X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A na poprawę humoru - wizyta w Rossmannie :) Dokupiłam jakiś puder na odparzenia i zestaw do paznokci, bo był w promocji, a przy kasie czekał prezencik - do wyboru: smoczek, mokre chusteczki albo krem do twarzy dla kobiet w ciąży bielendy, wzięłam w ciemno krem, a potem okazało się, że jest idealny dla mnie, bo do suchej cery naczyńkowej. Od razu się gęba cieszy, jak cos się dostanie z zaskoczenia. No i przecenili moją ulubioną wodę toaletową o 20% :D jupi.

Też dostałam w Rosmanie gratis krem z bielendy! ale do cery naczynkowej a że pojawiło się u mnie kilka pajączków to jest idealny :D mnie ta przyjemność spotkała jakieś 6 tygodni temu przy zakupie produktów oliatum :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do samochodów, to na to w ogóle nie mam siły. My wymieniać i tak nie będziemy co najmniej przez rok, ale dziennie kilka godzin na otomoto.pl spędzić trzeba i męczyć mnie kolejnymi modelami. Po co zająć się czymś potrzebnym i użytecznym :/ eh... Dziś chyba będę gryźć!

Carolline lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo Wy nic nie rozumiecie. :D Gdybysmy nie byly w ciazy, to gdyby nasi faceci wspomnieli o samochodzie to od razu zostali by zgaszeni. A teraz jak tylko jakas mala, malutka okazja jet to od razu korzystaja. A to, ze trzeba zmiescic wozek, to najlepsza wymowka :)

julita, Dżuls, Gusiak, Carolline lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    No bo Wy nic nie rozumiecie. :D Gdybysmy nie byly w ciazy, to gdyby nasi faceci wspomnieli o samochodzie to od razu zostali by zgaszeni. A teraz jak tylko jakas mala, malutka okazja jet to od razu korzystaja. A to, ze trzeba zmiescic wozek, to najlepsza wymowka :)
    No mój chce kupić od razu siedmioosobowy, żeby się pomieścić we czwórkę, inaczej nie da rady :D
    A najchętniej camper.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:54

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh mój też się tłumaczy tym, że przecież wózek nam nie wejdzie, a gdzie jeszcze zakupy albo wyjazd na wakacje. Jak chce ten samochód to niech sobie kupi ale ten gorzej niż my kobiety przy wyborze sukienki. Jeszcze marudzi, że go nie wspieram i dziwi się, że znowu siedzę na Belly, a nie na otomoto:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:56

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    No mój chce kupić od razu siedmioosobowy, żeby się pomieścić we czwórkę, inaczej nie da rady :D
    A najchętniej camper.

Siedmioosobowy samochod dla czterech osob... nie ogarniam :P

Jakiegos ŻUKA albo STARA kupcie. Na pake wszystko sie zmiesci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:59

Dżuls, .ona. lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mój kochany mąż już od stycznia jak wiedział, że jestem w ciąży to szukal auta. No i od kilku miesięcy mamy nowiutkie auto..powiedział, że na kilka lat nam wystarczy, ale znając mojego to za rok już będzie chciał wymienić. Bo nasze poprzednie autko mieliśmy 1,5 roku i mu się szybko znudziło, a ja przyzwyczajam się do aut ;p
    Nowy prowadziłam dwa razy bo boje się, że coś zrobię...ale mam swój wymarzony czarny kolor :)
    Sigma trzymam kciuki za wizytę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o 7 osobowe auta to citroen ma ..np Picaso Grand C4

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...

Mojemu zależy na tym, aby był duży, miał dużo kucy, dobry silnik i 1500 innych bajerów, które MUSI mieć, a założę się, że nawet mie będzie z tego korzystał. Pytam się go, po co Ci to jest, odpuść, a on: Nie, bo ja lubię mieć.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wszystko dobrze :) mały wazy 2224g i jest wg usg 33+5 (z OM 32+6). Termin z usg na 31.08 :) serduszko 156ud/min. Pokazał buzke ale fotka później bo teraz jedziemy nad wodę :))

Nancy87, aldonaa, przyszła mama, Misi@, Dżuls, agatka196, adzia, snoopy_etka, .ona., Lilla My, karolcia87, Gusiak, Anitka201, Czarna_88, skabarka, easymum, la_lenka, trix lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Laski wszystko dobrze :) mały wazy 2224g i jest wg usg 33+5 (z OM 32+6). Termin z usg na 31.08 :) serduszko 156ud/min. Pokazał buzke ale fotka później bo teraz jedziemy nad wodę :))

Super:) I już pewnie jesteś spokojniejsza:)

Sigma lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ulzylo mi :D i powiem Wam ze jak tylko lekarz przyłożył głowice to mały zaczął sie ruszać normalnie!!! Nastraszył matke i tyle :)

Misi@, trix lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Tak ulzylo mi :D i powiem Wam ze jak tylko lekarz przyłożył głowice to mały zaczął sie ruszać normalnie!!! Nastraszył matke i tyle :)

Chcial zeby matka na usg szybko pedzila, poki on mial chec byc fotografowanym. :D

Ciesze sie ze wszystko ok :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Siedmioosobowy samochod dla czterech osob... nie ogarniam :P

Jakiegos ŻUKA albo STARA kupcie. Na pake wszystko sie zmiesci :D
    Hehehe no właśnie. Tyle, że mój mąż wozi w nim 15 par butów, sprzęt bhp, kajak i inne pierdoły :D Im większe auto, tym więcej tych gratów z nami jeździ. Ja też nie ogarniam, nie wiem też jak moi rodzice z dzieciakami i psem jeździli pod namiot maluchem na Węgry, czy do Bułgarii, jakoś dali radę bez siedmioosobówki :D

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma super...baw się teraz dobrze, tylko uważaj, by się nie przegrzać :)

Sigma lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw, u mnie jest tak gorąco, że zlitowałam się nad kotami i odpaliłam im wiatak, takie sponiewierane upałem leżały na łózku i wietrzyły jajka :D

Misi@, Sigma, Carolline lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ - Bede uważać :)

Łapcie Kluska:
    IMG_20150718_141003_nopm.jpg

aldonaa, Dżuls, Staraczka23, agatka196, Misi@, marlenak_me, Lady Savage, adzia, przyszła mama, Dominka92, snoopy_etka, .ona., Lilla My, karolcia87, Gusiak, julita, Kucykowa, Wonderland, Anitka201, Czarna_88, skabarka, justysss, Luna1, diatomka, easymum, monaaa85, la_lenka, Kasiarzynka, trix, Carolline lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega!!! Nic, tylko zjesc ! :)

Sigma lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jaaaaaaaaaa ale dobrze widać :)

Sigma lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
‹‹ 1630 1631 1632 1633 1634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ