Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kobietki
Kto mi zrobił to dziecko?! Pol nocy nie spałam, bo co znalazłam sobie wygodną pozycję do spania, to mała ćwizyła jogę :p nie wiem za kim się wydała, bo my z tych śpiących jesteśmy :p
Pod Poznaniem już upał, ale wynużę się z domku jak tylko mąż wróci z psem od weta. Pojadę do mamy, a pozniej do centrum ogrodniczego, bo mi pnącze na balkonie zdechłocały tydzien się ograniczalam z łażeniem, to dziś mogę się gdzieś ruszyć
Magdalenkaihelenka- co to za dieta, że czereśnie sobie wylicza, a na śniadanie serwuje naleśniki?
Lady pisała, że cukru nie mogą unormować ;/ Swoją drogą pozdrawiam Cię, bo pewnie nas czytasz :] -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Wiecie co dzisiaj mam jakiś taki niepokój wewnętrzny i nerwy
byłam z psem to mnie kulo w srodku ( szyjka?) aż wzięłam do serca zaciskanie nóg i tak też po drodze robiłam
Ja dzisiaj jak szłam do garażu to też mnie tak cholernie zakuło:( Ale jestem ciekawa co mi ta moja lekarka we wtorek powie. -
Dzien dobry... ale z Was ranne ptaszki. W sobotę po 6 wstawać - never, ever
Nawet jak spac w nocy nie mogę to właśnie po 6 zaczyna sie odsypianieja jeszcze w łóżku, mój śpi obok. Dzis czeka nas dzien roboczy- trzeba troche spraw pozałatwiać do nowego mieszkania. Jutro za to kierunek- otwarte morze
wiec trzymajcie kciuki za pogodę
Dobra wstaje! Kurki do jajecznicy umyje chociażCarolline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNancy87 wrote:Ja dzisiaj jak szłam do garażu to też mnie tak cholernie zakuło:( Ale jestem ciekawa co mi ta moja lekarka we wtorek powie.
A zdenerwowana jesteś? Bo Ja mam ręce całe mokre zaraz ciśnienie sobie sprawdzę, ta noc mnie wykończyła i chyba dlatego , jesZcze na grilla dzisiaj idę.
4me też tak przed 6 na siku chodziłam i do 8 spałam a dzisiaj wstałam po 7 -
Staraczka23 wrote:Wiecie co dzisiaj mam jakiś taki niepokój wewnętrzny i nerwy
byłam z psem to mnie kulo w srodku ( szyjka?) aż wzięłam do serca zaciskanie nóg i tak też po drodze robiłam
a ja wprost przeciwnie, od kiedy wiem że szyjka długa i zamknięta a młoda ma ułożenie główkowe i że jest już dwukilogramową kluchą to ogarną mnie taki błogi spokóju ciebie kochana pewnie główka naciska na szyjkę i stąd te kłucia
mąż poszedł z czortem na spacer ażeby w ogrodu nie minowała a po powrocie chyba wybierzemy się do Leroy bo rozpatrzyli reklamację klapy od kibelka i trzeba wybrać coś nowego
-
Staraczka23 wrote:A zdenerwowana jesteś? Bo Ja mam ręce całe mokre zaraz ciśnienie sobie sprawdzę, ta noc mnie wykończyła i chyba dlatego , jesZcze na grilla dzisiaj idę.
4me też tak przed 6 na siku chodziłam i do 8 spałam a dzisiaj wstałam po 7
Nie, nie jestem zdenerwowana. Bardziej zaniepokojona, bo z jaką mamą nie rozmawiam to mówi mi, że takie objawy miała bardzo blisko porodu. To jeszcze nie czas na mojego synula:( Oby to tylko ćwiczenia jakieś były. -
nick nieaktualnyJulita ja 4tyg temu miałam rozwarcie i te kłucie to dziewczyny ze skracajacymi szyjkami miały, możliwe ze masz rację i oby tak było bo jednak do wc coś ganiam i czuje parcie na pęcherz podobne jak do zapalenia.
Nancy a co ja mam mówić jak ty bliżej porodu ode mnie hehe
.
Koleżanka w nocy urodziła śliczną córkę -
Staraczka23 wrote:Julita ja 4tyg temu miałam rozwarcie i te kłucie to dziewczyny ze skracajacymi szyjkami miały, możliwe ze masz rację i oby tak było bo jednak do wc coś ganiam i czuje parcie na pęcherz podobne jak do zapalenia.
Nancy a co ja mam mówić jak ty bliżej porodu ode mnie hehe
.
Koleżanka w nocy urodziła śliczną córkę
Musimy się jeszcze trzymać. Ja jeszcze z 3 tygodnie i będę się lepiej czuła.Staraczka23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady na sierpniowych pisała ze mimo insuliny ma wysoki cukier i chyba w poniedziałek jej nie wypuszcza.
Teraz idę zerknąć na opis akcji porodowej bo któraś opisała
Magdalenkaihelenka chustę do nosZenia dziecka? Ja nie kupuje więc nie wdrazalam się w temat ale sigma może pomóc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdalenkaihelenka wrote:dziewczyny nie wiem jaki rozmiar chusty kupic? mamy z mezem po ok175 cm wzrostu? jaka wybrac? 4,6 czy 4,2?
Te chust sa na prawde duze i pozniej przez to nie wygodne
Ja wzielam wlasnie ,4,2 mam 167 a wzielam z mysla,ze sklonie meza do noszeniaa on ma prawie dwa metry i sie miesci
magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:Lady na sierpniowych pisała ze mimo insuliny ma wysoki cukier i chyba w poniedziałek jej nie wypuszcza.
Teraz idę zerknąć na opis akcji porodowej bo któraś opisała
Magdalenkaihelenka chustę do nosZenia dziecka? Ja nie kupuje więc nie wdrazalam się w temat ale sigma może pomóc
Staraczka czy ja cię mam w dowodzie? Albo czy ja Ci dałam dyspensie o udzielanie informacji o mnie, i wrzucanie tych inf na prawo na lewo. NIE! Wiec proszę Cię uprzejmie żebyś się odczepiła odemnie i od mojego dziecka! Jak będę chciała coś tu na forum napisać to napiszę. Nancy pisała mi wczoraj że się o mnie pytacie. I jest to bardzo mądra mama, bo spytała się czy może coś napisać, na mój temat i Zuzi. Kategorycznie jej zabroniłam. Niech się dziewczyny zastanowią nad Tobą, bo jesteś jak kleszcz nie możesz odpuścić. Uczepiłaś się mnie i koniec ;/. Ja nie chce tu nikomu humoru psuć, bo nie bede się do twojego poziomu zniżać. To jest mój ostatni post tutaj. Kolejna mama odchodzi od Was. Ile jeszcze odejdzie do września przez Ciebie? Ile? Kto będzie następny, na kogo się uwiążesz, na Nancy? na lenkę?
Życzę wszystkim mamom szczęśliwego rozwiązania. A Jeśli kogoś interesuje moje dziecko zapraszam na priv, wiecie jak się wysyła zaproszenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 10:55