Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Czy Wy tez czujecie takie uczucie zakochania w swoich dzieciach?? No ja jak patrze na zdjecie z usg to prawie rycze. Przeraza mnie troche ta matczyna milosc, bo jak ja juz teraz mam takie cyrki to co bedzie jak sie mala urodzi??
Będzie jeszcze lepiej
Swojego syna kocham najmocniej na świecie, a jak młoda się urodzi to pewnie wybuchnę od nadmiaru tej miłościaldonaa, Misi@ lubią tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Sigma - mój się słabo ruszał przez ostatnie dwa dni, a jak dzisiaj zaczął, to nie powiem, bo od 4, kiedy zobaczyłam odcisk stopy na brzuchu, rusza się BEZ PRZERWY prawie
W ogóle w Łodzi upał nie do zniesienia, w mieszkaniu mamy 27,6Sigma lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
Ja dzisiaj równiez po wizycie mały wazy 1625 gram i wszystkie pozostałe parametry również w normie..w poniedziałek kolejna wizyta u doktorka tym razem na NFZ
.ona., Lilla My, snoopy_etka, Gusiak, agatka196, Sigma, aldonaa, Misi@, julita, Wonderland, Anitka201, Czarna_88, easymum, Kasiarzynka, trix lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:To wasi przynajmniej myślą o rodzinnych samochodach, u mojego liczy się tylko moc i to, jak szybko osiąga setkę...
Snoopy tu się właśnie mylisz... myślę, ze w większości to 'rodzinny' to właśnie jest przykrywka...
U nas jest patrzenie w kategorii szybkość, moc i zeby był większy bagażnik -
Sigma, byłam raz u niego, właśnie wtedy, gdy powiedział nam o płci
Zwykle chodzę jednak do Krzyzanowskiego i też się teraz nad 3D zastanawiam.
A co do samochodu, to u mojego męża są na tapecie same karawany z dużym silnikiemSigma lubi tę wiadomość
-
Sigma śliczna fotka... pięknie Milan przypozowal!
)
Achhh... juz sie nie mogę doczekać, zeby się dowiedzieć ile tam moja klęska w brzuszku waży...
Wracamy właśnie z zakupów... obkupilam sie w kosmetki i tez dostałam niespodziankę z rossmana... smoka uspokajacza z owieczka ♥Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysnoopy_etka wrote:Sigma, byłam raz u niego, właśnie wtedy, gdy powiedział nam o płci
Zwykle chodzę jednak do Krzyzanowskiego i też się teraz nad 3D zastanawiam.
A co do samochodu, to u mojego męża są na tapecie same karawany z dużym silnikiemjak się trafi w luxie na fajnego lekarza, to zwykle podgląda też buźkę i dupkę na 3D
(dr Chołubek np. też mi raz podglądał
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:56
-
Chołbek też mi kiedyś zrobił fotkę 3D gratis
Jak Gucio był jeszcze małą krewetką...U Krzyzanowskiego jest o tyle fajnie, że jak dziecko się chowa, to daje jakąś jedną i w recepcji zwracają różnicę między zwykłym a 3D
Ja dziś oszalałam, ugotowałam tak dużo risotto, że musiałam do drugiego garnka przekładac,bo mi się składniki nie mieściły. Będzie tydzień żarciaSigma lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Milczalam,bo mam teraz co chwilę coś i jak na złość goście mi się ciągle na łeb zwalaja...Od poniedziałku jadę na działkę i już nikogo do chaty nie wpuszczam:)
Sigma-Milan cudny!!
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i życzę lekkiego spędzania upałów
My wizytujemy w czwartek.
Ściskam !!Sigma, skabarka lubią tę wiadomość
Córcia
-
Co do aut to chyba jestem jakaś dziwna bo mi szukanie nowego auta sprawiało tyle radochy że ostatecznie ja znalazłam te idealne
musiało być śnieżno białe ( to 1 warunek
) i mieć odpowiednią moc
. Fakt ze teraz ja się nim bujam a za rok spelniamy marzenie małza wiec trzeba będzie znaleźć subaru sti
karolcia87, Sigma, aldonaa, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
anula1990 wrote:Ja dzisiaj równiez po wizycie mały wazy 1625 gram i wszystkie pozostałe parametry również w normie..w poniedziałek kolejna wizyta u doktorka tym razem na NFZ
Anulka wysłałam ci zaproszenie bo widziałam na sierpniówkach ze pytałaś sie o warunki rodzenia na kamienskiego.A ja dzień.wcześniej podpytałam dziewczyny bo są 2-3 z wrocka i z tego co się dowiedziałam ze w szpitalu nie ma znieczulenia zzo. Tylko gaz wiec ja się cieszę no i ze mało rzeczy trzeba zabrać 3 pieluchy i brodziki