X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • eM Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewczyny a Wasze maluchy wszystkie przekrecone?u nas 31/32 i ani mysli sie przekrecic
    Mój się przekręcił teraz jakoś, w okolicy 34tc - jeszcze 2tyg temu był ułożony pośladkowo i jestem prawie pewna że jeszcze 2 dni temu też tak był :) więc jest jeszcze czas :)

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się dziś okaże, ale chyba nadal główką do góry.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Czarna_88 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    dziewczyny a Wasze maluchy wszystkie przekrecone?u nas 31/32 i ani mysli sie przekrecic

Mój dalej ma główkę u góry i w pycha mi ja w zebra :-)

Marlena wiem ze specjalnie się nie leczy ale on mi się dzisiaj ulamal i boli :-( idę zaraz się ubierać i pojadę do dentysty może co jakoś zaklei ....

Z Miłości Stworzeni
    ♡Kacper♡ Naszą Miłością Jest ♡
    zrz6p07wp0k766o1.png
    ♡Naszą Miłością Pozostaną♡
    3.10.2013r [*]Michałek[*] <3
    30.01.2014[*]Moja Bratanica <3
    26.06.2014[*] <3
  • kasig Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    mój też od dłuższego czasu już główką w dół :)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eM wrote:
    Hejo :) Dawno się nie meldowałam, a podobno ktoś o mnie pytał :D dziękuję za pamięć :) ogólnie to podczytuje was czasem, ale nie daje rady nadrabiać wszystkiego, tyyyyyyyyyyyyyle piszecie :) a ja mam ostatnio masę roboty :) no i że jakoś nie miałam za wiele do powiedzenia to się nie odzywałam :)

Wczoraj byliśmy z Maksiem na wizycie i na szczęście już się odwrócił, bo straszono nas cesarką od prenatalnych :) brzuch mam twardy jak skała, co mojej gin się nie podoba baaaaaardzo, ale że szyjka trzyma to mam się tylko oszczędzać a nie leżakować 24/7.

Mam już chyba wszystko pokupowane, poza materacem i jakimiś drobiazgami :) ale najgorzej jest z komodą! Śmierdzi nową płytą już tydzień i nie wiem co z tym zrobić ;( nie chce tam dawać ciuszków jeszcze bo boje się że potem też będą tak pachnieć a maleństwu to będzie przeszkadzać... jakieś pomysły?

No pytalam sie pytalam, bo dlugo Cie nie bylo:)

A co do szafy, to w zeszlym roku kupowalam do sypialni wieeelka szafe ubraniowa. Na cala sciane. Smierdziala nieziemsko. Niczym tego nie moglam wybawic. Zwatpilam. Kupilam zwykle lawendowe mleczko do czyszczenia szaf i smród zginał jak reka odjal. Prawda jest tez ze ubrania ten zapach plyty wciagaja, wiec noze wloz kilka swoich ubran, ktore potem wypierzesz?

eM lubi tę wiadomość

l22nhdge5b933eoh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi śmierdziaiala komoda to wsadzilam do środka odświeżacz kiblowy :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszłą mi pościel :) jeszcze tylko materacyk dokupić i łóżeczko gotowe :)

ale mam radochę :)

kasig, Gusiak lubią tę wiadomość

• julita Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Jak mi śmierdziaiala komoda to wsadzilam do środka odświeżacz kiblowy :D

teżwsadziłam odświeżacz ale w saszetce, delikatny zapach - problem z głowy :D

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • .ona. Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:

Spokojnie, jeszcze ma czas. Syn pamiętam przekręcił się dopiero ok. 36 tygodnia.

majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
  • diatomka Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszly moje minky http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d5ef4b8ff5c.jpg

Gusiak, magdalenkaihelenka, easymum, skabarka lubią tę wiadomość

tb73hdgewbpj0awv.png
    o148j44j3jm7z3xv.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już na polowkowym mała była główka w dół, ale teraz czuej Ją zdecydowanie bardziej po bokach... w piątek mam kontrole szyjki to może poproszę ginka, zeby zetknął jak Ona sobie tam leży =)

U mnie po luteinie tez zdarzają się czasem takie dni, kiedy wstaje rano i niemalże płyne.... to chyba norma... i faktycznie dobrze radzilyscie - bez wkladki ani rusz...

Ogarnęłam z rana troszkę mieszkanie, bo koleżanka się na dziś zapowiedziała ze przyjdzie dotrzymać mi towarzystwa, żebym cały dzien nie musiała siedzieć sama =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

https://www.maluchy.pl/sl-70344.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! =)

Diatomka dziękuję za przypomnienie... mialam jeszcze zamówić zestaw minky... kompletnie zapomniałam ;D

diatomka lubi tę wiadomość

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    teżwsadziłam odświeżacz ale w saszetce, delikatny zapach - problem z głowy :D

Trzeba sobie jakoś radzić :D
    Ja miałam taki jak by kapturek z leclerca bo ładnie pachnie i tam jest taka jak by gumowa konsystencja, ciuchy jak później wsadzilam to nie przeszły tym.

• Nancy87 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak się martwicie czy to wody czy nie, to kupcie sobie papierki lakmusowe. Mąż mi zamówił trzy opakowania, nie mam pojęcia co ja z tym będę robić:D Ale powiem Wam, że jak mam bardziej mokro to sprawdzam i od razu jestem spokojniejsza. Trzy opakowania tych papierków plus przesyłka to koszt ok. 10 zł. Bliżej terminu pewnie częściej będę sprawdzać:)

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • julita Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nancy87 wrote:
    Dziewczyny jak się martwicie czy to wody czy nie, to kupcie sobie papierki lakmusowe. Mąż mi zamówił trzy opakowania, nie mam pojęcia co ja z tym będę robić:D Ale powiem Wam, że jak mam bardziej mokro to sprawdzam i od razu jestem spokojniejsza. Trzy opakowania tych papierków plus przesyłka to koszt ok. 10 zł. Bliżej terminu pewnie częściej będę sprawdzać:)

to jakieś specjalne papierki? masz linka? :)

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • Gusiak Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    to jakieś specjalne papierki? masz linka? :)

Nancy faktycznie dobry pomysł... tez czekam na link czy coś, wole sobie też zamówić niż się później stresować =)

qb3c9vvjejpwrdmi.png

• julita Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nancy napisz jeszcze jak odbarwia się papierek gdy są to wody płodowe :) na jakiś kolor?

tb73e6ydt52f9usr.png
    5b09e6ydos8pxq3s.png
    h44es65g5xhwh8nn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja chyba też zamówię, czekam na link :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PannaB wrote:
    ta.. przekręcone- w 8 miesiącu postanowiła fiknąć z główkowego na miednicowe :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lipca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa...zwariuję:/ odłączcie mi internet...oglądam wózki...i znowu mam mętlik bo zaczyna mi się znowu inny podać wr...

magdalenkaihelenka lubi tę wiadomość

‹‹ 1654 1655 1656 1657 1658 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ