Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaB wrote:dziewczyny a Wasze maluchy wszystkie przekrecone?u nas 31/32 i ani mysli sie przekrecic
więc jest jeszcze czas
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
PannaB wrote:dziewczyny a Wasze maluchy wszystkie przekrecone?u nas 31/32 i ani mysli sie przekrecic
Mój dalej ma główkę u góry i w pycha mi ja w zebra
Marlena wiem ze specjalnie się nie leczy ale on mi się dzisiaj ulamal i boliidę zaraz się ubierać i pojadę do dentysty może co jakoś zaklei ....
-
eM wrote:Hejo
Dawno się nie meldowałam, a podobno ktoś o mnie pytał
dziękuję za pamięć
ogólnie to podczytuje was czasem, ale nie daje rady nadrabiać wszystkiego, tyyyyyyyyyyyyyle piszecie
a ja mam ostatnio masę roboty
no i że jakoś nie miałam za wiele do powiedzenia to się nie odzywałam
Wczoraj byliśmy z Maksiem na wizycie i na szczęście już się odwrócił, bo straszono nas cesarką od prenatalnychbrzuch mam twardy jak skała, co mojej gin się nie podoba baaaaaardzo, ale że szyjka trzyma to mam się tylko oszczędzać a nie leżakować 24/7.
Mam już chyba wszystko pokupowane, poza materacem i jakimiś drobiazgamiale najgorzej jest z komodą! Śmierdzi nową płytą już tydzień i nie wiem co z tym zrobić ;( nie chce tam dawać ciuszków jeszcze bo boje się że potem też będą tak pachnieć a maleństwu to będzie przeszkadzać... jakieś pomysły?
No pytalam sie pytalam, bo dlugo Cie nie bylo:)
A co do szafy, to w zeszlym roku kupowalam do sypialni wieeelka szafe ubraniowa. Na cala sciane. Smierdziala nieziemsko. Niczym tego nie moglam wybawic. Zwatpilam. Kupilam zwykle lawendowe mleczko do czyszczenia szaf i smród zginał jak reka odjal. Prawda jest tez ze ubrania ten zapach plyty wciagaja, wiec noze wloz kilka swoich ubran, ktore potem wypierzesz?
eM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie już na polowkowym mała była główka w dół, ale teraz czuej Ją zdecydowanie bardziej po bokach... w piątek mam kontrole szyjki to może poproszę ginka, zeby zetknął jak Ona sobie tam leży
U mnie po luteinie tez zdarzają się czasem takie dni, kiedy wstaje rano i niemalże płyne.... to chyba norma... i faktycznie dobrze radzilyscie - bez wkladki ani rusz...
Ogarnęłam z rana troszkę mieszkanie, bo koleżanka się na dziś zapowiedziała ze przyjdzie dotrzymać mi towarzystwa, żebym cały dzien nie musiała siedzieć sama -
nick nieaktualnyjulita wrote:teżwsadziłam odświeżacz ale w saszetce, delikatny zapach - problem z głowy
Trzeba sobie jakoś radzić
Ja miałam taki jak by kapturek z leclerca bo ładnie pachnie i tam jest taka jak by gumowa konsystencja, ciuchy jak później wsadzilam to nie przeszły tym.
-
Dziewczyny jak się martwicie czy to wody czy nie, to kupcie sobie papierki lakmusowe. Mąż mi zamówił trzy opakowania, nie mam pojęcia co ja z tym będę robić
Ale powiem Wam, że jak mam bardziej mokro to sprawdzam i od razu jestem spokojniejsza. Trzy opakowania tych papierków plus przesyłka to koszt ok. 10 zł. Bliżej terminu pewnie częściej będę sprawdzać
-
Nancy87 wrote:Dziewczyny jak się martwicie czy to wody czy nie, to kupcie sobie papierki lakmusowe. Mąż mi zamówił trzy opakowania, nie mam pojęcia co ja z tym będę robić
Ale powiem Wam, że jak mam bardziej mokro to sprawdzam i od razu jestem spokojniejsza. Trzy opakowania tych papierków plus przesyłka to koszt ok. 10 zł. Bliżej terminu pewnie częściej będę sprawdzać
to jakieś specjalne papierki? masz linka?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny