Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:A na poprawę humoru - wizyta w Rossmannie
Dokupiłam jakiś puder na odparzenia i zestaw do paznokci, bo był w promocji, a przy kasie czekał prezencik - do wyboru: smoczek, mokre chusteczki albo krem do twarzy dla kobiet w ciąży bielendy, wzięłam w ciemno krem, a potem okazało się, że jest idealny dla mnie, bo do suchej cery naczyńkowej. Od razu się gęba cieszy, jak cos się dostanie z zaskoczenia. No i przecenili moją ulubioną wodę toaletową o 20%
jupi.
Też dostałam w Rosmanie gratis krem z bielendy! ale do cery naczynkowej a że pojawiło się u mnie kilka pajączków to jest idealnymnie ta przyjemność spotkała jakieś 6 tygodni temu przy zakupie produktów oliatum
-
Co do samochodów, to na to w ogóle nie mam siły. My wymieniać i tak nie będziemy co najmniej przez rok, ale dziennie kilka godzin na otomoto.pl spędzić trzeba i męczyć mnie kolejnymi modelami. Po co zająć się czymś potrzebnym i użytecznym
eh... Dziś chyba będę gryźć!
Carolline lubi tę wiadomość
-
No bo Wy nic nie rozumiecie.
Gdybysmy nie byly w ciazy, to gdyby nasi faceci wspomnieli o samochodzie to od razu zostali by zgaszeni. A teraz jak tylko jakas mala, malutka okazja jet to od razu korzystaja. A to, ze trzeba zmiescic wozek, to najlepsza wymowka
julita, Dżuls, Gusiak, Carolline lubią tę wiadomość
-
aldonaa wrote:No bo Wy nic nie rozumiecie.
Gdybysmy nie byly w ciazy, to gdyby nasi faceci wspomnieli o samochodzie to od razu zostali by zgaszeni. A teraz jak tylko jakas mala, malutka okazja jet to od razu korzystaja. A to, ze trzeba zmiescic wozek, to najlepsza wymowka
A najchętniej camper.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:54
-
Heh mój też się tłumaczy tym, że przecież wózek nam nie wejdzie, a gdzie jeszcze zakupy albo wyjazd na wakacje. Jak chce ten samochód to niech sobie kupi ale ten gorzej niż my kobiety przy wyborze sukienki. Jeszcze marudzi, że go nie wspieram i dziwi się, że znowu siedzę na Belly, a nie na otomoto:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:56
-
Dżuls wrote:No mój chce kupić od razu siedmioosobowy, żeby się pomieścić we czwórkę, inaczej nie da rady
A najchętniej camper.
Siedmioosobowy samochod dla czterech osob... nie ogarniam
Jakiegos ŻUKA albo STARA kupcie. Na pake wszystko sie zmiesciWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:59
Dżuls, .ona. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe mój kochany mąż już od stycznia jak wiedział, że jestem w ciąży to szukal auta. No i od kilku miesięcy mamy nowiutkie auto..powiedział, że na kilka lat nam wystarczy, ale znając mojego to za rok już będzie chciał wymienić. Bo nasze poprzednie autko mieliśmy 1,5 roku i mu się szybko znudziło, a ja przyzwyczajam się do aut ;p
Nowy prowadziłam dwa razy bo boje się, że coś zrobię...ale mam swój wymarzony czarny kolor
Sigma trzymam kciuki za wizytę. -
nick nieaktualny
-
snoopy_etka wrote:To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...
Mojemu zależy na tym, aby był duży, miał dużo kucy, dobry silnik i 1500 innych bajerów, które MUSI mieć, a założę się, że nawet mie będzie z tego korzystał. Pytam się go, po co Ci to jest, odpuść, a on: Nie, bo ja lubię mieć. -
nick nieaktualnyLaski wszystko dobrze
mały wazy 2224g i jest wg usg 33+5 (z OM 32+6). Termin z usg na 31.08
serduszko 156ud/min. Pokazał buzke ale fotka później bo teraz jedziemy nad wodę
)
Nancy87, aldonaa, przyszła mama, Misi@, Dżuls, agatka196, adzia, snoopy_etka, .ona., Lilla My, karolcia87, Gusiak, Anitka201, Czarna_88, skabarka, easymum, la_lenka, trix lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Laski wszystko dobrze
mały wazy 2224g i jest wg usg 33+5 (z OM 32+6). Termin z usg na 31.08
serduszko 156ud/min. Pokazał buzke ale fotka później bo teraz jedziemy nad wodę
)
Super:) I już pewnie jesteś spokojniejsza:)Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Siedmioosobowy samochod dla czterech osob... nie ogarniam
Jakiegos ŻUKA albo STARA kupcie. Na pake wszystko sie zmiesciIm większe auto, tym więcej tych gratów z nami jeździ. Ja też nie ogarniam, nie wiem też jak moi rodzice z dzieciakami i psem jeździli pod namiot maluchem na Węgry, czy do Bułgarii, jakoś dali radę bez siedmioosobówki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisi@ - Bede uważać
Łapcie Kluska:
aldonaa, Dżuls, Staraczka23, agatka196, Misi@, marlenak_me, Lady Savage, adzia, przyszła mama, Dominka92, snoopy_etka, .ona., Lilla My, karolcia87, Gusiak, julita, Kucykowa, Wonderland, Anitka201, Czarna_88, skabarka, justysss, Luna1, diatomka, easymum, monaaa85, la_lenka, Kasiarzynka, trix, Carolline lubią tę wiadomość