Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wczorajszy wieczór był idealny
mąż zrobił grilla dla naszej 3 i juz dawno nie mieliśmy tyle czasu dla siebie
dzisiaj lenimy się cały dzień a na obiad idziemy do moich rodziców wiec będzie z głowy
Co do ubranek to mam kilka sztukk na 56 ale więcej jednak na 62 i kolejne na 68. Myślę ze nasz maluch będzie ważył 4 kg i oboje z mężem byliśmy długimi noworodkami -
Dobry
Jejciu jak sie nie wyspalam.. W nocy tylko pilam i siku, pilam i siku
I teraz obudzilam sie z bolem prawego nadgarstka i prawego biodra
Ale za to we snie jakie mialam widokihaha az wstyd sie przyznac
snil mi sie seks grupowy, a raczej bardzo duza grupa i to biali i murzyni, kobiety i mezczyzni i tak kazdy z kazdym, nawet facet z facetem
niestety bez mojego udzialu, a szkoda , mogloby byc ciekawie
A dzis z mama korzystamy ze tata przyjechal na pare dni do Polski i jedziemy pozniej na zakupy go ponaciagac troche
Milego dnia -
nick nieaktualny
-
Skabarka dokładnie jedź sprawdzić jak Cie to martwi, nie ma na co czekać może być wszystko dobrze tak jak w moim przypadku 3 dni mniej aktywny a teraz wrócił i kopie i liczę jak nalicze do 10 kopniakow do którejś godziny to później nie liczę. Witam się z wami w 33=34 tc jeszcze 4 tygodnie i mogę rodzić. Od kiedy pić ta herbatę z liści malin, bo bym chciała? U mnie noc przespana i raz wstałam na siku.
easymum lubi tę wiadomość
-
Skabarka dokładnie jedź sprawdzić jak Cie to martwi, nie ma na co czekać może być wszystko dobrze tak jak w moim przypadku 3 dni mniej aktywny a teraz wrócił i kopie i liczę jak nalicze do 10 kopniakow do którejś godziny to później nie liczę. Witam się z wami w 33=34 tc jeszcze 4 tygodnie i mogę rodzić. Od kiedy pić ta herbatę z liści malin, bo bym chciała? U mnie noc przespana i raz wstałam na siku.
-
Witam się i ja... jakoś nie mogę zwlec się z łóżka, a dziś ma wpaść koleżanka, której już ponad rok nie widziałam. Cieszę się na jej wizytę, ale jak pomyślę o układaniu włosów, makijażu, itp. Eh... Odludek się ze mnie zrobił. I pomyśleć, że jeszcze niedawno taki rytuał codziennie rano nie robił mi problemu...
Skabarka, może spróbuj zjeść coś slodkiego i połóż się na lewym boku. Jak nie poskutkuje, to dla swojego spokoju podskocz na IP, choć niedziela w kolejce do przyjemnych nie należyW moim szpitalu zawsze wtedy tłum, bo dziewczyny z przychodni na ktg przychodzą,
-
Hejka,
u nas w nocy lało, powietrze siętrochęoczyściło i teraz da się żyć
Skabarka, ja jestem zdania, że jak tylko coś niepokoi to nie zaszkodzi podjechać na IP, w końcu po to jest. Tym bardziej, że nie możesz się denerwować.
Jak mawia jeden z lekarzy opisujących moje cotygodniowe ktg: "Z ruchami trzeba być czujnym jak ptak dupiel na bagnach" i mówią, żeby jechać na IP nawet jak się odczuwa "wewnętrzny niepokój".
Sigma lubi tę wiadomość
-
U mnie z ruchami jest tak, że na brzuchu mam fale mniejsze i większe i najczęściej brzuch 'garbaty' z prawej strony (wypięta dupka). Chwilami to już bywa bolesne, szczególnie jak nie siedzę w danym momencie.
A u mnie mała rozpusta (znowu, bo ostatnio codziennie!) - LODY
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Hejka,
u nas w nocy lało, powietrze siętrochęoczyściło i teraz da się żyć
Skabarka, ja jestem zdania, że jak tylko coś niepokoi to nie zaszkodzi podjechać na IP, w końcu po to jest. Tym bardziej, że nie możesz się denerwować.
Jak mawia jeden z lekarzy opisujących moje cotygodniowe ktg: "Z ruchami trzeba być czujnym jak ptak dupiel na bagnach" i mówią, żeby jechać na IP nawet jak się odczuwa "wewnętrzny niepokój".
Hejka.
Dzuls a dlaczego tak wcześnie masz ktg?? Bo chyba mi to umknęło. Ja ma zalecenia cukrzycowe od 34 tc. -
Mnie martwi, że młody rusza się bez przerwy właściwie. Już nawet do niego mówię, żeby trochę odpuścił mamusi
. Ale lekarka mnie uprzedzała, że przyjdzie taki moment, że będę czuć go cały czas ze względu na swoją budowę ciała.
Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
lila1983 wrote:Hejka.
Dzuls a dlaczego tak wcześnie masz ktg?? Bo chyba mi to umknęło. Ja ma zalecenia cukrzycowe od 34 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 10:36