Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnitka, ja też sama wybierałam auto i prawdę mówiąc byłam tym znacznie bardziej zainteresowana, niż mąż
mąż nie jest w ogóle fanatykiem motoryzacji ani sportu (bardziej kręcą go komputery, programy, aplikacje, różne rozwiązania techniczne i majsterkowanie), aale z kolei lubi prowadzić (choć chyba nie tak bardzo jak ja
). Tzn. mnie kręcą i auta i jazda za kółkiem, męża głównie sama jazda
Wiem, że jest śliczny!jest cudowny, idealny
pewnie każda mama tak widzi swoje dziecko
-
Zaglądam tu od rana ale przez ten upał weny twórczej brak.
Sigma Milan jest Śliczny
Samochody u mnie też są tematem codziennym ale chciał nie chciał my obowiązkowo musimy zmienić. Dziś też byliśmy oglądać jakieś ale przez ten upał to nic mi się nie podoba. Wiem jedno ma być czarny- bo teraz mamy biały - duży i wygodny.
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas pomału coś się rozkręca burzowo, ale przynajmniej przez te upały zdążyło mi wyschnąć pranie. Jest tak gęste powietrze, ze można nożem kroić. W końcu kimnęłam z kotami pod tym wiatrakiem, w jedynym pokoju, gdzie było jednak trochę chłodniej niż na zewnątrz.
Co do usg 3D to miałam trzy podejścia i wszystikie trzy nieudane, więc teraz w połowie sierpnia będę miała ostatnie i mam nadzieję, że gin coś w końcu da radę złąpać. Ale jak by nie patrzeć, to max dwa tygodnie potem będę miała dziecko po drugiej stronie brzucha, wiec co to zmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 18:14
Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:U nas pomału coś się rozkręca burzowo, ale przynajmniej przez te upały zdążyło mi wyschnąć pranie. Jest tak gęste powietrze, ze można nożem kroić. W końcu kimnęłam z kotami pod tym wiatrakiem, w jedynym pokoju, gdzie było jednak trochę chłodniej niż na zewnątrz.
Powinnam jeszcze skoczyć do sklepu, ale cholera sił brak w ten upał. Może późnym wieczorem do tesco podjadę, powinno być chłodniej. -
Ja mam usg 3d co wizytę a i tak maleńka nie chce współpracować. Że kobietką jest to pokaże od razu a Buzki wcale. Jednak liczę jeszcze że za tydzień pyszczka pokaże.
Czekam na jakikolwiek opad deszczu. Będzie dla mnie zbawieniem. Już kilkakrotnie zrobiło mi się słabo. Siedzę prawie nago a i tak mi gorąco. -
karolcia87 wrote:moim warunkiem też było białe
całe szczęście zakup auta udało nam się w zeszłym roku odfajkować już więc teraz mam spokój.. przynajmniej z autem
to już jakieś zboczenie
na szczęście malz też w takich gustuje
.ona. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a do nas chyba się burza jakaś zbliża, bo grzmi może popada, bo strasznie duszno jest. Siedzę cały dzień w domu , do południa trochę ogarnęłam, a po południu obijam się
Zaraz kolacyjka i kąpanie, bo tak gorąco, że chociaż ulży może mi chłodna kąpiel
też podczytuję was i brak weny do pisania , ale na bieżąco jestem
-
skabarka wrote:http://www.blitzortung.org/Webpages/index.php?lang=pl&page_0=15
prosze, polecam do śledzenia gdzie jest burza
Ja korzystam jeszcze z tego: http://www.lightningmaps.org/realtime?lang=plskabarka lubi tę wiadomość
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
nick nieaktualny