Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się przekręcił teraz jakoś, w okolicy 34tc - jeszcze 2tyg temu był ułożony pośladkowo i jestem prawie pewna że jeszcze 2 dni temu też tak byłPannaB wrote:dziewczyny a Wasze maluchy wszystkie przekrecone?u nas 31/32 i ani mysli sie przekrecic
więc jest jeszcze czas
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
PannaB wrote:dziewczyny a Wasze maluchy wszystkie przekrecone?u nas 31/32 i ani mysli sie przekrecic
Mój dalej ma główkę u góry i w pycha mi ja w zebra
Marlena wiem ze specjalnie się nie leczy ale on mi się dzisiaj ulamal i boli
idę zaraz się ubierać i pojadę do dentysty może co jakoś zaklei ....
-
eM wrote:Hejo
Dawno się nie meldowałam, a podobno ktoś o mnie pytał
dziękuję za pamięć
ogólnie to podczytuje was czasem, ale nie daje rady nadrabiać wszystkiego, tyyyyyyyyyyyyyle piszecie
a ja mam ostatnio masę roboty
no i że jakoś nie miałam za wiele do powiedzenia to się nie odzywałam 
Wczoraj byliśmy z Maksiem na wizycie i na szczęście już się odwrócił, bo straszono nas cesarką od prenatalnych
brzuch mam twardy jak skała, co mojej gin się nie podoba baaaaaardzo, ale że szyjka trzyma to mam się tylko oszczędzać a nie leżakować 24/7.
Mam już chyba wszystko pokupowane, poza materacem i jakimiś drobiazgami
ale najgorzej jest z komodą! Śmierdzi nową płytą już tydzień i nie wiem co z tym zrobić ;( nie chce tam dawać ciuszków jeszcze bo boje się że potem też będą tak pachnieć a maleństwu to będzie przeszkadzać... jakieś pomysły?
No pytalam sie pytalam, bo dlugo Cie nie bylo:)
A co do szafy, to w zeszlym roku kupowalam do sypialni wieeelka szafe ubraniowa. Na cala sciane. Smierdziala nieziemsko. Niczym tego nie moglam wybawic. Zwatpilam. Kupilam zwykle lawendowe mleczko do czyszczenia szaf i smród zginał jak reka odjal. Prawda jest tez ze ubrania ten zapach plyty wciagaja, wiec noze wloz kilka swoich ubran, ktore potem wypierzesz?
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie już na polowkowym mała była główka w dół, ale teraz czuej Ją zdecydowanie bardziej po bokach... w piątek mam kontrole szyjki to może poproszę ginka, zeby zetknął jak Ona sobie tam leży

U mnie po luteinie tez zdarzają się czasem takie dni, kiedy wstaje rano i niemalże płyne.... to chyba norma... i faktycznie dobrze radzilyscie - bez wkladki ani rusz...
Ogarnęłam z rana troszkę mieszkanie, bo koleżanka się na dziś zapowiedziała ze przyjdzie dotrzymać mi towarzystwa, żebym cały dzien nie musiała siedzieć sama
-
nick nieaktualnyjulita wrote:teżwsadziłam odświeżacz ale w saszetce, delikatny zapach - problem z głowy

Trzeba sobie jakoś radzić
Ja miałam taki jak by kapturek z leclerca bo ładnie pachnie i tam jest taka jak by gumowa konsystencja, ciuchy jak później wsadzilam to nie przeszły tym.
-
Dziewczyny jak się martwicie czy to wody czy nie, to kupcie sobie papierki lakmusowe. Mąż mi zamówił trzy opakowania, nie mam pojęcia co ja z tym będę robić
Ale powiem Wam, że jak mam bardziej mokro to sprawdzam i od razu jestem spokojniejsza. Trzy opakowania tych papierków plus przesyłka to koszt ok. 10 zł. Bliżej terminu pewnie częściej będę sprawdzać
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny jak się martwicie czy to wody czy nie, to kupcie sobie papierki lakmusowe. Mąż mi zamówił trzy opakowania, nie mam pojęcia co ja z tym będę robić
Ale powiem Wam, że jak mam bardziej mokro to sprawdzam i od razu jestem spokojniejsza. Trzy opakowania tych papierków plus przesyłka to koszt ok. 10 zł. Bliżej terminu pewnie częściej będę sprawdzać
to jakieś specjalne papierki? masz linka?

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny