X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • julita Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    A na poprawę humoru - wizyta w Rossmannie :) Dokupiłam jakiś puder na odparzenia i zestaw do paznokci, bo był w promocji, a przy kasie czekał prezencik - do wyboru: smoczek, mokre chusteczki albo krem do twarzy dla kobiet w ciąży bielendy, wzięłam w ciemno krem, a potem okazało się, że jest idealny dla mnie, bo do suchej cery naczyńkowej. Od razu się gęba cieszy, jak cos się dostanie z zaskoczenia. No i przecenili moją ulubioną wodę toaletową o 20% :D jupi.

Też dostałam w Rosmanie gratis krem z bielendy! ale do cery naczynkowej a że pojawiło się u mnie kilka pajączków to jest idealny :D mnie ta przyjemność spotkała jakieś 6 tygodni temu przy zakupie produktów oliatum :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do samochodów, to na to w ogóle nie mam siły. My wymieniać i tak nie będziemy co najmniej przez rok, ale dziennie kilka godzin na otomoto.pl spędzić trzeba i męczyć mnie kolejnymi modelami. Po co zająć się czymś potrzebnym i użytecznym :/ eh... Dziś chyba będę gryźć!

Carolline lubi tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo Wy nic nie rozumiecie. :D Gdybysmy nie byly w ciazy, to gdyby nasi faceci wspomnieli o samochodzie to od razu zostali by zgaszeni. A teraz jak tylko jakas mala, malutka okazja jet to od razu korzystaja. A to, ze trzeba zmiescic wozek, to najlepsza wymowka :)

julita, Dżuls, Gusiak, Carolline lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    No bo Wy nic nie rozumiecie. :D Gdybysmy nie byly w ciazy, to gdyby nasi faceci wspomnieli o samochodzie to od razu zostali by zgaszeni. A teraz jak tylko jakas mala, malutka okazja jet to od razu korzystaja. A to, ze trzeba zmiescic wozek, to najlepsza wymowka :)
    No mój chce kupić od razu siedmioosobowy, żeby się pomieścić we czwórkę, inaczej nie da rady :D
    A najchętniej camper.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:54

8pdp47e.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh mój też się tłumaczy tym, że przecież wózek nam nie wejdzie, a gdzie jeszcze zakupy albo wyjazd na wakacje. Jak chce ten samochód to niech sobie kupi ale ten gorzej niż my kobiety przy wyborze sukienki. Jeszcze marudzi, że go nie wspieram i dziwi się, że znowu siedzę na Belly, a nie na otomoto:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:56

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    No mój chce kupić od razu siedmioosobowy, żeby się pomieścić we czwórkę, inaczej nie da rady :D
    A najchętniej camper.

Siedmioosobowy samochod dla czterech osob... nie ogarniam :P

Jakiegos ŻUKA albo STARA kupcie. Na pake wszystko sie zmiesci :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 13:59

Dżuls, .ona. lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mój kochany mąż już od stycznia jak wiedział, że jestem w ciąży to szukal auta. No i od kilku miesięcy mamy nowiutkie auto..powiedział, że na kilka lat nam wystarczy, ale znając mojego to za rok już będzie chciał wymienić. Bo nasze poprzednie autko mieliśmy 1,5 roku i mu się szybko znudziło, a ja przyzwyczajam się do aut ;p
    Nowy prowadziłam dwa razy bo boje się, że coś zrobię...ale mam swój wymarzony czarny kolor :)
    Sigma trzymam kciuki za wizytę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o 7 osobowe auta to citroen ma ..np Picaso Grand C4

• snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...

Mojemu zależy na tym, aby był duży, miał dużo kucy, dobry silnik i 1500 innych bajerów, które MUSI mieć, a założę się, że nawet mie będzie z tego korzystał. Pytam się go, po co Ci to jest, odpuść, a on: Nie, bo ja lubię mieć.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski wszystko dobrze :) mały wazy 2224g i jest wg usg 33+5 (z OM 32+6). Termin z usg na 31.08 :) serduszko 156ud/min. Pokazał buzke ale fotka później bo teraz jedziemy nad wodę :))

Nancy87, aldonaa, przyszła mama, Misi@, Dżuls, agatka196, adzia, snoopy_etka, .ona., Lilla My, karolcia87, Gusiak, Anitka201, Czarna_88, skabarka, easymum, la_lenka, trix lubią tę wiadomość

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Laski wszystko dobrze :) mały wazy 2224g i jest wg usg 33+5 (z OM 32+6). Termin z usg na 31.08 :) serduszko 156ud/min. Pokazał buzke ale fotka później bo teraz jedziemy nad wodę :))

Super:) I już pewnie jesteś spokojniejsza:)

Sigma lubi tę wiadomość

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ulzylo mi :D i powiem Wam ze jak tylko lekarz przyłożył głowice to mały zaczął sie ruszać normalnie!!! Nastraszył matke i tyle :)

Misi@, trix lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Tak ulzylo mi :D i powiem Wam ze jak tylko lekarz przyłożył głowice to mały zaczął sie ruszać normalnie!!! Nastraszył matke i tyle :)

Chcial zeby matka na usg szybko pedzila, poki on mial chec byc fotografowanym. :D

Ciesze sie ze wszystko ok :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Siedmioosobowy samochod dla czterech osob... nie ogarniam :P

Jakiegos ŻUKA albo STARA kupcie. Na pake wszystko sie zmiesci :D
    Hehehe no właśnie. Tyle, że mój mąż wozi w nim 15 par butów, sprzęt bhp, kajak i inne pierdoły :D Im większe auto, tym więcej tych gratów z nami jeździ. Ja też nie ogarniam, nie wiem też jak moi rodzice z dzieciakami i psem jeździli pod namiot maluchem na Węgry, czy do Bułgarii, jakoś dali radę bez siedmioosobówki :D

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma super...baw się teraz dobrze, tylko uważaj, by się nie przegrzać :)

Sigma lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Btw, u mnie jest tak gorąco, że zlitowałam się nad kotami i odpaliłam im wiatak, takie sponiewierane upałem leżały na łózku i wietrzyły jajka :D

Misi@, Sigma, Carolline lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ - Bede uważać :)

Łapcie Kluska:
    IMG_20150718_141003_nopm.jpg

aldonaa, Dżuls, Staraczka23, agatka196, Misi@, marlenak_me, Lady Savage, adzia, przyszła mama, Dominka92, snoopy_etka, .ona., Lilla My, karolcia87, Gusiak, julita, Kucykowa, Wonderland, Anitka201, Czarna_88, skabarka, justysss, Luna1, diatomka, easymum, monaaa85, la_lenka, Kasiarzynka, trix, Carolline lubią tę wiadomość

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega!!! Nic, tylko zjesc ! :)

Sigma lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo jaaaaaaaaaa ale dobrze widać :)

Sigma lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
‹‹ 1630 1631 1632 1633 1634 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ