Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sigma zgadzam się z tym co piszesz o rozmiarach. nie ma co brać na zapas dużych rozmiarów, bo po prostu ich nie założycie w odpowiednim czasie. 68 to tak naprawdę od 4 mc. izka miała 4200 i 56 cm, a ciuszki na 56 nie były wcale na nią za duże.

• diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma dokladnie , tez mialam ten problem i na biegu dokupowalam male rozmiary.

Mi sie podobaja z h&m takie dresowe kombinezony, czekam az beda w promocji jakiejs.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka aha to te pieluchy, mam je na liscie na jutro. Poza tym materac, przescieradla, podklad chlonny, itd...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Sigma dokladnie , tez mialam ten problem i na biegu dokupowalam male rozmiary.

Mi sie podobaja z h&m takie dresowe kombinezony, czekam az beda w promocji jakiejs.
    oglądałam je wczoraj na stronie i też wpadły mi w oko, ale cena powala.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, może i macie rację jesli chodzi o te rozmiary. My co prawda mieliśmy 3,5 kg, 56 cm i młody chodził od razu głównie w 62, ale to były w przewadze krótkie rękawki, bo było ciepło ;), więc to też inaczej.

Mnie się w h&m podobają pluszowe, ale cena już mniej mi sie podoba :/

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. U nas cały wieczór burza krąży. Co do ubranek to mam jednego polarowe go pajaca na 62 i w tym myślę, że wyjdziemy ze szpitala. Dodatkowo dostałam boski kombinezon na 0-3 ale ubolewam, że możemy go nie użyć bo on już na zimno. I na 68 pajac miś z h&m (na wyprzedaży zimowej trafilam).
    Na 56 mam 6 pałaców, i z 6 bodow. Dużo więcej na 62.

• easymum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    ja moge sobie zapisac :)

Wysłałam zaproszenie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Anitka- snieznobialy samochod, mininmalne minimum 150 koni i moge jezdzic! Uwielbiam!
    :-) prawie 180 :-)

aldonaa lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na 56 mam dosłownie kilka sztuk ubranek, bo synek oprócz tego, że ciężki to jeszcze był strasznie długi (61 cm) i pannica też zapowiada się na taką.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:43

• ela Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykąpałam się, mąż pomógł mi się wydepilować, wysmarowałam się balsamami i już mi lepiej - nie czuję się jak zaniedbany słoń.

Dżuls, adzia, agatka196, Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie czuje jak slon bo bylam z rodzicami na miescie i wciagnelam prawie cala pizze i dobrze mi z tym :D
    I caly dzieeen obzeralam sie krowkami ale jakos tez wyrzutow sumienia nie mam :P

Carolline lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls, bo Ty masz duże dzieciaki, na Twoim miejscu też bym brała od razu ubranka na 62 :) podwinąć zawsze troszkę można rękawki czy nogawki, byle dziecko nie tonęło całkiem w ciuchu :)

https://youtu.be/WXEZ6g2WLoM - dostałam dzisiaj od kolegi z życzeniem, żeby mi też poszło tak łatwo ;-)

aldonaa, easymum lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona,mozajka w ostatecznosci mozna zamowic newletteer h&m i dostaje sie kupon znizkowy na 25% na jedna rzecz. Zaloze nowego maila zeby go dostac i i kupie najwzyej ;)

.ona. lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka moja mala tez dzzis jakas przytlumiona. U nas pokropilo powialo i burza poszla ba nawet nie doszla niestety

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dżuls, bo Ty masz duże dzieciaki, na Twoim miejscu też bym brała od razu ubranka na 62 :) podwinąć zawsze troszkę można rękawki czy nogawki, byle dziecko nie tonęło całkiem w ciuchu :)

https://youtu.be/WXEZ6g2WLoM - dostałam dzisiaj od kolegi z życzeniem, żeby mi też poszło tak łatwo ;-)
    haha właśnie w tej sekundzie to oglądałam :D 4,5 kg i tak "wyskoczył" ! wow. Chwała tatusiowi, że dał radę prowadzić samochód, kamerować i pomagać żonie jednocześnie, i to jeszcze z takim stoickim spokojem.

nick nieaktualny, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz to albo by na zawal zszedl, albo by biedny sie jąkac ze strachu zaczal. :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Moj maz to albo by na zawal zszedl, albo by biedny sie jąkac ze strachu zaczal. :)
    mój kazałby mi go wpechnąć do środka i czekać aż dojedziemy.

easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Poznaniu też duuuszno!!już nie ma czym oddychać :(
    Czy któraś z Was też ma problemy ze stopami??Kurde, moje jakby ktoś wrzątkiem polewal...To chyba ten cholerny Zespół Niespokojnych Nóg :( Pół nocy nie śpię przez to.
    Moja Mała dziś bardzo aktywna-chyba dlatego,że dziś mnóstwo pysznych rzeczy jadlysmy,bo byliśmy na dzialce z gośćmi.
    Od jutra juz będę mieć luz i w poniedziałek mam zamiar spać do południa :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha :D
    No tatuś bombowy :)

‹‹ 1634 1635 1636 1637 1638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ