X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy takie
    https://www.google.pl/search?q=łóżeczko+klupś+miś+z+gwiazdkami&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&source=lnms&tbm=isch&sboxchip=Grafika&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAWoVChMI7br5vqvpxgIVjAfbCh2uaA6S&biw=800&bih=1280#imgrc=u55fde6uqKaj4M:

relgio4pxlxziakh.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdalenkaihelenka wrote:
    PannaB my kupilismy taki zwykłe http://allegro.pl/show_item.php?item=5239501663
    tomoje wygladem podobne bardzo tylko ja sie uparlam jasniejsze niz sosna i znalazlam ale sie boje ze w koncu ono wyjdzie biale to chyba juz lepiej wtedy sosna :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi przyjdzie przesyłka dzis albo jutro to zrobie zdjecia i wstawie jak wyglada na żywo :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewzyny mam prosbe wrzuccie jeszcze Wasze lozeczka ciagle mamy z tym klopot, znalazlam lozeczko w kolorze takim jak mi odpowiada jak patrze na foto ale kolor to biel transparentna i jakos sie boje ze jak przyjdzie to bedzie jednak biale a nie takie jak na zdj:(http://www.poscieldladzieci.pl/mamo-tato-lozeczko-maja-60x120-cm-z-szuflada-biel-transparentna.html
    JA mam ikeoskiego Gullivera, ale ono jest czysto białe, bo mi właśnie takie pasowało.

A do karmienia będę używać mojego biurowego fotela czyli http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70261150/#
    Bardzo wygodny, ma regulację stopnia oparcia no i... już go mam. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:02

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Magdalenka

a mi wlasnie biale nie i jak patrze na to "moje" to nie widze bialego ale Pan mi tlumaczy ze to jest sosna pociagnieta raz bialym i widac słoje, no ale wtedy wychodzi ze jednak biale no:P ale mam zgrzyt, po prostu bardzo chcialam je dopasowac do mebli:)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB jak dla mnei to Twoje jest ciut jaśniejsze, ale jakby mnie ktoś zapytał to powiedziałabym ze to sosna :)

• Gusiak Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bento no właśnie ja na nim siadalam i wstawalam bez użycia rąk, żeby zobaczyć jak to będzie, czy dam radę i dla mnie jest wygodny =)

Ten Wasz tez fajny, ale nijak by mi nie pasował do pokoju ;p

Właśnie Skabarka gdzie jesteś? ... daj znać koniecznie jak z Olcia, albo może niech któraś napisze do Skabarki jakiegoś smska co tam z Nimi...

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!
    U nas cale 15 stopni- szaro, buro i wietrznie. Nic tylko zostac w domu, położyć sie pod kocykiem z ksiazka i leniuchować :)
    I taki mam plan- po intensywnym weekendzie- zero wyrzutów sumienia :)
    Nooo za kilka godzin ogarne troche mieszkanie bo nie lubię jak rzeczy na wierzchu sie walają i wsio na dzis :)

Co do fotela- ja mam taki z ikei- moze nie byl najtańszy ale zakochałam sie w kształcie, kolorze- zolty!!!, wygodny tez jest bardzo :) jak młody podrośnie to zabierzemy z jego pokoju do salonu- troche nam tam koloru wprowadzi i rozjaśni :)
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30300436/?preferedui=desktop

Co do bujakow to w Ikei tez jest fotel bujany. Mi sie podoba.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20190688/?preferedui=desktop

No i mimo wszystko uważam, ze z dzieckiem na ręku łatwiej sie wstaje niż z brzuchem obecnie- wiec testy w tym stanie- przynajmniej w moim przypadku nic by nie damy ;)
    Czasem jak zle usiądę na kanapie to nie mogę uwierzyć, ze mój M musi mi pomogąc wstać bo bez niego najpierw musze sie rozbujac ;)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • MadziaRatMed Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Hej dziewczynki!
    U nas cale 15 stopni- szaro, buro i wietrznie. Nic tylko zostac w domu, położyć sie pod kocykiem z ksiazka i leniuchować :)
    I taki mam plan- po intensywnym weekendzie- zero wyrzutów sumienia :)
    Nooo za kilka godzin ogarne troche mieszkanie bo nie lubię jak rzeczy na wierzchu sie walają i wsio na dzis :)

Co do fotela- ja mam taki z ikei- moze nie byl najtańszy ale zakochałam sie w kształcie, kolorze- zolty!!!, wygodny tez jest bardzo :) jak młody podrośnie to zabierzemy z jego pokoju do salonu- troche nam tam koloru wprowadzi i rozjaśni :)
    http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30300436/?preferedui=desktop

Co do bujakow to w Ikei tez jest fotel bujany. Mi sie podoba.

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20190688/?preferedui=desktop

No i mimo wszystko uważam, ze z dzieckiem na ręku łatwiej sie wstaje niż z brzuchem obecnie- wiec testy w tym stanie- przynajmniej w moim przypadku nic by nie damy ;)
    Czasem jak zle usiądę na kanapie to nie mogę uwierzyć, ze mój M musi mi pomogąc wstać bo bez niego najpierw musze sie rozbujac ;)
    Piekny ten fotel! Ake cena juz masakra...

4me lubi tę wiadomość

relgio4pxlxziakh.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:

Ja bez problemu wstaję z każdej pozycji nawet wprost z podłogi :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my będziemy to kupować http://allegro.pl/zestaw-lozeczko-dzieciece-materac-posciel-i5080290720.html

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB jak dla mnei to Twoje jest ciut jaśniejsze, ale jakby mnie ktoś zapytał to powiedziałabym ze to sosna :)
    no wlasnie o to mi chodzi a Pan mi tlumaczy ze jednak ma sporo bialego ale tak naprawde to w sumie on nie wie kurde no:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, pisze do Skabarki.

magdalenkaihelenka, Gusiak, Dżuls lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    no wlasnie o to mi chodzi a Pan mi tlumaczy ze jednak ma sporo bialego ale tak naprawde to w sumie on nie wie kurde no:P

a bo faceci nie odróżniają kolorów ;P a odcieni to już w ogóle :P

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero zaczęłam czuć jak mały się przekręca tak to tylko kopniaki były i jakie to fajne uczucie, i czasami widać , że się wypiął jeszcze słabo ale widać :)

Misi@ lubi tę wiadomość

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • aldonaa Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Sms od Skabarki :

"Byłam wczoraj na IP, zrobili mi
    Usg, ktg i badania, na szczęście wszystko ok. Na wszelki wypadek mam liczyć ruchy. Nawet kartę dostałam do liczenia ruchów. Nie byłam już wczoraj na forum bo mega zmęczona wróciłam. Dzisiaj już jest lepiej. Ola się kreci. Także przekaz dziewczynom ze wszystko ok i już się nie martwię. Będę wieczorem to się odezwę bo teraz mam sporo do załatwienia. Pozdrawiamy z Olcia :-) "

la_lenka, MadziaRatMed, agatka196, magdalenkaihelenka, Czarna_88, Gusiak, adzia, moka89, 4me, Dżuls, Kucykowa, Kasiarzynka, snoopy_etka, Wonderland, .ona., karolcia87 lubią tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo się cieszę ze wszystko ok u Skrabarki i Olci :-D bo już zaczynałam się martwić.

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a bo faceci nie odróżniają kolorów ;P a odcieni to już w ogóle :P
    czyli mowisz brac?:P:P

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • PannaB Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny Wam tez dzis lepiej?ja to wczoraj mialam kryzys jakis jeju caly dzien przelezelam i marudzilam wszystko mi bylo zle, o soboty wieczorem zle sie czulam a dzis ju odzylam troche, a o 16 wizyta :)

93839fda79.png
    9747eadb3e.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB oj tak... wczoraj też mialam jakiś wyjątkowo tragiczny dzień... nie dość, ze słabo się czułam fizycznie to i jeszcze psychicznie mialam jakiegoś dola ... ale dziś już zdecydowanie lepiej =)

Aldonaa dziękujemy za przekazanie info od Skabarki... bardzo się ciesze, ze u nich wszystko w porządku... =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
‹‹ 1641 1642 1643 1644 1645 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ