X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas wreszcie przyjemny chłodek.
    Wyczytałam dziś na belly w opisie 32go tygodnia:
    "Twoje dziecko z tygodnia na tydzień robi się coraz bardziej pulchne (przybiera teraz około 500 gramów tygodniowo!)"
    że co? :D

8pdp47e.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    500 gramów tygodniowo to trochę dużo by bylo hehe

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    "Twoje dziecko z tygodnia na tydzień robi się coraz bardziej pulchne (przybiera teraz około 500 gramów tygodniowo!)"

taaa :D dobry zart - to w 40tc wazyloby jakies 6 kg ;).
    Mysle, ze ok.200g tygodniowo.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas duchoty ciag dalszy. Zero deszczu. Zaraz sie chyba roztopie ;)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:

A moze Belly przygotowalo dla Ciebie indywidualna wiadomosc ? :P Sama mowilas, ze olbrzyma urodzisz :D

la_lenka, Sigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow u nas urwanie chmury było. Nie mamy teraz częściowo prądu i woda nam pozaciekała przez dach:/

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Wow u nas urwanie chmury było. Nie mamy teraz częściowo prądu i woda nam pozaciekała przez dach:/

A nam woda przeciekła przez okno w salonie musieliśmy zbierać, przez dach na szczęście nie, a jakby nas w domu nie było, to byłby kłopot gdybyśmy zalali mieszkanie sąsiada , bo byłaby powódź . Zbieraliśmy wodę z okna kurcze i to dopiero odkąd tu mieszkamy tak się stało, a okna wymieniane były nie przez nas tylko starą właścicielkę, przez nas tylko dwa okna były wymieniane.

justynka.s83 lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • easymum Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy, współczuję, mam nadzieję, że nic poważnego. U mnie też armagedon, dawno takiej ilości wody na działce nie było. Ale za to jaka piękna tęcza po wszystkim się pokazała :)

gg64rl68s121551a.png
  • ela Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas już po deszczu i 13 st C, zastanawiam się czy nie zamknąć okna na noc bo zimno w nogi jak wysunęłam z pod kołdry. Jutro rano wizyta, zobaczymy co słychać u małej. Żywe to dziecko, z chłopakami już nie pamiętam jak było - starość nie radość - może to i dobrze bo porody wspominam też nie najgorzej (skleroza swoje robi) ☺

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odszczekuje wszystko co pisalam o moim malzu. Dobrze ze jutro jedzie do pracy bo chyba 2 dni we dwoje i moje hormony ciążowe to dla nas za dużo ;-). Mało być tak pięknie a skończyło się na zatkanej umywalce i jego wyczynach z "kretem" który popatrzył jemu palce... ;-) lepiej niech siada w pracy za kompa :-)

• Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:25

wnidtv73dpzdszlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeyyyy ...w 3 city od 17 lejeeeeeeeeeee i raptem 13 C...aczkolwiek bez burz się odbyło...u nas też lipa z ruchami dziś :( mloda tylko co pare godz daje delikatnie znac, że jest....na szczescie jutro wizyta :)

• julita Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:

też widziałam ten opis ale od razu uznałam to za błąd i nawet przeszło mi przez myśl aby zgłosić to do moderatora aby poprawił błąd ale olałam ostatecznie temat :P

u mnie też było urwanie chmury, grzmiało, błyskało aż strach. Wyłączyliśmy elektrykę, zapaliliśmy świeczki w całym domu i tak się stworzył romantyczny nastrój, nawet kąpiel była przy świecach :D później usiedliśmy w urządzonym pokoju Anastazji i tak sobie miło rozmawialiśmy jak to będzie jak już będziemy we trójkę <3

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzynka, bo mam problem, mi dr wyznacza co tydz max poltora tyg. Sama powiedziala ze cukry dobre, krzywa ok, hermoglobina glikowana tez ok, ze mam sie diety pilnowac i miezryc. Wizyta wyglada tak wazenie, mierzenie, spojrzy w ksiazeczke z pomiarami, da recipe na paski i nie wiem czy 5 minu jestem w gabinecie...
    A ja musze jechac 60km w jedna strone sla tych 5 minut. Zlitowalaby sie i chjoxiaznco trzy tyg wyznaczala. Rozumiem jakbym na insulinie byla . ze trzeba czesciej. Zreszta jak zle zjem i cukier podskoczy to wiem od czegomi ntego nie robiemwiecej. Strasznie mnie te dojazdy stresuja, jezdze z kolezanka tezbw ciazy ale widze ze i jej juz ciezko za kierownica.
    Jutro mialam jechac ale nie dam rady...

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Kasiarzynka Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 21:25

wnidtv73dpzdszlc.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do tego dołożyć jeszcze musze że z naszego balkonu przeciekl sufit sąsiada i się wkurzylam :-/ wrrr...

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i u nas byl wlasnie armagedon. Masakra. O malo nam okna balkonowego nie wyrwalo i nalalo nam sie troche wody do mieszkania przez okno (a niby takie szczelne) :/. Jak dobrze, ze maz byl w domu.

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 04:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cierpię na bezsenność, gorąco mi i strasznie nie wygodnie :-/ nocka okropna a ktoś jeszcze nie śpi?

Anulka20

3jvz82c38h6gh3mk.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

po wczorajszej trabie/ulewie krajobraz u nas na osiedlu wyglada jak po bitwie. Takich szkod jeszcze tu nie bylo :/
    W koncu chlodniej.

• adzia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana☺

Kolejna noc bez snu. Nie dość że duszno, zrobiłam przeciagi w całym mieszkaniu. Może i było trochę lepiej no wreszcie po 4 zasnelam, ale teraz obudziłam się z bolacym gardłem głową. Ale mam nadzieję że już dziś będzie chłodniej na zewnątrz.

Miłego i chlodniejszego dnia Wam wszystkim życzę. ☺

3i49df9hy5b5npd4.png
‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ