Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Sigma dokladnie , tez mialam ten problem i na biegu dokupowalam male rozmiary.
Mi sie podobaja z h&m takie dresowe kombinezony, czekam az beda w promocji jakiejs. -
Heh, może i macie rację jesli chodzi o te rozmiary. My co prawda mieliśmy 3,5 kg, 56 cm i młody chodził od razu głównie w 62, ale to były w przewadze krótkie rękawki, bo było ciepło
, więc to też inaczej.
Mnie się w h&m podobają pluszowe, ale cena już mniej mi sie podoba
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyHejka. U nas cały wieczór burza krąży. Co do ubranek to mam jednego polarowe go pajaca na 62 i w tym myślę, że wyjdziemy ze szpitala. Dodatkowo dostałam boski kombinezon na 0-3 ale ubolewam, że możemy go nie użyć bo on już na zimno. I na 68 pajac miś z h&m (na wyprzedaży zimowej trafilam).
Na 56 mam 6 pałaców, i z 6 bodow. Dużo więcej na 62. -
nick nieaktualny
-
Wykąpałam się, mąż pomógł mi się wydepilować, wysmarowałam się balsamami i już mi lepiej - nie czuję się jak zaniedbany słoń.
Dżuls, adzia, agatka196, Anitka201, Carolline lubią tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
nick nieaktualnyDżuls, bo Ty masz duże dzieciaki, na Twoim miejscu też bym brała od razu ubranka na 62
podwinąć zawsze troszkę można rękawki czy nogawki, byle dziecko nie tonęło całkiem w ciuchu
https://youtu.be/WXEZ6g2WLoM - dostałam dzisiaj od kolegi z życzeniem, żeby mi też poszło tak łatwoaldonaa, easymum lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Dżuls, bo Ty masz duże dzieciaki, na Twoim miejscu też bym brała od razu ubranka na 62
podwinąć zawsze troszkę można rękawki czy nogawki, byle dziecko nie tonęło całkiem w ciuchu
https://youtu.be/WXEZ6g2WLoM - dostałam dzisiaj od kolegi z życzeniem, żeby mi też poszło tak łatwo4,5 kg i tak "wyskoczył" ! wow. Chwała tatusiowi, że dał radę prowadzić samochód, kamerować i pomagać żonie jednocześnie, i to jeszcze z takim stoickim spokojem.
Sigma, easymum lubią tę wiadomość
-
W Poznaniu też duuuszno!!już nie ma czym oddychać
Czy któraś z Was też ma problemy ze stopami??Kurde, moje jakby ktoś wrzątkiem polewal...To chyba ten cholerny Zespół Niespokojnych NógPół nocy nie śpię przez to.
Moja Mała dziś bardzo aktywna-chyba dlatego,że dziś mnóstwo pysznych rzeczy jadlysmy,bo byliśmy na dzialce z gośćmi.
Od jutra juz będę mieć luz i w poniedziałek mam zamiar spać do południa
Córcia
-
nick nieaktualny