Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:U nas wreszcie przyjemny chłodek.
Wyczytałam dziś na belly w opisie 32go tygodnia:
"Twoje dziecko z tygodnia na tydzień robi się coraz bardziej pulchne (przybiera teraz około 500 gramów tygodniowo!)"
że co?
taaadobry zart - to w 40tc wazyloby jakies 6 kg
.
Mysle, ze ok.200g tygodniowo.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
"Twoje dziecko z tygodnia na tydzień robi się coraz bardziej pulchne (przybiera teraz około 500 gramów tygodniowo!)"
że co?
A moze Belly przygotowalo dla Ciebie indywidualna wiadomosc ?Sama mowilas, ze olbrzyma urodzisz
la_lenka, Sigma, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
Nancy87 wrote:Wow u nas urwanie chmury było. Nie mamy teraz częściowo prądu i woda nam pozaciekała przez dach:/
A nam woda przeciekła przez okno w salonie musieliśmy zbierać, przez dach na szczęście nie, a jakby nas w domu nie było, to byłby kłopot gdybyśmy zalali mieszkanie sąsiada , bo byłaby powódź . Zbieraliśmy wodę z okna kurcze i to dopiero odkąd tu mieszkamy tak się stało, a okna wymieniane były nie przez nas tylko starą właścicielkę, przez nas tylko dwa okna były wymieniane.justynka.s83 lubi tę wiadomość
-
U nas już po deszczu i 13 st C, zastanawiam się czy nie zamknąć okna na noc bo zimno w nogi jak wysunęłam z pod kołdry. Jutro rano wizyta, zobaczymy co słychać u małej. Żywe to dziecko, z chłopakami już nie pamiętam jak było - starość nie radość - może to i dobrze bo porody wspominam też nie najgorzej (skleroza swoje robi) ☺
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Odszczekuje wszystko co pisalam o moim malzu. Dobrze ze jutro jedzie do pracy bo chyba 2 dni we dwoje i moje hormony ciążowe to dla nas za dużo
. Mało być tak pięknie a skończyło się na zatkanej umywalce i jego wyczynach z "kretem" który popatrzył jemu palce...
lepiej niech siada w pracy za kompa
-
nick nieaktualny
-
że co?
też widziałam ten opis ale od razu uznałam to za błąd i nawet przeszło mi przez myśl aby zgłosić to do moderatora aby poprawił błąd ale olałam ostatecznie temat
u mnie też było urwanie chmury, grzmiało, błyskało aż strach. Wyłączyliśmy elektrykę, zapaliliśmy świeczki w całym domu i tak się stworzył romantyczny nastrój, nawet kąpiel była przy świecachpóźniej usiedliśmy w urządzonym pokoju Anastazji i tak sobie miło rozmawialiśmy jak to będzie jak już będziemy we trójkę
-
Kasiarzynka, bo mam problem, mi dr wyznacza co tydz max poltora tyg. Sama powiedziala ze cukry dobre, krzywa ok, hermoglobina glikowana tez ok, ze mam sie diety pilnowac i miezryc. Wizyta wyglada tak wazenie, mierzenie, spojrzy w ksiazeczke z pomiarami, da recipe na paski i nie wiem czy 5 minu jestem w gabinecie...
A ja musze jechac 60km w jedna strone sla tych 5 minut. Zlitowalaby sie i chjoxiaznco trzy tyg wyznaczala. Rozumiem jakbym na insulinie byla . ze trzeba czesciej. Zreszta jak zle zjem i cukier podskoczy to wiem od czegomi ntego nie robiemwiecej. Strasznie mnie te dojazdy stresuja, jezdze z kolezanka tezbw ciazy ale widze ze i jej juz ciezko za kierownica.
Jutro mialam jechac ale nie dam rady... -
Witam się z rana☺
Kolejna noc bez snu. Nie dość że duszno, zrobiłam przeciagi w całym mieszkaniu. Może i było trochę lepiej no wreszcie po 4 zasnelam, ale teraz obudziłam się z bolacym gardłem głową. Ale mam nadzieję że już dziś będzie chłodniej na zewnątrz.
Miłego i chlodniejszego dnia Wam wszystkim życzę. ☺