiarzynka, Czarna_88, easymum, la_lenka, trix lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skabarka, lacze sie w bolu. Mam nadzieje, ze szafa bedzie dla Ciebie laskawa. Ja ten problem bede miala za 2 tygodnie. Moi dziadkowie maja 60 Rocznice Slubu!!! Wypadaloby jakos wygladac. Swoja droga... 60 lat slubu - piekna uroczystosc!
Misi@, magdalenkaihelenka, .ona., Gusiak, easymum, Carolline lubią tę wiadomość
-
Skabarka - jakieś fajne zwiewne spodnie polecam
Ja jak sobie kupiłam w czerwcu w reserved (rozmiar M!! sioks!), tak często w nich biegam. I po ciąży będą jak znalazł
A u nas panowie w aquaparku, a ja wyprasowałam co miałam wyprasować. No, dumna jestem
A poza tym, uff, uff, chyba będzie burza, bo straszna parówa i 32 w cieniu.skabarka lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyCiasto drozdzowe..mniam, dawno nie jadlam, bo z bezglutenowej maki nie wychodzi ;/
Zle sie dzis czuje, glowa mi mpeka, wiec zmierzylam cisnienie i mam 140/80
Jak na mnie to wysokie bo zazwyczaj mam 110/60... Sprobuje sie przespac, moze to pomoze...zaczynam zle znosic upaly. -
Misi@ wrote:Ciasto drozdzowe..mniam, dawno nie jadlam, bo z bezglutenowej maki nie wychodzi ;/
Serio nie wychodzi? Ja mam przepis na ciasto z mąki niskobiałkowej, co prawda nie robiłam, bo moje dziecko w ciastach nie za bardzo gustuje, ale mam od ludzi, którzy robili i wyszło. A mąka niskobiałkowa bardzo podobna jest do bezglutenowej. Ale generalnie znam ten ból, kiedy czegoś nie można zrobić/zjeść, choć bardzo by się chciało
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny, a teraz też Wam zaczęło się dłużyć?
-
nick nieaktualnymoka89 wrote:Staraczka - umyj, weź większy garnek jesli chcesz ugotować z całości, zalej wodą, wsyp z 4 łyżki cukru i gotuj na małym ogniu
w razie czego doslodzisz
Albo wypestkuj i zrob ciasto drożdżowe
Jak wroce z grilla to się tym zajmę.
A ja z ciast laik jestem, jedyne co wychodzi to karpatka i oczywiście teraz mam na nią chęć -
aldonaa wrote:Skabarka, lacze sie w bolu. Mam nadzieje, ze szafa bedzie dla Ciebie laskawa. Ja ten problem bede miala za 2 tygodnie. Moi dziadkowie maja 60 Rocznice Slubu!!! Wypadaloby jakos wygladac. Swoja droga... 60 lat slubu - piekna uroczystosc!
" itd. No wzrusz był, nie powiem, taka fajna wymiana pokoleń
aldonaa, Gusiak, julita, Anitka201, easymum, Carolline lubią tę wiadomość