Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarna_88 wrote:Część kochane... trochę was nad robiłam i widzę ze Lady sie chyba na nas obrazila ze każdy chce dla niej dla jej dziecka jak naj lepiej. Przykre to jest trochę bo mogła byś Lady chociaż napisać co tam u was... tyle w tym temaci.
.
Nie chce kolejnej burdy wywoływać, bo co tu powiem to wyzywanie mnie od kłamczuch. Napisałam że jeśli ktoś jest zainteresowany losami mojego dziecka zapraszam na priv. -
lila1983 wrote:Dzuls i kto wygrał? ?
mlody ma dzis dzien rozpusty - pizza, popcorn, lody itd., jakos tak dzis wyszlo, wiec jak uslyszal ze bedzie pizza, to kompletnie zapomnial o pilce
a ja moglam sobie tylko popatrzec
za to dzis myslalam ze zawalu dostane, mierze sobie rutynowo cukier przed kolacja, a tam 245 O_o
Na szczescie przy drugim mierzeniu juz 90, ale bylby rekord -
Ja lady nie będę prosić się o informacje na temat Twojego dziecka. Skoro jesteś na forum tzn ze chyba wszysyko ok. Nie wnikam w to czy z kimś się poklocilas czy nie ale raczej wszystkie kibicują sobie tu wzajemnie i o to w tym chodzi a nie o jakieś kłótnie a później "biorę zabawki idę do domu "...
U nas coś się chmurzy więc może się troszkę ochlodzi obyDżuls, magdalenkaihelenka, adzia, .ona. lubią tę wiadomość
-
Kurde od x czasu mam na nogach takie 3 nieduże tluszczaki które nie rosną wiec skalpel nigdy nie był bramy pod uwagę. Jednak dziś po kompieli w jednym z tych miejsc wyszło mi zaczerwienienie które piecze i nie schodzi. Na pewno pójdę jutro do lekarza tylko nie wiem do jakiego z tym czy do chirurga czy do ogólnego. Doradźcie coś. To wygląda tak:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:23
-
A mnie pod kilku dni tak strasznie boli biust, że nie wyrabiam, mam wrażenie że już uruchomiłam produkcję mleka. W każdym razie chyba dziś posmaruję się tym kremem na sutki, bo ledwo daję radę.
Btw, u nas niebo wygląda jak jakiś armageddon, koszmarne wiatrzysko, ciemno itd, ale prognozy podają, że nie będzie padać O_o -
bo właśnie pokazują w tv jak tam ładnie "pada"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 19:59
-
http://zapodaj.net/9c79f851c3b54.jpg.html to my z dzisiaj
http://zapodaj.net/43455084914c5.jpg.html a to nasza wanienkaGusiak, Anitka201, karolcia87, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Czarna zyjesz ? Ja ledwo po tej ikei:( 3 godz ruchu ciaglego , a jesCze klotnia byla bo na miejscu zmieniismy zdanie co do mebli i na szybko trzeba bylo cos innego szukac. Ech. Wrocilismy z szafa co prawda ale juz mi wszystko jedno. Dla malej mam to co chcialam wiec chociaz z tego jestem zadowolona. Ale nie mam sily
-
Diatomka żyje ale jak wróciłam to też ledwo żywa dobrze ze mój mąż wpad w szał zakupowy to brał szybko rzeczy dla małego. Pierwsze co jak wróciliśmy to poszłam pod prysznic i dobra godzinę lezalam i odpoczywalam...
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wizytę dopiero 30 lipca i też nie mogę się już doczekać aż się dowiem czy mój mały szkrab się obrócił (ale jeszcze raczej nie bo czuję to tak samo) no i ile przytyl hehe
-
Dzuls u mnie bokiem przeszla a tak sie. Zapowiadalo fajnie... Ja od wawy tylko 80km .
4 me ojej jak masz fajnie chlodno
Czarna ja zaleglam i leze dobra godzine chyba , dorze ze Tymek niie marudzi.
Mam pytanie do slodkich mam, jak czesto macie wizyty u diabetologa?