Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny zdjęcia trochę przekłamują
brzuch jest mały ale z mojej perspektywy (patrząc na niego z góry) to już niezła piłeczka
Gusiak ja ostatnio wbiegłam po schodach z praniem i na szczycie dosłownie zalało mnie zimnym potem i gdyby nie to, że stał fotel to pewnie bym fiknęła bo już mi się czarno przed oczami robiło. Kurcze nam się dalej wydaje, że dużo możemy, a organizm pokazuje, że jednak trzeba przystopować. Niestety..ale jeszcze chwila i będziemy prawdziwe wyścigówki z wózkami -
Gusiak jak ja Cie rozumiem. Jak urodze to chyba jak dzikus wybiegne z domu
, spokojny tryb zycia glownie w mieszkaniu to nie dla mnie. Nie chodze nigdzie za wiele, bo ciezko mi juz, a mloda jak sie wypnie czy ostro poruszy to tylko marze zeby usiasc. Zdecydowanie nie bede tesknic za brzuchem
, tesknie za swoimi starymi ciuchami i aktywnym trybem zycia.
Tez odliczam.
Gusiak lubi tę wiadomość
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
nick nieaktualnyto dzis i ja się pochwalę 31 tydzień
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3809e530dd23.jpgAnitka201, monaaa85, Gusiak, diatomka, Kasiarzynka, Czarna_88, adzia, lila1983, lila1983, agatka196, 4me, easymum, Wonderland, Lilla My, julita, Sigma, karolcia87, trix, alutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zazdraszczam mieszczania się w ciuchy.... u mnie niestety wiecej w biodrach i wszystkie spodnie musze cierpliwie czekać, az wrócę do 'normalności'
Ona ja też za brzuszkiem tęsknić nie będę.... czasem to aż się zastanawiałam, czy ze mną wszystko w porządku, ze jakoś nie umiem sie nim tak zachwycać i w ogóle... owszem ciesze się z maleństwa i nie mogę się doczekać kiedy minie te 8 tygodni, ale z brzuchem wcale nie czuje sie dobrze...
Paulinek jak kupiłam w Ikei fotel za chyba 149 zl... niby taki zwykły, ale można sie troszkę na nim pobujac co dodatkowo podziała usypiajaco... zaraz poszukam i wstawię link.ona. lubi tę wiadomość
-
http://m.ikea.com/pl/pl/catalog/products/art/50078464/
Paulinek my kupiliśmy taki, jedynie mąż przemalowal nóżki na biało, żeby pasowały do reszty
Ogólnie bardzo wygodny i fajnie sie można pobujacPaulinek, moka89 lubią tę wiadomość
-
Czy juz wszystkie mamy 3 z przodu???
Anitka sliczny brzuszek.
Magdalenka jaka okragla pileczka! Fajnie wygladasz imszczuplutka jestes! Ile teraz wazysz?
Ja tez sie za sprzatanie wzielam ale komody Tymka.
Czekam na te polki i szafe i mysle ze do konca tyg bede miec juz czysto;) nawet nie planuje okdkurzac.
-
nick nieaktualny
-
Paulinek tez myślałam wstępnie nad bujanym, ale mąż mnie szybko sprowadził na ziemię... i słusznie... bujany fotel jest piękny i w ogóle, ale czy praktyczny do pokoju dziecka?
Ja siadałam na różnych fotelach i miałam za zadanie wstać z nich bez pomocy rąk, no bo przecież z maleństwem nie będę miała jak się podpierac przy wstawaniu i przy takiej prostej czynności 3/4 moich wyborów odpadla... w tym także bujanym fotelWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 10:48
-
nick nieaktualnydiatomka wrote:Czy juz wszystkie mamy 3 z przodu???
Anitka sliczny brzuszek.
Magdalenka jaka okragla pileczka! Fajnie wygladasz imszczuplutka jestes! Ile teraz wazysz?
Ja tez sie za sprzatanie wzielam ale komody Tymka.
Czekam na te polki i szafe i mysle ze do konca tyg bede miec juz czysto;) nawet nie planuje okdkurzac.
waże 64 kg :)znajomi się śmieją że połknęłam arbuza -
Hej.
Ale dzis pospalam ladnie.tylko zlapal mnie znow skurcz w ta sama lydke co wczoraj i chodzic nie moge bo boli jak cholera
Anitka, a co Ty w pracy robisz ?
Skabarka, jak u Was? Ola sie rozruszala?
Wiecie moze co sie dzieje z eM? Dlugo jej tu nie widzialam..
Powodzenia na wizytach! -
Hejka. Ja jeszcze w łóżku :p nie chce mi się wstawać, mąż w pracy, psiak śpi to i ja mogę poleniuchować
W koncu jest czym oddychać, bo w weekend od samego leżenia człowiek się pocił
Paulinek - bujanie fotele są piękne, ale też bardzo niestabilne. Radzę przetestować siadania przed zakupemWłaśnie w sobotę w centrum ogrodniczym, widziałam piękny rattanowy bujany fotel, ale sama jak siadałam musiałam się podtrzymywać żeby nie fiknąć, nie ma opcji żeby usiąść mając dziecko na rękach, no chyba że ktoś ci je będzie podawał :p
-
dziewzyny mam prosbe wrzuccie jeszcze Wasze lozeczka ciagle mamy z tym klopot, znalazlam lozeczko w kolorze takim jak mi odpowiada jak patrze na foto ale kolor to biel transparentna i jakos sie boje ze jak przyjdzie to bedzie jednak biale a nie takie jak na zdj:(http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-lozeczko-maja-60x120-cm-z-szuflada-biel-transparentna.html
-
nick nieaktualny