Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nancy87 wrote:No i kuzynka wpadła szybciej, zdążyłam ogarnąć tylko siebie.
Myślałam, że tylko ja ostatnio jestem marudna. Mam jakiś zły humor, jestem naprawdę zmęczona ciążą, chce mi się płakać bez powodu. Dalej męczą mnie te twardnienia i kłucia jak chodzę, dlatego staram się większość czasu leżeć. Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty. Ciekawe co tam z moją szyjką.
Adzia ja też od kilku dni mam gęsty, biały śluz, to zwiastuje czopa?
Muszę dzidzi poprać nowe ciuszki, które się nazbierały i pościel. Nie mam siły nawet tego zrobić. Uchhh sorry, ale musiałam się wyżalić
Nancy nie pamiętam dokładnie czy przy pierwszej ciąży był najpierw ten gęsty biały śluz. A potem czop. Bo to było prawie 13 lat temu ☺. Ale pamiętam że odpadł mi szybko 4 tyg przed porodem. Może faktycznie zwiastunem czopa jest ten śluz którego wcześniej nie miałam. -
Wy tu piszecie o fotelach, łóżeczkach dla maluchów itd... heh, a my chcemy jakoś ogarnąć pokój starszaka, zabawek masa, klocków lego, zastanawiam się co by mu dokupić do pokoju (jaki regał?), żeby miał te wszystkie swoje modele u siebie, a nie w mojej sypialni
i żeby jeszcze nie zagracić, bo pokój jest mały.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Co do lozeczka to my kupilismy to http://www.tomi.pl/klups-lozeczko-marsell.html, ale dopiero dzis je montujemy. Ogolnie od kiedy moje szalone zakupy meblowo tapetowe z Pl przyszly w zeszla srode (jakies 400 kg w paczkach :DDD) to codziennie cos robimy. Jestem juz mega zmeczona, na szczescie widac juz koniec tego malego remontu. Wczoraj jak mi maz powiedzial, ze tapetowanie u malej bylo lekkie to mu dalam worek ryzu wielki i powiedzialam, zeby to samo robil z tym workiem do brzucha przyczepionym
Chyba po tym dotarlo do niego, ze jest mi ciezej, choc fakt faktem nie moge na niego narzekac, bo wiekszosc rzeczy bierze na siebie lacznie z gotowaniem i duza czescia sprzatania. Jeszcze z 3-4 dni i zarowno salon jak i pokoj malutkiej beda do ludzi yuppi!!!
-
AniaM wrote:Ale jestem wściekła pojechałam do swojej dr a po drodze w centrum wrocka jakby tajfum przeszedł i co się okazało prądu nie ma,weszłam na 4 piętro choć mam zabronione.....
Bo to jakby tajfun byłJeszcze czegoś takiego nie widziałam u nas. Krajobraz jak po bitwie. Liczenie strat na osiedlu i sprzątanie bałaganu. Na szczęście prąd był i jest.
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
Właśnie wróciliśmy od okulistki. Ogólnie to sama mnie zapytała, jak chcę rodzić, ale powiedziałam, że wolałabym SN. Sprawdziła, czy zmian na siatkówce nie ma i wypisała zaświadczenie, że mogę rodzić siłami natury.Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
aldonaa wrote:Hej.
Ale dzis pospalam ladnie.tylko zlapal mnie znow skurcz w ta sama lydke co wczoraj i chodzic nie moge bo boli jak cholera
Anitka, a co Ty w pracy robisz ?
Skabarka, jak u Was? Ola sie rozruszala?
Wiecie moze co sie dzieje z eM? Dlugo jej tu nie widzialam..
Powodzenia na wizytach! -
Gusiak, ja sama z siebie sie smieje
Anitka, a dziwisz sie im? Ja bym chyba piany dostawala gdyby moj szef mial okazje isc na zwolnienie, a w pracy by mi sie platalzreszta on wie, ze ja wole jak go nie ma w pracy bo mi balagan w dokumentach zawsze robi
-
http://zapodaj.net/6e9bd3de01342.jpg.html
Oto my, 32 tydzieńSukienka od Siostry
magdalenkaihelenka, Dżuls, la_lenka, Mozjaka, agatka196, aldonaa, Gusiak, Czarna_88, Carolline, Lilla My, Sigma, diatomka, .ona., easymum, Anitka201, adzia, trix, karolcia87, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
Córcia
-
nick nieaktualnyKucykowa wyglądasz kwitnąco.
Według mnie stan ciążowy jest przereklamowany. Mam dość brzucha i tego, jak się czuję. Źle się czuję w sowim ciele mimo, że wyglądam lepiej niż izą. Jedyne co mnie trzyma psychicznie w kupie to to, że dzięki niemu nasza rodzina powiększy się o kolejne szczęście.Kucykowa, MadziaRatMed lubią tę wiadomość
-
Kucykowa śliczna sukienka i Ty wyglądasz prześliczne
u mnie niestety odczucia jak u mozajki nie dla mnie stan ciążowy... niby każdy mówi, ze wyglądam ładnie, ale sama czuje się nie atrakcyjnie i zle... i też każdemu mowie, ze wg mnie ciąża jest przereklamowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:36
Kucykowa, .ona. lubią tę wiadomość
-
Mozjaka wrote:Kucykowa wyglądasz kwitnąco.
Według mnie stan ciążowy jest przereklamowany. Mam dość brzucha i tego, jak się czuję. Źle się czuję w sowim ciele mimo, że wyglądam lepiej niż izą. Jedyne co mnie trzyma psychicznie w kupie to to, że dzięki niemu nasza rodzina powiększy się o kolejne szczęście. -
nick nieaktualnyGusiak wrote:Kucykowa śliczna sukienka i Ty wyglądasz prześliczne
u mnie niestety odczucia jak u mozajki nie dla mnie stan ciążowy... niby każdy mówi, ze wyglądam ładnie, ale sama czuje się nie atrakcyjnie i zle... i też każdemu mowie, ze wg mnie ciąża jest przereklamowana -
nick nieaktualny