X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • adzia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma jakie usteczka słodkie. ☺Takie do calowania. ☺Cudowny. ☺

Sigma lubi tę wiadomość

3i49df9hy5b5npd4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo <3

Chyba sie zwiniemy znad tej wody, mnóstwo ludzi, gorac i woda jakas brudna, cos w niej pływa a tu często był problem z sinicami... Sama nie wiem :p

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy tez czujecie takie uczucie zakochania w swoich dzieciach?? No ja jak patrze na zdjecie z usg to prawie rycze. Przeraza mnie troche ta matczyna milosc, bo jak ja juz teraz mam takie cyrki to co bedzie jak sie mala urodzi??

l22nhdge5b933eoh.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, u kogo byłaś na usg? Bo widzę, że w Luxmedzie, a fotka śliczna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snoopy_etka dr Szafranek, barrrdzo go lubię i polecam :)

Aldonaa - będą cyrki na bank!!! :D ale to nie nasza wina, to hormony! :D kocham moje dziecko najbardziej na świecie! <3

aldonaa lubi tę wiadomość

• .ona. Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Czy Wy tez czujecie takie uczucie zakochania w swoich dzieciach?? No ja jak patrze na zdjecie z usg to prawie rycze. Przeraza mnie troche ta matczyna milosc, bo jak ja juz teraz mam takie cyrki to co bedzie jak sie mala urodzi??

Będzie jeszcze lepiej :D
    Swojego syna kocham najmocniej na świecie, a jak młoda się urodzi to pewnie wybuchnę od nadmiaru tej miłości :P

aldonaa, Misi@ lubią tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • Lilla My Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma - mój się słabo ruszał przez ostatnie dwa dni, a jak dzisiaj zaczął, to nie powiem, bo od 4, kiedy zobaczyłam odcisk stopy na brzuchu, rusza się BEZ PRZERWY prawie :P

W ogóle w Łodzi upał nie do zniesienia, w mieszkaniu mamy 27,6 :(

Sigma lubi tę wiadomość

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • .ona. Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma - śliczna buźka! :)

Sigma lubi tę wiadomość

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • anula1990 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj równiez po wizycie mały wazy 1625 gram i wszystkie pozostałe parametry również w normie..w poniedziałek kolejna wizyta u doktorka tym razem na NFZ ;)

.ona., Lilla My, snoopy_etka, Gusiak, agatka196, Sigma, aldonaa, Misi@, julita, Wonderland, Anitka201, Czarna_88, easymum, Kasiarzynka, trix lubią tę wiadomość

74disg18xt1q3yyo.png
  • karolcia87 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wizytę mam dopiero w środę ale tak się doczekać już nie mogę żeby zobaczyć co tam u młodej tym bardziej, że ostatnio też taka jakoś mało ruchliwa.

Sigma lubi tę wiadomość

aniołek w niebie Mikołaj 12.2013
    Córka Aurelka 09.2015 <3
    klz9krhm9br6smg4.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...

Snoopy tu się właśnie mylisz... myślę, ze w większości to 'rodzinny' to właśnie jest przykrywka... ;D
    U nas jest patrzenie w kategorii szybkość, moc i zeby był większy bagażnik ;D

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, byłam raz u niego, właśnie wtedy, gdy powiedział nam o płci :) Zwykle chodzę jednak do Krzyzanowskiego i też się teraz nad 3D zastanawiam.
    A co do samochodu, to u mojego męża są na tapecie same karawany z dużym silnikiem :(

Sigma lubi tę wiadomość

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma śliczna fotka... pięknie Milan przypozowal! =))

Achhh... juz sie nie mogę doczekać, zeby się dowiedzieć ile tam moja klęska w brzuszku waży... =)

Wracamy właśnie z zakupów... obkupilam sie w kosmetki i tez dostałam niespodziankę z rossmana... smoka uspokajacza z owieczka ♥

Sigma lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    snoopy_etka wrote:
    Sigma, byłam raz u niego, właśnie wtedy, gdy powiedział nam o płci :) Zwykle chodzę jednak do Krzyzanowskiego i też się teraz nad 3D zastanawiam.
    A co do samochodu, to u mojego męża są na tapecie same karawany z dużym silnikiem :(
    Snoopy_etka, ja byłam na zwykłym USG tym za stówkę :) jak się trafi w luxie na fajnego lekarza, to zwykle podgląda też buźkę i dupkę na 3D :) (dr Chołubek np. też mi raz podglądał :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:56

• julita Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, co za puculek śliczny! :D

Sigma lubi tę wiadomość

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chołbek też mi kiedyś zrobił fotkę 3D gratis :) Jak Gucio był jeszcze małą krewetką...U Krzyzanowskiego jest o tyle fajnie, że jak dziecko się chowa, to daje jakąś jedną i w recepcji zwracają różnicę między zwykłym a 3D :)
    Ja dziś oszalałam, ugotowałam tak dużo risotto, że musiałam do drugiego garnka przekładac,bo mi się składniki nie mieściły. Będzie tydzień żarcia :)

Sigma lubi tę wiadomość

• Kucykowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Milczalam,bo mam teraz co chwilę coś i jak na złość goście mi się ciągle na łeb zwalaja...Od poniedziałku jadę na działkę i już nikogo do chaty nie wpuszczam:)
    Sigma-Milan cudny!!
    Gratuluję wszystkim udanych wizyt i życzę lekkiego spędzania upałów :)
    My wizytujemy w czwartek.

Ściskam !!

Sigma, skabarka lubią tę wiadomość

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do aut to chyba jestem jakaś dziwna bo mi szukanie nowego auta sprawiało tyle radochy że ostatecznie ja znalazłam te idealne ;-) musiało być śnieżno białe ( to 1 warunek :-) ) i mieć odpowiednią moc :-). Fakt ze teraz ja się nim bujam a za rok spelniamy marzenie małza wiec trzeba będzie znaleźć subaru sti :-)

karolcia87, Sigma, aldonaa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma fotki zazdroszczę :-) śliczny ten twój maluch :-)

Sigma lubi tę wiadomość

• AniaM Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula1990 wrote:
    Ja dzisiaj równiez po wizycie mały wazy 1625 gram i wszystkie pozostałe parametry również w normie..w poniedziałek kolejna wizyta u doktorka tym razem na NFZ ;)

Anulka wysłałam ci zaproszenie bo widziałam na sierpniówkach ze pytałaś sie o warunki rodzenia na kamienskiego.A ja dzień.wcześniej podpytałam dziewczyny bo są 2-3 z wrocka i z tego co się dowiedziałam ze w szpitalu nie ma znieczulenia zzo. Tylko gaz wiec ja się cieszę no i ze mało rzeczy trzeba zabrać 3 pieluchy i brodziki

f2w3dqk3snfrllcm.png

9aaed3c0a9.png
‹‹ 1631 1632 1633 1634 1635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ