X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sigma zgadzam się z tym co piszesz o rozmiarach. nie ma co brać na zapas dużych rozmiarów, bo po prostu ich nie założycie w odpowiednim czasie. 68 to tak naprawdę od 4 mc. izka miała 4200 i 56 cm, a ciuszki na 56 nie były wcale na nią za duże.

• diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma dokladnie , tez mialam ten problem i na biegu dokupowalam male rozmiary.

Mi sie podobaja z h&m takie dresowe kombinezony, czekam az beda w promocji jakiejs.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka aha to te pieluchy, mam je na liscie na jutro. Poza tym materac, przescieradla, podklad chlonny, itd...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Sigma dokladnie , tez mialam ten problem i na biegu dokupowalam male rozmiary.

Mi sie podobaja z h&m takie dresowe kombinezony, czekam az beda w promocji jakiejs.
    oglądałam je wczoraj na stronie i też wpadły mi w oko, ale cena powala.

• .ona. Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, może i macie rację jesli chodzi o te rozmiary. My co prawda mieliśmy 3,5 kg, 56 cm i młody chodził od razu głównie w 62, ale to były w przewadze krótkie rękawki, bo było ciepło ;), więc to też inaczej.

Mnie się w h&m podobają pluszowe, ale cena już mniej mi sie podoba :/

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka. U nas cały wieczór burza krąży. Co do ubranek to mam jednego polarowe go pajaca na 62 i w tym myślę, że wyjdziemy ze szpitala. Dodatkowo dostałam boski kombinezon na 0-3 ale ubolewam, że możemy go nie użyć bo on już na zimno. I na 68 pajac miś z h&m (na wyprzedaży zimowej trafilam).
    Na 56 mam 6 pałaców, i z 6 bodow. Dużo więcej na 62.

• easymum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    ja moge sobie zapisac :)

Wysłałam zaproszenie :)

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

gg64rl68s121551a.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Anitka- snieznobialy samochod, mininmalne minimum 150 koni i moge jezdzic! Uwielbiam!
    :-) prawie 180 :-)

aldonaa lubi tę wiadomość

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na 56 mam dosłownie kilka sztuk ubranek, bo synek oprócz tego, że ciężki to jeszcze był strasznie długi (61 cm) i pannica też zapowiada się na taką.

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:43

• ela Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykąpałam się, mąż pomógł mi się wydepilować, wysmarowałam się balsamami i już mi lepiej - nie czuję się jak zaniedbany słoń.

Dżuls, adzia, agatka196, Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Dominka92 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie czuje jak slon bo bylam z rodzicami na miescie i wciagnelam prawie cala pizze i dobrze mi z tym :D
    I caly dzieeen obzeralam sie krowkami ale jakos tez wyrzutow sumienia nie mam :P

Carolline lubi tę wiadomość

relgzbmhh8tsviez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls, bo Ty masz duże dzieciaki, na Twoim miejscu też bym brała od razu ubranka na 62 :) podwinąć zawsze troszkę można rękawki czy nogawki, byle dziecko nie tonęło całkiem w ciuchu :)

https://youtu.be/WXEZ6g2WLoM - dostałam dzisiaj od kolegi z życzeniem, żeby mi też poszło tak łatwo ;-)

aldonaa, easymum lubią tę wiadomość

• diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona,mozajka w ostatecznosci mozna zamowic newletteer h&m i dostaje sie kupon znizkowy na 25% na jedna rzecz. Zaloze nowego maila zeby go dostac i i kupie najwzyej ;)

.ona. lubi tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka moja mala tez dzzis jakas przytlumiona. U nas pokropilo powialo i burza poszla ba nawet nie doszla niestety

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma wrote:
    Dżuls, bo Ty masz duże dzieciaki, na Twoim miejscu też bym brała od razu ubranka na 62 :) podwinąć zawsze troszkę można rękawki czy nogawki, byle dziecko nie tonęło całkiem w ciuchu :)

https://youtu.be/WXEZ6g2WLoM - dostałam dzisiaj od kolegi z życzeniem, żeby mi też poszło tak łatwo ;-)
    haha właśnie w tej sekundzie to oglądałam :D 4,5 kg i tak "wyskoczył" ! wow. Chwała tatusiowi, że dał radę prowadzić samochód, kamerować i pomagać żonie jednocześnie, i to jeszcze z takim stoickim spokojem.

Sigma, easymum lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz to albo by na zawal zszedl, albo by biedny sie jąkac ze strachu zaczal. :)

l22nhdge5b933eoh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aldonaa wrote:
    Moj maz to albo by na zawal zszedl, albo by biedny sie jąkac ze strachu zaczal. :)
    mój kazałby mi go wpechnąć do środka i czekać aż dojedziemy.

easymum, karolcia87 lubią tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Kucykowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Poznaniu też duuuszno!!już nie ma czym oddychać :(
    Czy któraś z Was też ma problemy ze stopami??Kurde, moje jakby ktoś wrzątkiem polewal...To chyba ten cholerny Zespół Niespokojnych Nóg :( Pół nocy nie śpię przez to.
    Moja Mała dziś bardzo aktywna-chyba dlatego,że dziś mnóstwo pysznych rzeczy jadlysmy,bo byliśmy na dzialce z gośćmi.
    Od jutra juz będę mieć luz i w poniedziałek mam zamiar spać do południa :)

relgh371dtao2ef4.png

Córcia <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha :D
    No tatuś bombowy :)

‹‹ 1634 1635 1636 1637 1638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ