X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    diatomka wrote:
    Ona,mozajka w ostatecznosci mozna zamowic newletteer h&m i dostaje sie kupon znizkowy na 25% na jedna rzecz. Zaloze nowego maila zeby go dostac i i kupie najwzyej ;)

Dzięki, dobrze wiedzieć :)

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:43

Sigma lubi tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczorajszy wieczór był idealny :-) mąż zrobił grilla dla naszej 3 i juz dawno nie mieliśmy tyle czasu dla siebie :-) dzisiaj lenimy się cały dzień a na obiad idziemy do moich rodziców wiec będzie z głowy :-)
    Co do ubranek to mam kilka sztukk na 56 ale więcej jednak na 62 i kolejne na 68. Myślę ze nasz maluch będzie ważył 4 kg i oboje z mężem byliśmy długimi noworodkami :-)

• Dominka92 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ;)
    Jejciu jak sie nie wyspalam.. W nocy tylko pilam i siku, pilam i siku :P
    I teraz obudzilam sie z bolem prawego nadgarstka i prawego biodra :/
    Ale za to we snie jakie mialam widoki :D haha az wstyd sie przyznac :D snil mi sie seks grupowy, a raczej bardzo duza grupa i to biali i murzyni, kobiety i mezczyzni i tak kazdy z kazdym, nawet facet z facetem :D niestety bez mojego udzialu, a szkoda , mogloby byc ciekawie :D
    A dzis z mama korzystamy ze tata przyjechal na pare dni do Polski i jedziemy pozniej na zakupy go ponaciagac troche :P

Milego dnia :)

relgzbmhh8tsviez.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :)

Nocka byle jaka, 6 godzin snu, 2 x do toalety i na picie ;), straszna duchota.

dobrego dnia!

• julita Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, hej :) ja to niezliczę ile razy miałam wizytę w wc...
    u mnie pochmurno i co chwilę kropi ale i tak w ciągu dnia ma być bardzo ciepło
    strasznie mnie ssie musze coś przekąsić >:)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:44

• diatomka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarbka moja tez prostestuje, ale w granicach normy. zreszta co jakis czas robi sobie takie przerwy ze wyrabia tylko minimum.

dzis rano o 6 dala popis. a teraz spokoj.

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka dokładnie jedź sprawdzić jak Cie to martwi, nie ma na co czekać może być wszystko dobrze tak jak w moim przypadku 3 dni mniej aktywny a teraz wrócił i kopie i liczę jak nalicze do 10 kopniakow do którejś godziny to później nie liczę. Witam się z wami w 33=34 tc jeszcze 4 tygodnie i mogę rodzić. Od kiedy pić ta herbatę z liści malin, bo bym chciała? U mnie noc przespana i raz wstałam na siku.

easymum lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka dokładnie jedź sprawdzić jak Cie to martwi, nie ma na co czekać może być wszystko dobrze tak jak w moim przypadku 3 dni mniej aktywny a teraz wrócił i kopie i liczę jak nalicze do 10 kopniakow do którejś godziny to później nie liczę. Witam się z wami w 33=34 tc jeszcze 4 tygodnie i mogę rodzić. Od kiedy pić ta herbatę z liści malin, bo bym chciała? U mnie noc przespana i raz wstałam na siku.

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ten telefon dwa razy post mi wstawił :-/

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • snoopy_etka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja... jakoś nie mogę zwlec się z łóżka, a dziś ma wpaść koleżanka, której już ponad rok nie widziałam. Cieszę się na jej wizytę, ale jak pomyślę o układaniu włosów, makijażu, itp. Eh... Odludek się ze mnie zrobił. I pomyśleć, że jeszcze niedawno taki rytuał codziennie rano nie robił mi problemu...
    Skabarka, może spróbuj zjeść coś slodkiego i połóż się na lewym boku. Jak nie poskutkuje, to dla swojego spokoju podskocz na IP, choć niedziela w kolejce do przyjemnych nie należy :( W moim szpitalu zawsze wtedy tłum, bo dziewczyny z przychodni na ktg przychodzą,

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie:)

Przed chwilą oglądaliśmy z mężem ten filmik z porodu w samochodzie, ale akcja hehe. Chyba bym na zawał padła, a mąż razem ze mną:D
    Muszę dzisiaj wyciągnąć materac z folii, tak myślę, że to już czas żeby się wietrzył.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Znow zapowiada sie duszny dzien, potrzebuje powietrza!! Męcząca ostatnio ta pogoda:(

relgio4pxlxziakh.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    u nas w nocy lało, powietrze siętrochęoczyściło i teraz da się żyć :)

Skabarka, ja jestem zdania, że jak tylko coś niepokoi to nie zaszkodzi podjechać na IP, w końcu po to jest. Tym bardziej, że nie możesz się denerwować.
    Jak mawia jeden z lekarzy opisujących moje cotygodniowe ktg: "Z ruchami trzeba być czujnym jak ptak dupiel na bagnach" i mówią, żeby jechać na IP nawet jak się odczuwa "wewnętrzny niepokój".

Sigma lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z ruchami jest tak, ze kopniaków jest co prawda mniej, ale za to młoda ma permanentną czkawkę po każdym jedzeniu.

8pdp47e.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z ruchami jest tak, że na brzuchu mam fale mniejsze i większe i najczęściej brzuch 'garbaty' z prawej strony (wypięta dupka). Chwilami to już bywa bolesne, szczególnie jak nie siedzę w danym momencie.

A u mnie mała rozpusta (znowu, bo ostatnio codziennie!) - LODY <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Hejka,
    u nas w nocy lało, powietrze siętrochęoczyściło i teraz da się żyć :)

Skabarka, ja jestem zdania, że jak tylko coś niepokoi to nie zaszkodzi podjechać na IP, w końcu po to jest. Tym bardziej, że nie możesz się denerwować.
    Jak mawia jeden z lekarzy opisujących moje cotygodniowe ktg: "Z ruchami trzeba być czujnym jak ptak dupiel na bagnach" i mówią, żeby jechać na IP nawet jak się odczuwa "wewnętrzny niepokój".

Hejka.
    Dzuls a dlaczego tak wcześnie masz ktg?? Bo chyba mi to umknęło. Ja ma zalecenia cukrzycowe od 34 tc.

• Lilla My Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie martwi, że młody rusza się bez przerwy właściwie. Już nawet do niego mówię, żeby trochę odpuścił mamusi :P . Ale lekarka mnie uprzedzała, że przyjdzie taki moment, że będę czuć go cały czas ze względu na swoją budowę ciała.

Synek <3
    atdc2n0ax1cd3lcr.png
    Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! :)
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lila1983 wrote:
    Hejka.
    Dzuls a dlaczego tak wcześnie masz ktg?? Bo chyba mi to umknęło. Ja ma zalecenia cukrzycowe od 34 tc.
    Bo kiedyś od popołudnia do następnego dnia rano prawie nie czułam ruchów, a że rano miałam mieć planową wizytę u diabetologa, to wcześniej musiałam przejść się do położnej. Tam powiedziałam babce, zgodnie z prawdą, że ostatnio coś słabo czuję ruchy i ona od razu wysłała mnie na IP na ktg. Od tego czasu umawiają mnie co tydzień, a jako że i tak siedzę w domu, to moim zdaniem takie badanie nie zaszkodzi, mogę się raz na tydzień przejechać. Okazało się, ze młoda odkręciłą się o 180 stopni i dlatego słabo czułam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 10:36

8pdp47e.png
‹‹ 1635 1636 1637 1638 1639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ